Gott nytt år!

Nu är dags för mig och mamma att dra ut hinner inte skriva mer nu men jag hoppas att ni har en underbar dag.

Så här ser i alla fall mitt ansikte ut idag. Sjukt nöjd med min snygga sminkning som jag gjort:) Håret var inte klart än på bilderna..









Del 1 på mitt år!

 
Januari
Första månaden på året startade inte som jag hade förväntat mig det var en massvis med problem med min dåvarande pojkvän. Så nästan hela Januari försökte vi ordna förhållandet.
Februari
I februari bestämde jag mig för att komma bort från alla problem och fara till Stockholm och besöka min dåvarande vän. Vi var ute och festade ute på nattklubbarna och hade det bra tills det blev småtjafs och jag återvände till Göteborg. I Göteborg så fann jag min barndomsvän Arezo och vi bestämde oss för att dra till Danmark och bara umgås. Vi blev även närmre och närmre varann och hon började vara här ganska ofta och vi tog även en till resa till Danmark men denna gång med min familj. Resterande av månaden var massa tjafs med mitt ex.
Stockholm i en restaurang som heter Gondolen.
Ute och festar på Ambassador!
 
Jag och min föredetta vän Banu
Tågstationen på väg hem till Göteborg
På Danmarks båten
logg.se/images/2009/n779230155_5913106_4925_67142454.jpg" alt="" />
Vi hade kul uppe på däck
Försökte låtsas att jag var på Titanic!
 
Andra Danmarks resan med Arezo och familjen
Arezo och jag på däck
Jag och älskade mormor
Jag och min underbara mamma
 
Mars
Mars börjar enormt dålig får reda på en massa om mitt ex och mår skit för det mesta. Till sist bestämmer vi oss för att gå helt skilda världar och inte ses eller prata mer. Men han är här en gång för att hjälpa mig då en av mina vänner som jag trodde var vän snodde cirka 5000 kr ifrån mig. Är ute och festar ganska mycket och har inte så mycket ork. Träffar även Arezos vän Golnosh som nu idag är en av mina bästa vänner. Träffar även en kille som jag börjar dejta och senare bli vi tillsammans med.
 
Jag och Anders ute och festar
På Golnosh 18 års dag..
Folk som var på min älskling födelsedag
April
Denna månad börjar väldigt dålig då vi får reda på att en av mina bästa vänner Lizas bror hittades död i Amsterdam efter en månads sökande. Blev massa kvällar med gråt men må han vila i frid vi tänker alltid på dig. Börjar även umgås med Golnosh väldigt mycket och vi kommer närmre varann för var dag. Bestämmer mig för att jag måste bort från Göteborg och åker till Norge och besöker min farbror och min älskade kusin. Min och mitt ex förhållande börjar bli värre då vi är ifrån varann så mycket. Lizas födelsedag närmar sig och vi firar henne stort. Hon börjar ju bli gammal :P Men en av dem största händelserna är att jag bestämmer för att tatuera mig och det fick bli en sjöjungfru. Anledningen till det var att jag älskar havet och blir kallad för det.
April månad var också enormt mycket shoppande :)
 
 
Jag och min kärlek Golnosh
På väg till Oslo
Framme i Oslo med min älskling
Jag och babe myser väldigt mycket
 
 
Lider men snart är det klart
Min underbara tatuering är klar är överlycklig :)
Detta var första delen hinner inte mer nu imorgon kommer del 2 på resten av året. Detta är bara lite utav vad som har hänt under dessa månader men allt kan man ju inte berätta och vissa saker minns man inte.

I reach my destination

Igår kväll kom jag fram till Göteborg och till min älskade mamma. Vi tog taxi hem och bara myste och pratade väldigt mycket. Fick enormt mycket presenter från henne känner mig hur bortskämd som helst. Allt jag fick var saker jag önskat mig. Hon vet exakt vad jag vill ha :) Känns som hon köpte med sig en affär till mig.. Det roligaste är att jag inte fått allt än, ikväll kommer jag få allt . Ska försöka ta kort på allting imorgon och lägga upp men eftersom jag inte har någon kamera hoppas jag få låna Lizas kamera så jag kan ta kort för er! Kommer bli väldigt många kort men får kanske dela upp det! Idag är det ju nyår ser framemot att umgås med mamma. Vi ska dra till en av hennes vänner som äger en restaurang och tydligen ska de vara sångare och en massa människor. Bara jag är med mamma kommer det bli underbart. Kanske jag drar till krogen lite senare i natt ifall jag orkar några av mina vänner vill väldigt gärna att jag kommer. Har ju inte träffat någon på cirka 5 månader :(. Men får se lite senare hur det blir. Nu ska jag börja fixa mig för ikväll.

Snart ska jag göra en lista över hur mitt år har sett ut, så gå in och kika :)

Jag just nu ofixad och precis stigit ut ur duschen!


Snart lyfter mitt plan

Är så himla glad bara en halv timma kvar innan planet kommer lyfta. Snart ska jag få träffa min älskade mamma. Ska bli så himla underbart att få träffa henne snart:) Vill börja sjunga fastän jag är så trött:P Nej nu ska jag sluta skriva och bara njuta att jag är framme snart.. Hörs senare ikväll när jag är framme :D


Framme i Arlanda

Har suttit nu i Arlanda i cirka 4 timmar börjar bli sjukt less:( Har gått runt stället över 5000 gånger och min katt Angel är rädd och skakar. Fick ta in henne på toa så hon kunde gå lite och äta lite men så fort vi kom ut var hon lika rädd. Planet kommer gå om cirka 3 timmar och vette fan vad jag ska göra mer. Har varit och käkat på mc donalds, gått i alla affärer och nu sitter jag på en cafe och dricker Espresso och thats so not me :S Hatar ju Espresso men är så himla trött att jag måste försöka piggna till. Hade sett fram emot att träffa en vän här i Stockholm men han jobbade tyvärr :( Ville även gå en sväng på stan och kolla runt i huvudstaden men nej då jag har en katt med mig ganska svårt. Var ju även sugen på min favoritrestaurang här istället för mc donalds men tyvärr så ligger det i stan. Okej ska sluta gnälla men lite svårt att bara sitta still och inte ha någon med sig.

Jag just nu i cafeet!

The taxi will be here soon

Nu är jag klar med packningen och har käkat frukost det fick bli risgrynsgröt med massa kanel :P Om cirka 10 min är taxin här och jag står klar vid dörren. Nu är det dags att fara hörs från flygplatsen:)

Jag just nu!





För tidigt

Nu är jag vaken och ska börja packa mina grejer. Ska även ta och äta frukost och försöka vakna till. Vill bara helst krypa ner i sängen igen och sova då jag knappt har sovit. Det är kolsvart ute och enormt kallt, kommer bli en ganska jobbig dag innan jag kommer fram. Kommer ju ha en lång mellanlandning så det är ju lite segt :( Men ska försöka vara positiv till detta nu.

Hörs snart igen efter jag har packat och ätit!


Snart är det dags!

Vill inte sova för det finns en chans att jag inte kommer vakna upp och missa mitt flyg. Är så himla nervös, det var 5 månader sen jag var där sist och träffade alla nära och kära. Känns väldigt konstigt men kommer förmodligen bli underbart. Att träffa mamma är ju det viktigaste för mig så det är de jag längtar till mest. Men nu är det inte så långt kvar för försöka hålla mig uppe och börja packa runt 06.00. Har ju inte orkat göra det än men det tar nog inte så lång tid ska försöka att ta med mig så lite som möjligt. Min lilla katt Angel ska ju också med och resa det kommer nog bli många jobbiga timmar för henne men hoppas hon klarar det.

Jag i morse nyduschad med min älskade risifrutti!



Hörs om några timmar igen ska försöka uppdatera mycket idag. Kommer även berätta en spökhistoria som hände mig igår, så att det krävdes polis hem till mig.

Shopping

Igår vaknade jag ganska tidigt då jag var tvungen att ta bussen kl 10.30 ifall jag inte skulle komma för sent till jobbet kl 12.45 :( Pappa kunde inte köra mig då det var cirka 80 cm snö där jag bor. Han skulle ju egentligen hem idag till Norge men fick ta och stanna en dag till eftersom snöstormen. När jag väl var framme i stan var ju tyvärr allting stängt. Fick sätta mig i Mc donalds och käka lite mat och känna mig ensam.. Kl 12.00 öppnade affärerna och jag hade ju ingen bättre för mig så gick in och kikade lite i affärerna. Hittade i alla fall en mössa och en snygg shortsdress eller vad man nu kallar det. Sedan blev det dags och jobba och kan ta och kortfattad säga att det sög.
Kl 21.00 kunde pappa få ut sin bil och kom och hämtade mig. Han hade även varit och köpt en present till mig som jag velat ha länge. Börjar känna mig lite bortskämd då jag har fått nu det mesta jag behöver :) Men presenten var ju då en plättjärn då jag älskar plättar och tycker dem är så ursöta.  Kanske blir plättar idag man vet aldrig:)

Mina inköp och min fina plättjärn från älskade pappa!



'





Mysig dag ute

Idag var jag och pappa och åt på en kina restaurang, var hur gott som helst men nu är jag överdrivet törstig hela tiden. Efter restaurangen drog vi och spelade biljard och det bästa med det var ju självklart att jag VANN! :D Är hur överlycklig som helst.. Sedan åkte vi för att hitta en stor resväska för mig men fann tyvärr ingen :( Ska ju ut och resa snart har bara en jätte liten resväska då alla mina grejer var packade i kartonger när jag flyttade hit. Vet ej hur jag ska göra nu men ska försöka ta med mig ganska lite och köpa en resväska där borta så jag får hem allt jag får och ska köpa :)

Nu ska jag i alla fall börja packa då jag jobbar tills den dagen jag åker så kommer vara väldigt trött och sliten. Men nu har jag chansen att veta vad jag vill ha med mig och vad som är viktigt:) Är hur glad som helst att jag ska åka..

Ha de så bra än så länge, hörs snart igen!





Sen god jul inlägg

Igår hade jag det så mysigt så kände inte någon direkt lust att sätta mig vid datorn.. Dagen började tyvärr med stress då jag skulle städa hela lägenheten innan en kompis kom hit. Som tur var så hann jag och det var ju första gången hon besökte min lägenhet och hon verkade gilla det väldigt mycket :) Jag, pappa och hon satt och pratade en massa och skrattade en del. Sedan blev det ju då dags för presentöppning. Fick ännu en gång en massa saker som jag ville ha. Pappa och hans fru vet exakt vad jag behövde fick även en underbar kristal skål från min styvmormor och presenter från L. Runt klockan 22.00 tog min kompis en taxi hem och jag och pappa satte oss och kollade på film. Så kortfattad var julen underbar. Hoppas ni hade det lika bra!

Här är bilder och grejerna som jag fick :D (bilderna är suddiga eftersom de är tagna med mobil då min kamera är sönder)

Baby har precis fått sin julklapp


Öpnnar presenter osminkad:P


Me and daddy


Nu är man julfin


Jag och Elaheh


Vi med min fina katt


Ska äta mat mums (jag lagade:P)


Puss


Målarset som jag längtat efter ska börja måla klart min tavla snart


Fin kristal skål


Mys tröja fick även byxorna men ingen aning vart dem är nu:P


Myskofta


Skitsnygga termos, det behövs väldigt mycket här i Umeå! (kallt som satan)


6 fina vinglas


Paraply, sparbössa och underbar body butter



Sedan fick jag även en limpa med Marlboro cigaretter och pengar och ännu fler presenter väntar!

Idag så har vi bara varit hemma och sätt på filmer och spelat en massa poker. Tyvärr så har jag bara lyckats förlora konstigt nog :( Skulle ju dra ut idag med en kompis och festa men det blev inte av. Istället så har jag haft en mysig dag hemma. Nu har jag precis lagt på en mask och ska få min ansikte att lysa lite mer nu under vintern.



Min dag idag

Idag vaknade jag som vanligt runt klockan 13.00. Direkt efter blev det att hoppa in i duschen och göra ordning sig. Runt klockan 16.00 drog vi hemifrån för att handla lite mat och en julklapp till L. Hittade det jag ville ha och sedan skjutsade pappa mig till L. Ville ses innan jag drar till Göteborg och ge hans julklapp före jul. Nu för en liten stund sedan kom pappa och hämtade mig igen och nu är jag hemma.. Men dagen har varit en bra dag och snart blir det att mysa ner sig i soffan och kolla på film. Snart är det jul!

Jag och pappa nu!






Lite shopping

Fick hem lite saker idag men blev dock inte många julklappar:( Hittade bara till pappa och Elaheh som ska nog fira jul med oss. Köpte lite smått och gott till mig själv också!. Letade som en idiot för alla andra men vill alltid ha något som inte finns. Hur jag nu ska hitta för dem andra imorgon är en stor frågetecken. Till mamma, Hårvard och Liza får jag leta till när jag kommer till Göteborg igen. Mamma får jag ta med ut så får hon välja exakt det hon vill. Det kommer förmodligen ordna sig hoppas jag på. Var ju på sjukhuset idag för dem ville ju göra en koll efter operationen men alla mina provsvar var positiva så nu mår jag mycket bättre. Men kommer vara hård i bröstet i några månader känns som att det är sten bröst haha.

Några utav de saker jag inhandlade idag!

Drinkglas


Ölglas


Väldig speciell tröja men gillade den..


Halsduken är ny!




Up we are

Nu är vi uppe och håller på att göra ordning oss. Ska in till stan och käka lunch och sedan dra raka vägen till sjukhuset. De vill tydligen kolla på min bröst igen och ge besked om de hittade något farligt med förändrade cellen eller om allt är okej. Hoppas det bara går bra.. Efter sjukhuset blir det raka vägen för att shoppa julklappar, hoppas innerligt att jag hittar något. Får se ifall jag också köper en liten julgran som jag hade planerat känns ju lite onödigt ifall jag ska åka till Göteborg men får se om jag känner för det :) Har ju julklappar som ska under granen:P

Här är dem två andra tidiga julklapparna som jag har fått!

Suddig bild men min nya underställ från Everest!


Min nya sov mys dress :)






My gifts

Idag var jag och pappa och kollade lite inne i stan men hittade ingenting jag ville ha. Så pappa köpte bara en julklapp till sin söta fruga. Efter det drog vi till min favorit restaurang Taj Mahal och åt ännu en gång god mat. Så nu känner jag mig fet igen :P Imorgon får jag åka in till stan igen och kolla runt efter julklappar. Har ju presenter kvar till pappa, mamma, kusinen, Liza, Håvard och L. Får se om vi hittar någonting hoppas det i alla fall.

Men här är grejerna jag har fått förutom två grejer, det kommer imorgon :D

Min älskade wokpanna
Min grymma stekpanna!
Bakform och pajform, Sadaf ska lära sig baka :P
Saker som behövdes

Min fina nya vita vardagsrums lampa

Och sist men inte minst alls är min underbara diamant, safir i vitguld halsband!

Nu drar vi!

Nu blir det lite shopping med min nya mössa. Älskar den är hur söt och fin som helst! Men ni alla får ha de så fint, lägger upp bilderna senare.
Puss och kram

Hejsan svejsan

Skulle ju lägga upp bilder igår på de saker jag har fått men hade så mycket att göra så jag glömde. Igår var jag och pappa i stan och handlade lite. Köpte en väldig söt mössa och lite el grejer. Sen så körde han mig till jobbet och kom och hämtade mig efteråt. Så skönt är inte van att åka bil så mycket förutom taxi då och då.. Väl hemma så lagade han persisk mat och det var mums och sedan blev det att bara prata och kolla på film.

Gick upp för en liten stund sedan och hoppade rakt in i duschen. Ska snart börja göra ordning mig så vi kan dra ut. Ska handla lite presenter idag och lite annat smått och gott. Vi ska nog dra till en av mina favorit restauranger här i Umeå sen också. Det är en indisk restaurang som har så underbar mat, ska bli gott.
Försökte lägga upp bilder nu med men det funkade inte. Får försöka när jag kommer hem igen :)





Pappa har anlänt

Igår (idag) kom pappa till Umeå. Han ska stanna här över julen och umgås med mig :) Ska bli hur trevligt som helst att umgås med honom ett tag. Han hade även med sig en massa presenter som jag fick lite väl förtidigt. Har en massa kvar att öppna på juldagen också men han ville inte vänta. De saker jag fick hade jag verkligen velat ha :D Så nu är jag hur glad som helst. Massa tackar till honom och Randi som tänker på mig.

Idag har vi varit och storhandlat i Coop och Willys. Vi fick köpt en massa mat som räcker långt framåt. Vi var inne på Stadium också och där fick jag köpt ett underställ från Everest och två par tjocka strumpor. Så kortfattad har dessa två dagar varit helt underbara. Inte bara för presenter för det trevliga sällskap som finns. Imorgon (idag) lägger jag upp bilder på de saker jag har fått!

Hoppas ni alla sover gott för det ska jag!






Hatar detta väder

Har jag flyttat till Antarktis? Har aldrig varit med om att det ska vara så här kallt. Alla muskler i min kropp är frusna och jag har ingen känsel snart i kroppen. Idag är det minus 18 grader det är för fan sjukt :s Vill bara ligga hemma i min varma säng och sova.. Inte åka till skolan och frysa, tycker de borde införa en lag om det är mer än minus 10 ska skolorna stänga dörrarna. Vill dem verkligen man ska dö utav kyla eller få feber varje dag på grund av vädret?
Ska försöka sluta gnälla nu men HATAR DETTA!

Liza har farit

Kom hem för ett tag sedan var och lämnade Liza på flygplatsen. Känns ganska konstigt här hemma, nu när man vant sig vid att ha någon hos sig i en hel vecka! Nu är det bara jag och min katt igen. Har lagat lite mat och håller på att tvätta lite kläder. Tyvärr så får jag göra det hos grannen på andra sidan gatan då våran tvättmaskin inte fungerar. Har väldigt mycket att tvätta tror det kommer ta minst till i morgon kväll. Nu ska jag bara sitta och se lite på tv och vänta på att tvätten blir klar. Tänkte plugga lite idag då det inte blev så mycket under denna vecka. Får ta de imorgon istället ganska seg..


Hemma mys

Idag blev det att åka hem efter provet då Liza inte kände för att komma in till stan.. Väl hemma kände hon sig ändå pigg nog för att gå en liten promenad runt omkring här jag bor. Vi tog även en sväng runt havet och jag gjorde ännu än snöängel. Har snöat enormt mycket här i Umeå idag. Vi var också och handlade lite smått och gott och köpte en hälsotidning då jag har funderat på att bli hälsosam. Man fick med filmen Hairspray i tidningen så den har vi nu kollat klart på. Nu blir det snart dags för sängen då jag har skola snart :( I morgon åker Liza tillbaka till Göteborg kommer kännas lite konstigt då jag börjar bli van vid gnällspiken :D

Hade på min nya jacka jag fick av pappa sist han var här, första gången den blev använd:)










Lördagen

I lördags hade jag några personer över hos mig. Kände inte direkt så många förutom fem styckna typ men hade det skit kul. Vi satt hemma hos mig och drack och sedan bestämde vi oss för att dra ut. Vi blev några stycken som drog ut och blev en del dansande och drinkar. Liza och jag körde hårt och skrattade en massa och sjöng till och med kareoke haha. Det gick la bra det fick bli sommartider hej hej:P Men utav mitten av kvällen gick tyvärr min kamera i sönder då L tappade den:p Men förhoppningsvis går det att laga. Så bilder blev det inte av resten av kvällen eller film på vår fina låt. Efter en lång kväll drog jag och Liza och L med taxi till Mc donalds och käkade lite mat. Kl 04.00 tog vi taxi hem till mig igen. Men kvällen var super längtar tills nästa gång Liza kommer och hälsar på, då det får bli hårt festande två dagar i rad igen :D

Nu sitter jag här med Liza och försöker plugga spanska inför provet i morgon. Är väldigt nervös då det känns väldigt svårt men som tur är har jag Liza som ska förhöra mig.
I morgon ska det bli en underbar dag det får ni höra om mer då!














Fun night

I går var det att dra ut och festa, hade väldigt kul. Vi skrattade massa och dansade en hel del, träffade även på några trevliga personer. Byz var även där något jag inte hade förväntat mig, väldigt roligt att se dem i alla fall. Ikväll blir det att ta och festa igen. Blir först en liten fest hos mig innan kvällen drar sig utåt. Kommer bli skit kul idag också förhoppningsvis. Är så nöjd med min hårfärg så mitt självförtroende ligger på 100% nu :)

 










Utgång

Igår så färgade vi ju mitt hår tills 04.00 på morgonen. Rakt därefter blev det att hoppa in i sängen och sova. Blev skit snyggt är sjukt nöjd. Idag har vi bara varit hemma och snackat och nu är vi i ordninggjorda och ska dra om cirka 1 timma. Blir en kväll med massa festande och skratt hoppas vi på. Hoppas ni har en trevlig kväll puss

Hårfärgen


Resultatet


Älskar det!


We are so hot




Gifts from my honey

Min babe hade ju med sig julklappspresenter och inflyttningspresenter upp till mig :) Blev så glad saker som man verkligen behöver och vill ha.. Blev i alla fall skit glad här är dem! Tack gumman (L)






Home sweet home

Kom hem för en liten stund sedan. Jag var ju som sagt och hämtade Liza och åkte till skolan för att ha den sista lektionen för dagen. Direkt efter blev det av mot Umeås centrum, där var vi och kollade lite och jag fick hem lite saker som var behövliga. Vi skulle även köpa hårfärg men det fanns dock inte i stan så vi fick dra till ett köpcentrum nära mig. I Ica maxi så hittade vi det jag letade efter och det var hårfärg och lite annat smått och gott. När vi var klara att bege oss mot bussen inträffade en ganska rolig sak, vi träffade på en julgrans försäljare som började flörta vilt och erbjöd oss att komma på fest nu i helgen, ifall vi skulle komma skulle jag även få en julgran hahaha. Blev många goda skratt innan bussen kom.











Söta Frida

Älsklingen har gjort en väldigt fin målning till mig. Blir så glad nu :)



Skolan

Nu är jag här i skolan igen efter några dagars vila efter operationen. Liza ligger hemma hos mig nu och sover men ska dra hem kl 11.00 och hämta upp henne då hon ska vara med mig på min sista lektion för dagen.. Efter lektionen ska vi dra till stan, ska visa henne runt i stan och handla lite saker inför fredagen och lördagen. Nu ska jag i alla fall försöka hänga med på lektionen fastän jag inte har sovit någonting då vi satt uppe hela natten och bara pratat och haft kul :) Börjar känna att jag har ganska ont just nu i bröstet för tillfället också och det känns inte kul. Hoppas det går över snart!

Jag just nu!



Babe hemma hos mig

Nu har jag lagat mat till mig och Liza det blev tacos och en film till maten. Båda var så himla hungriga att vi kände oss som svältande barn :( Men nu har vi fått mat i oss och snackat en massa. Kan inte sluta vara glad över att hon nu är här hos mig för första gången. Första gången hon ser min lägenhet och min nya stad jag nu lever i. Hon är även den första utav mina vänner som hälsar på mig här uppe. Om cirka en månad kommer Håvard också det ser jag väldigt mycket fram emot. Men nu ska jag ha älsklingen i en hel vecka:D

Sadaf är papparazzi :D







LOVE THE HILLS

Jag är med och tävlar för att vinna The hills-boxen. Den största anledningen till att jag skulle vilja vinna är att jag nu har levt utan tv i 4 månader, då jag flyttade från Göteborg upp till Umeå för att bo själv. Kablarna i min lägenhet har dock ej fungerat men idag efter flera månader så fick jag kanaler. Problemet är då att jag nu missat än utav mina favoritserier och det är The Hills. Så det hade varit underbart att vinna detta nu så jag kan hänga med:)  Vill även komma bort lite och ha någonting att kolla på då nästan all min tid går åt att studera. Vill ha The hills så att jag bara kan mysa mig ner i soffan med massa onyttigt och komma bort från verkliga livet och drömma sig iväg. Skulle vara väldigt kul om jag vann, så håll tummarna!

Hos Kenza kan man tävla klicka in er här:)
http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html#



På flygplatsen

Hej på er alla söta därute har inte kunnat blogga idag då jag varit i full gång med städning och vilning hela dagen. Har även fått hem mina kanaler nu efter fyra månader är så himla överlycklig. Fick även med Cartoon Network kommer känna mig som en liten skitunge varje dag, men den är ju självklart bäst :D Nu är jag i alla fall på flygplatsen och väntar på min babe som anländer kl 21.10 fanns tyvärr inga senare flygbussar så har varit här sedan 18.50. Är så himla glad att älsk ska hälsa på mig efter så himla många månader av saknad. Vi kommer ha det så himla bra. Första besöket här uppe i Umeå också och se min egna lägenhet, är dock ganska nervös inför vad som kommer tyckas. Hann inte städa toaletten haha men de får vi ta och bry oss om sedan :)


Städa och vila

Idag har jag bara försökt städa, men var tredje minut har jag lagt mig i sängen igen. Klarar knappt att stå upp och bröstet värker. Men tills i morgon måste det vara klart då man får hemlig besök :) Får se hur jag mår i morgon vill jätte gärna till skolan då jag missat så himla mycket men vet ej om min kropp klarar det. Är så himla trött nu att jag vill sova men måste försöka plugga lite ifall jag klarar det.


Några bilder från sjukhuset igår!

Några utav mina tabletter och smärtstillande

Ser så fin ut eller ej
Min goda räkpasta sallad efter operationen

Mina fina blommor jag fick

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sedan. Är fortfarande lite trött och hängig, ska försöka ta upp mig från sängen och käka något så jag får kraft i mig. Idag ska jag bara vara hemma eftersom jag måste vila upp mig efter operationen. I morgon är det en stor dag så det måste vara städat. Ska försöka göra mitt bästa med att göra rent och även måste jag gå ner till affären och handla. Har inte precis ork till det men ifall man måste så måste man.
Men nu ska jag laga något riktigt enkelt, kastar in Findus färdigmat i micron:P



Operationen avklarad

Kom hem för några timmar sen men har bara sovit. Operationen gick nog bra men har inte fått se ärret än. Får inte duscha på några dagar och har bandage just nu på bröstet. Det gör fruktansvärd ont för tillfället då såret ska läka. Var i sjukhuset från kl 07.00 till 15.00 sedan blev det raka vägen hem för att sova. Klarar knappt att hålla ögonen öppna nu eftersom jag fått i mig massa smärtstillande och fick ju sömnmedel innan så blir trött bara av att gå ett steg. L följde ju med på morgonen och sen kom kusinen och nu är hon här och tar hand om mig. Hon har gått och köpt blommor ifrån henne och mamma och köpt en massa godsaker som jag ska mumsa i mig. Är så glad att jag har folk som bryr sig om mig och hjälper mig i sådana situationer. Men är så himla rädd nu att ärret ska vara stort och att det ska påverka mig. Får ändå vänta i några dagar innan jag byter bandage. Bandaget ska jag ha i cirka 1-2 veckor beroende på hur det läker. Får även inte använda bh under 1-2 veckor förutom sport bh.
Nu ligger jag och kusinen i alla fall i sängen och ska nu sätta på en film och somna.


Nu drar jag, dags för operation!

Nu är jag och L klara och vi ska dra oss mot sjukhuset. Är väldigt nervös nu men ni får som sagt hålla tummarna. Försöker skriva när operationen är klar eller innan. Men vi hörs i alla fall ha de så bra, för det kommer nog inte jag ha!

Operationen

Har nämnt det innan men idag är det dags för det jag fruktar, operationen! Operationen kommer ske på mitt ena bröst då de har hittat en cirka 2 cm knöl. Knölen som tur var, var bara en godartad tumör men ovanlig stor och ovanligt att få det när man bara är 18 år gammal. Läkarna bestämde sig då för att operera bort den eftersom att det kan utvecklas till bröstcancer. Jag är ganska nervös inför dagen då jag kommer få massa smärtstillande och sövas innan operationen. De har sagt att operationen tar cirka 30 minuter att genomföra. Jag hoppas innerligt att det är bra läkare som skär en snitt som inte kommer synas så mycket efteråt. De har nämnt att de kommer nog vara tvungna att öppna 3 cm för att komma in. Jag är ju inte så stort fan av ärr på bröstet men vi får se hur det kommer se ut. Efter operationen är klar så måste de vänta tills sömnmedlet har gått ut. Efter de kommer jag få mer smärtstillande och bara ligga kvar i sjukhuset tills jag känner mig bättre. Om allt går bra så kommer jag skrivas ut men jag kommer behöva någon som sover hos mig under kvällen. Måste även vara väldigt renlig då det lätt kan uppkomma infektioner. Jag kommer inte känna av något första dagen då jag nästan kommer vara nerdrogad, men på tisdagen finns det chans att jag kommer ha ont och att det stramat åt. Men nu är det bara vänta och se hur det kommer gå. Håll tummarna för mig!

Godmorgon

För en litens stund sen vaknade jag nu ska jag hoppa in i duschen. Måste duscha dubbeldusch nu och i morgon på morgonen inför operationen. Sen ska jag bara laga lite mat, är sjukt sugen på pannkakor så får se ifall det blir det. Kl 17.00 ska jag vara i stan eftersom att jag och L hade planerat att gå på basketmatch. Får se hur bra de laget är vi ska kolla på :p Det är två som ska spela som jag nyligen lärt känna och de andra har jag bara träffat och hälsat på. Nu ringde även min kusin och fråga om jag och L ska se på bio med henne och hennes vänner ikväll. Försökt ringa L men har inte svarat så får se om det blir bio med. Men nu måste jag börja skynda mig, hörs senare puss.


Jag nyvaken:)

Längtan

Kom hem runt 23 tiden och bara suttit hemma nu och pratat ett bra tag med Liza :) Vi har planerat lite grejer hoppas det bara blir av! Nu så lyssnar jag på musik och drömmer mig iväg! Har börjat sakna många nuförtiden. Mamma har jag ju inte träffat på evigheter och mina vänner. Men förhoppningsvis kommer de flesta snart och hälsar på här uppe i Umeå.


Dead by April

Min nya favoritlåt, älskar denna grupp!


Ut i Holmsund

Nu ska jag dra ut en stund till en kompis, kompis här i Holmsund där jag bor. Känner att jag måste ut och få lite luft! De sitter där och kollar på fotboll och pratar, får se hur kul det blir:p Är inte direkt en fotbolls brud men de kommer säkert bli kul :) Känner inte för att festa denna helgen eftersom att jag är ganska nervös inför operationen på måndag. Börjar bli mer och mer nervös men är så himla glad att jag har två personer med mig som bryr sig. L ska först följa med, då jag genomgår operationen och min kusin ska vara med mig under natten! Kommer berätta lite mer ingående om operationen i morgon, dagen innan.
Men nu ska jag dra vi hörs när jag är tillbaka, tar bara två minuter att gå över, så det är skönt.
Hoppas ni har en trevlig lördagskväll nu!


Min mat idag :P



En osminkad version av sjöjungfrun på väg ut!

Människor som inte har förståelse

Det finns så många som inte ser när andra är behov utav hjälp. De som bara lever frid och fröjd på andras bekostnad. Sådana människor finns det gott om och jag känner tyvärr några! Varför dem inte har förståelse förstår jag dock inte eftersom jag inte alls är sådan person. Jag bryr mig enormt mycket om allt och alla. Hur mycket skit jag än har fått ta i mitt liv så har jag inte förändrats som person. Tar alltid alla före mig själv, ser allas behov och allt innan jag ser mitt. Men tyvärr så är det inte den bästa egenskapen hos mig då jag oftast får lida för detta. Man ska vara i mitten utav mig och de som inte alls bryr sig om andra. Just nu för tillfället så fick en person jag känner lida för att inte vara sympatiskt och att den får lida för detta är mer rätt en fel. Nu får den se hur det känns att lida då den nu inte kommer få det lätt. Men så är livet det är inte enkelt att leva, man får ett liv och där är det upp till var och än hur man vill få det att se ut. Tänker inte nämna namn vem personen är men den kommer förstå det själv!





Snö

Igår natt skulle jag och Frida gå och sova men då hände det något, det snöade! Vi kolla på varann och hon sa att hon är pigg och började ta på sig kläderna. Vi sprang ut med min katt för att hon skulle se hennes första snö. Efter några minuter så frös hon så vi fick gå in och lämna henne. Vi började kasta snö på varandra som vi var små :D Sedan bestämde vi oss för att dra ner till havet. Där gjorde vi snöänglar och skrattade en massa. En ganska lång stund efter så gick vi hem och pratade ett bra tag innan vi somnade.
Klockan 16.00 drog hon och jag har fortsatt ligga kvar i sängen och tänker på en massa..
Ska snart få mina cancerframkallande cigaretter av en kompis som ska komma och lämna:P Vet faktiskt inte vad mina planer för idag är, vi får se!
Har inte hunnit ta en bild på mitt nya hårfärg då jag vaknade så sent och det är mörkt. Ska försöka lyckas göra det senare eller i morgon :)



'

Färgningen klar

För en stund sedan blev håret klart. Det syns inte så himla mycket men i morgon ska jag försöka ta kort i ljuset. Nu sitter jag här hemma med Frida och Henrik och bara sitter och pratar. Även har vi julpyntat lite, börjar se väldigt fint ut :)

Här kommer en bild på en liten dekoration till julen. Detta hänger över köksbordet :) Mer bilder på julpyntet kommer i morgon...

Storhandlat

Hejsan på er alla! i onsdags så kunde jag inte skriva eftersom att jag var och storhandlade. Massa mat och massa julpynt och lite kläder. När jag väl var hemma så var jag himla sliten så jag orkade inte sätta mig vid datan.
I torsdags så handlade jag lite mer grejer till julen. Älskar julen och att julpynta är underbart. L följde med mig sen blev det myskväll då jag lagade mat och vi såg på film.
Idag så åkte jag till sjukhuset för att jag ska opereras på måndag. Operationen kommer då att vara min bröst som jag skrivit om innan. Var då hos narkosläkaren och pratade med honom, så jag vet vad som kommer inträffa. Är väldigt nervös men kommer bli de ännu mer på söndag. Nu är jag i alla fall hemma med söta Frida. Hon håller på att färga mitt hår just nu:) Resultatet får ni se senare.
Bilder kommer upp senare på julpyntet och kläderna!

So happy!

En kompis från Norge ska komma och hälsa på mig den 15 januari:) Han har redan köpt sin biljett och kommer anlända här hos mig i Umeå. Gud vad kul vi kommer ha det. Den första utav mina vänner som ska hälsa på mig. Han sa även att han har köpt mig en present som han ska skicka före jul som en julklapp. Han hade verkligen inte behövt det, men är så glad :)

Jag längtar!
'

Privat nummer

I cirka en vecka nu har någon ringt mig med privat nummer. En av gångerna som jag svara höll en tjej på att jävlas. Snälla du som ringer, ring och säg något vettigt eller ring inte för jag har ingen lust med småglin som inte har något bättre för sig. Ring och säg vem du är istället, man bus ringde när man var liten! Jag tror jag vet vem det är men om det är du jag tänker på ring bara upp.

Rock.

Hejsan svejsan idag har jag varit i skolan och sedan åkte jag hem. Skulle egentligen möta L och handla mat och julgrejer. Men stakaren är tyvärr sjuk hoppas han blir frisk snart. När jag kom hem så kom M över, så nu sitter vi och pratar lite snart kanske sätta på en film :)

Jag har blivit lite beroende av rock. Så nu sitter jag här och kollar på rockiga klädstilar och funderar på att köpa lite grejer. Har även funderat på att färga håret rött, vad tycker ni? slut på den gamla söta Sadaf nu blir det rock, ME LOVE ROCK!



Back again

Har faktiskt inte haft någon större lust att skriva i bloggen dessa dar. Varit lite upp och ner och i helgen så var jag inte ens hemma så kändes skönt att ta en stund ifrån bloggen. Men nästa gång jag försvinner ska jag säga till :)

Men min helg och vecka har ändå varit bra, fredagen och lördagen så blev det lite festande. Hade det väldigt kul! I söndags så jobbade jag och även idag. Nu är jag i alla fall hemma och tar det lugnt. I morgon har jag sovmorgon ska bli så skönt för första gången :D

Lite bilder från mobilen under dessa dar men i morgon kommer nog fler bilder då jag glömde kameran hos kusinen.


















RSS 2.0