Snygga skärp

Snygg nitskärp:)
Fin rosa skärp till sommaren!

Färgat håret

Nu är hårfärgningen klar. Vet ej hur det ser ut ska låta det torka ut av sig själv. Hårbotten ser dock inte så färgad ut. Borde nog ha blekt det innan. Ifall det inte har hänt något så får jag slänga in en blekning i hårbotten och färga igen. Vi får se hur det blir i alla fall:)

Vill bara vara fin innan resan! Ska även klippa mig på tisdag, det ser jag fram emot.


Gift on valentines day

Fick en fin kort och sminkpaket utav min älskling Elaheh på alla hjärtans dag.


Tack babe för presenten!

Min favorit kappa!

Min snygga kappa med rosetter. Köpte den enbart för resans skull:)

Söndag

Vaknade för en liten stund sedan. När jag vaknade sprang jag till datan för att söka lägenhet. Har tröttnat på lägenheten jag lever i nu. Förhoppningsvis så kanske jag hittar någon jag gillar i stan. Idag ska jag i alla fall färga mitt fula hårväxt. Suzi ska komma och hjälpa mig så det kommer säkert bli fint:)

Ska ta och laga lite mat nu är för hungrig :)

Mjau, mjau och mjau

Börjar bli galen mitt i natten. Min älskling kan inte sluta mjau och gnälla. Har försökt med allting men hon slutar aldrig. Hon är oftast hur lugn och snäll som helst vet ej vad som hänt ikväll.

Någon med katt som vet vad man ska göra vid en sådan situation?

My hearts

Tycker dem är så himla snygga. När jag känner mig kall är det bara att ta den svarta och när jag känner mig varm så funkar den röda. Så himla perfekt :D

Gifts from my lovely mom 10

Jag är helt och hållet kär i mina badrumsgrejer som jag bad mamma köpa till mig. Hur snygga och samtidigt söta som helst. Det dåliga är dock att jag inte får plats med dem i min badrum just nu. Söker ju lägenhet nu så kanske i min nästa lägenhet :)
Mina röda hårfärger! Ska färga håret under denna vecka, utväxten ser hemsk ut.
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Så sent

Vaknade för en liten stund sen haha. Vet ej vad det är med mig, när jag väl sover så vaknar jag aldrig upp :p Helt sjukt i alla fall.

Igår var skit kul var med Suzi hos hennes kompissar på korridorfest. Alla var sjukt trevliga sedan drog vi på en annan korridorfest som låg precis bredvid. Det var fullpackad med folk därinne. Hade ju bestämt mig för att inte dricka men så blev det inte. Efter en stund så kom Suzis kompis Alexandra som jag kände sedan tidigare. Vi visste inte att vi hade gemensamma vänner men var skit kul att träffa henne igen. Till sist så blev det så att Alex tvingade med mig ut på en nattklubb. Hade kul och dansade innan kvällen tog slut och jag och Suzi tog sista bussen hemåt.

Somnade inte förrän 07.00 kanske därför jag sovit så länge.

Suzi


Haha bjuder på denna tog en killes glasögon.




Alexandra och en vegan vi hittade haha :D


Ut

När som helst ska jag dra och träffa Suzi :) Vi ska dra till några utav hennes vänner som har en korridorfest och ta det lugnt. Ska bli kul att träffa lite folk.

Hörs när jag är hemma med bilder förhoppningsvis :)

Shopping

En skit snygg lila väska som jag kommer ta med mig på resan:)

Lila strumpbyxor till väskan.

Gifts from my lovely mom 9

Fick dessa två snygga jeans från mamma. Har inte hittat några snygga jeans i Umeå som sitter bra men dessa två är perfekta.


♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Middag

Min internet slutade fungera hela dagen igår så därför kunde jag inte göra någon mer inlägg när jag kom hem. Iförrigår var jag och pappa och hans fru och åt på en underbar grekisk restaurang. Var hur gott som helst så till er alla Umeå bor rekommenderar jag Costas eller ni som kommer på besök. Igår åkte dem hem i alla fall, känns hur tomt som helst i lägenheten.

Lite bilder från restaurangen med nya kameran!









Boka sista biljetten

Sitter i skolan just nu och vill bara hem så jag kan boka min biljett. Ska ju bort härifrån snart så sista biljetten måste vara bokad. I övrigt har jag inte så mycket att göra idag förutom att plugga inför provet imorgon. Som sagt så har jag fått kameran, så idag kommer det komma upp lite bilder.

LÄNGTAR!


Kameran är framme

Är så glad har nu fått min efterlängtade kamera hem! Nu står den på laddning och ikväll ska jag börja ta kort på grejerna från sista tidens inköp :)

Ska börja göra i ordning mig snart blir det dags för restaurang besök. Ska bli gott, inte ofta jag går på restaurang längre.

Min fina kräfta från igår!


Kameran!


Sista web cam bilderna nu på länge!


Solen skiner

Igår var min värld som svart. Det var därför jag inte skrev igår mådde inte tillräckligt bra. Nu mår jag mycket bättre då jag fick åka till en tjejkompis och sova där över kvällen. Vi satt och prata och såg på en film innan jag somnade. Nu är jag här och ska snart dra mig hemåt.

Vi hörs lite senare!

No sleep

Har inte sovit något alls inatt och när jag ska gå till skolan ser jag att det är minus 25 grader. Är så trött och känner mig frusen bara när jag kollar ut. Såg ut som en stor björn idag på väg till skolan med alla kläder jag hade på mig:( Men provet gick ganska bra faktiskt hade inte trott det men är nog säker på att jag blir godkänd. Det ända jag vill just nu är att hoppa rakt in i sängen och somna. Tyvärr så har jag två lektioner kvar och ska på möte innan jag får åka hem. Pappa och Randi kommer och hämtar mig och det är tur det annars skulle jag svimmat.

Me love

Vi var och käkade på Kina restaurang förut, var underbart gott. Efter maten blev det att gå och handla lite grejer man behöver i sin lägenhet. Nu har vi varit hemma sedan 7 och jag har försökt plugga ihjäl mig. Tror inte jag kommer komma sova inatt men det går säkert bra:p Har ett prov imorgon som är ganska viktig. Får se hur det går, nu känns det inte bra.

Det var någon dag sedan jag la upp bild på någon outfit men här är dagens. Ska försöka att lägga upp varje dag vad jag gör :)
Rock me



Ut och äta

Nu ska jag och pappa och hans fru ut ock käka. Ska även handla lite grejer. Det har hänt en sak idag som jag berättar om sedan.

Ha de så bra så länge!



Svar på tal

Anonym:
Noppra din ögonbryn, sluta sminka dig för jävligt det ser inte bra ut, speciellt det du gör med ögonen och lägg av me dem fula smyckerna, du ser ut om en liten zigenare med hundra kilo fula smycken. Jag säger detta för att hjälpa dig, ps, alla dem här bilderna du tar med webcamera ser likadana ut allihopa.

Okej så du menar helt seriöst att jag ska noppra bort mina ögonbryn? Ifall jag nopprar mig mer så kan jag lika väl raka bort dem. Okej jag sminkar mig förjävligt men varför då ens gå in i min blogg för att ens se mig. Eeh okej så jag har ögonskugga men vet du ens vad det är för något. Kul att jag fått väldigt många komplimanger om hur jag sminkar mig det var lite komiskt. Smycken förstår jag faktiskt inte ens vad du snackar om för jag använder knappt det och då jag använder det har jag inte för mycket. Hjälpa mig tror jag faktiskt inte du gör till någon procent för jag bryr mig inte alls vad folk tycker och tänker om mig. Skulle aldrig förändra mig för att någon anonym sitter bakom sin dator och skriver detta. Inte ens om du sa det personligt hade jag brytt mig för är en sådan person. Har aldrig brytt mig vad folk säger då jag går min egna väg och det är jag extremt stolt över. Jag har min egna stil som många i denna värld har kommer aldrig bli som någon annan. Ja jag vet att jag tar ganska likadana bilder men om du kanske läser noga så har jag inte haft någon kamera då en vän råkade göra sönder den. Imorgon kommer kameran komma hem och då blir det inte sådana bilder. Men tyvärr så har du ju svårt att läsa varför jag tar webcam bilder.


Svartsjuka är en sjukdom som enbart är till nackdel för den som äger det. Hoppas att du får bot för din svartsjuka innan den äter upp dig. Vill gärna se hur du sminkar dig och klär dig och vill gärna lära mig av mig av ditt perfekta sätt och vara. Men synd att du inte vill säga vem du är och visa för alla hur fullkomlig en person kan vara.

The only thing that matters is what I think and I think i´m beautiful.




Pappa och frun på besök

Sorry för en väldig dålig uppdatering. Pappa och hans fru kom idag och ska stanna i några dagar. Har haft en lång städdag innan dem kom. När dem var framme stack vi och handlade lite mat och andra småsaker som behövdes. De hade även med sig Burger King som jag saknat otroligt mycket :) Nu har vi ätit middag och det bestod utav räkor och blåbärspaj till dessert mums! Snart ska jag försöka plugga lite inför mitt prov på tisdag. Är fortfarande sjuk också så känner mig tyvärr inte på topp idag!



Home sweeeet home

Åh så skönt att vara hemma. Kom hem för cirka en timma sedan. Ikväll så blev det inget drickande för min del då jag fortfarande är sjuk. Dock så hade jag det ganska trevligt men i slutet började jag känna mig väldig dålig. Idag har vädret varit minus 25 så jag kan lugnt säga att jag har frusit ihjäl. Nu ligger jag omsvept med en massa tecken och mjukis kläder och känner mig som en isklump. Som tur var fick jag skjuts utav min tjejkompis kompis som bor nästan bredvid mig. Kan även säga att det var sista gången jag gick ut när jag var sjuk för känner mig faktiskt lite värre. Får i alla fall skylla mig och från och med nu ska jag bara vila och äta soppa när jag mår dåligt. Håll tummarna bara att jag inte förvärras imorgon.

Känner mig helt blek!


Utgång

Nu har jag haft 12 killar och en tjej hemma hos mig haha. Nu ska vi i alla fall ut fastän jag är sjuk. Ska bli skoj får se hur frisk jag känner mig ikväll. Ser fram emot det i alla fall alla verkar trevliga.

Hoppas ni har det underbart ikväll!






Mycket

Har så mycket att göra idag:

Storstädning
Måla klart min tavla
Plugga
Tvätta
Några vänner kommer hit senare också :)

Nu ska jag i alla fall ta tag i allt så hörs vi lite senare!



Grattis till min kära pappa och hans vackra fru på 1 års dagen!

Idag har pappa varit gift i 1 år. Tänkte hälsa er ett stort grattis innan jag går och lägger mig. Hoppas eran resa är underbar och ni har det trevligt. Hoppas också att ni kommer hålla ihop länge och att det kommer blir år efter år.

Massa pussar och kärlek till er båda, så syns vi snart!


Summer time!

Nu när man är sjuk så längtar man till sommaren, så här är lite sommar glädje.


Summer can be cheap


Tatuering på resan?

Har ju nämnt att jag ska dra på en resa snart. Kommer dock inte nämna något förrän samma dag. Jag tror på att jag alltid får otur när jag nämner det till folk.

Nu till något helt annat, jag är sjukligt sugen på att göra ännu en till tatuering. Vet nästan till hundra procent vad jag vill ha. Tyvärr är det så att jag har två jag gärna vill göra. Vet dock inte vilken jag ska prioritera först. Ska även ta och kolla upp så jag har pengar till detta när jag är där. Vet ju ej hur dyrt det är och just nu har jag ganska ont om pengar :( Vill i alla fall gärna göra dessa två.

En smygtitt på ena men kommer inte se ut som den på bilden. Bilden har jag hittat från internet men har själv gjort om den.




Magvirus eller magmigrän

Blev precis klar i akuten. Fick inga direkta svar men dem tog en massa prover och undersökte mig. Min läkare ansåg att det var magvirus eller magmigrän. Fick inget utskrivet och han sa att de kommer att försvinna av sig själv. Det ända jag skulle göra var att inte anstränga mig och vila idag. Ifall det blir värre rekommenderade han att jag skulle åka in igen och ta ledigt några dagar från skolan. Jag hoppas det går över tills imorgon. Som tur var hade jag inte magsjuka, så det är jag glad över. Jag önskar bara att det inte var så himla obehagligt. Nu ska jag i alla fall hem och dricka lite te och vila. Förkylningen måste gå över också!

Vill vara så här pigg och glad igen.





Akuten

Nu ska jag dra till akuten. Tror jag är magsjuk, har extrema värkar! Känns som jag ska ramla ihop och är förkyld på köpet. Känns verkligen inte som min dag idag. Kan lugnt säga att min helg har inte börjat bra.

Får se vad läkarna säger. Vi hörs när jag är hemma.



Ensamhet

Har aldrig känt mig så ensam som jag gör idag. Har fan fått gråt attacker ett antal gånger:( Saknar mamma och pappa så otroligt mycket. Vill bara hålla om dem och känna lugnet. Kommer inte få träffa mamma på ett väldigt bra tag nu och det känns så himla hemskt. Ibland suger det verkligen att bo själv. Pappa skulle ju komma nu på söndag men det ser inte så ljust ut. Har något råd på vad jag kan göra? Just nu är allt så ensamt!



BEUTY

Detta kallar jag BEUTY! Ibland så finns det kläder som framhäver ens personlig och detta är något som framhäver mitt. Jag har ganska många klädstilar men detta är en av dem snyggaste nu till våren. Ifall man bara hade haft råd :P
Love


CSI och pannkakor

Nu håller jag på att kolla på CSI och snart är det dags för att laga pannkakor. Känner mig så extremt sugen på pannkakor då det var ett himla bra tag sen. Ne nu ska jag kolla vidare och laga mat. Gå in om cirka 1 och en halv timma så kommer det en ny bild med kläder jag fixat ihop :)


Hämtat ut paket

Åh är så himla glad nu hälften utav grejerna som jag hade bett mamma skicka har kommit fram. Vet dock inte varför hårfärgen plus toalettgrejerna och nudlarna inte kommit fram :( Mamma ringer snart så ska nämna det.
Kameran har fortfarande inte kommit fram så är ganska ledsen. Ifall den inte kommer tills imorgon ska jag börja ta bilder med mobilen på grejerna och lägga upp.

Nu får ni kolla in en osminkad Sadaf tills kameran är här. Haha snygg or not!

BLACK, BLUE AND WHITE IS THE NEW FASHION


Detta är verkligen ett av dem finaste outfiten jag tror jag någonsin kommer göra.

Kolla bara hur snyggt det är! Kommentera gärna vad ni tycker.

BLACK, BLUE AND WHITE IS THE NEW FASHION

 


Kan även påpeka att det tog en djävulsk lång tid att fixa detta!



 


Jobba

Min glada humör försvann helt plötsligt :p Ska dra och jobba nu till klockan 21.00. Ska försöka göra inlägg under jobbet men det beror på. Annars får ni gå och se in min nya outfit som jag har gjort runt klockan 22.00.


Hoppas ni får en underbar dag idag så hörs vi senare!

Universitet nivå nästa termin :D

Är så himla överlycklig att jag bara ler just nu. Pratade för en stund sedan med min engelska lärare och berättade att jag helst skulle vilja läsa engelska mer än 2.20 min varje vecka. Då föreslog hon att jag skulle ringa en professor på universitetet och prata med honom. Hon höll även med mig att två timmar är för lite då jag har planer att flytta från Sverige. Just nu ligger jag väldigt högt i engelskan och är så glad för det och hon sa att hon tror definitivt att jag kommer lyckas.

Så jag bestämde att ringa honom och fråga efter mina valmöjligheter. Han svarade att han var glad att jag hörde av mig och började prata om några kurser jag kan ta på höstterminen. Allt som han sa lät så positivt och dem gillade att jag tog intiativet fastän jag fortfarande bara går i 2an. Han nämnde även när jag kan söka, så nu är jag helt och hållet bestämd att göra det. Ska ta en till två kurser då jag inte tror jag kommer hinna mer. Har ju sista året på gymnasiet då också, så en till två kurser blir perfekt.

NU ska jag fortsätta vara glad och förväntansfull. Det är ganska långt kvar men tiden passerar fort. Snart har jag flyttat härifrån och har mer betyg att ta med mig.

Umeå university here I come!





Kärlek

Om det finns direkta ord för KÄRLEK så är dem sagda nu.. Finns det något finare än det här? Letade länge innan jag kunde fixa dem här delarna. Är helt och håller kär, vill ha det nu. Om jag hade haft pengar hade jag inte tvekat för en endaste sec :) Från och med nu så kommer jag lägga upp en collage med kläder varje dag. Kika gärna in och lägg kommentarer om vad ni tycker. Är i alla fall kär och kommer nog hitta mycket annat gott och fint varje dag från och med nu!

Nice


Shopping som vanligt

Måste få bort min shopping vana. Kan verkligen inte sluta det är helt sjukt det är som en drog för mig. Idag köpte jag mig en svart kappa och en ring. Köpte även två presenter till två utav mina favoritdamer. Kappan kommer jag definitivt ha på mig på resan som ni snart kommer få höra om.

Visar alla bilder så fort kameran dyker upp som jag hoppas den gör snart. Har så mycket att lägga upp här :)


Nu är jag glad

Haha har världens humörsvängningar:P En tjej vid namn Sussane som jag nyligen lärde känna vill hänga på. Har bara träffat henne en gång tidigare men verkar som en as skön tjej. Ska möta henne om 40 min och käka och shoppa lite smågrejer inför resan :) Är i alla fall glad nu! Ska bli skönt att få lite luft sitter ju för mestadels hemma hela tiden haha.


Shopping sugen

Fan har inte känt mig så shoppingsugen som idag. Vill bara dra in till stan och handla men det är ingen som kan hänga med. Är även sjukt sugen på kina buffe men som sagt kan inte åka och äta själv och shoppa själv :( Är lite ledsen nu vill ju SHOPPA. Behöver ju lite grejer innan jag åker. Usch vill tillbaka till Göteborg där var alltid någon sugen på att hitta på någonting :( Inte min dag idag!



Arg

Jag beställde ju kameran för 5 dagar sedan. Idag skulle den egentligen ha kommit var så himla förväntansfull när jag vaknade. Dock kom den inte och dem har inte ens skickat iväg beställningen. Är ganska förbannad nu när jag verkligen hade ställt in mig på att få hem den idag. Grejerna från Göteborg har inte heller kommit dem sägs vara här om 2 dagar. Hatar att vänta men har ju nu inget annat val:(

KOM HEM VILL HA DIG NU!


I´m in love Oasis

Kolla in dem här tre vackra ringarna. Det är verkligen vår och sommar måsten!!

Sen morgon

Vaknade för en stund sedan, så känner mig väldigt utvilad.. Skulle ju egentligen jobba idag men har fortfarande lite ont i magen så valde att stanna hemma. Idag ska jag ha en heldag med plugg. Min tavla som jag påbörjade måla för ett år sedan ska jag försöka avsluta idag också. Rättare sagt kommer detta bli en hemmakväll. Sjukt nog så känner jag för att plugga och städa och allt annat idag. Har nog vaknat på rätt sida :)

Mina nya solglasögon jag köpte för någon dag sen så himla snygga..




Magvärk

Nu är man hemma igen efter två långa dagar. Igår var jag ju som sagt hos Linus och sedan drog vi till en ställe som heter Corona. Blev väldigt mycket dansade och skoj. Bilder kommer förmodligen imorgon när jag får tag i dem :P

Idag var det ju alla hjärtans dag. Generellt så tycker jag att dagen är för överskattad. Åkte till kusinen när jag vaknade och vi stack och åt en väldigt god lunch. Min mat bestod utav lasagne som jag hade suktat efter ett bra tag. Senare så hamnade vi på kusinens jobb och det hade jag inte förväntat mig där fick jag spela att jag var en CSI brud :) Kusinens kompis dök upp efter ett tag och vi stack för att se Valentines Day som jag hade köpt biljetter för. Filmen var faktiskt underbar så rekommenderar den starkt men väldigt onödig att se den på alla hjärtans dag :p Fick lite gråt i halsen men så kan det vara ibland. Som tur var fick jag en jätte fin present från kusinens kompis och en jätte fint kort till. Lovar att visa allt, håll tummarna att kameran dyker upp snart.

Nu är jag hemma i alla fall och har kraftiga värkar. Ifall det fortsätter så här så kommer jag no ta en taxi in till sjukhuset. Usch varför kan jag aldrig vara frisk?

En fin hjärtkort med fin text bakom :) Förresten vad tycker ni om alla hjärtans dag?
Ser helt förstörd ut men det beror på magen vill skrika rakt ut så ont gör det :(

Inflyttningsfest/utgång

Snart ska jag dra hem till Linus. Han har inflyttningsfest hemma idag så ska bli kul att se hur det ser ut hemma hos honom :) Efter det blir det förmodligen utgång så som det ser ut just nu. Har precis tagit en dusch och tagit på mig mina nya kläder som jag nyligen har köpt så känner mig fräsch och fin. Allt som jag köpt den senaste tiden och mammas presenter kommer jag nog förmodligen visa på tisdag då kameran kommer. Så inte länge kvar innan ni får se hur shoppinggalen jag verkligen är. Ikväll kommer jag nog förmodligen sova hos kusinen så vi hörs senare hemifrån henne.

Här är en smygtitt på hur jag ser ut idag och lite utav min outfit.

Träning

Idag har jag varit extra duktig och varit och tränat på Core control och Aerobic dance. Känner mig helt utmattad nu. Har en uppsats i svenskan som jag ska försöka skriva klart ikväll och sedan hoppa in i sängen. Är ingen direkt vanlig fredag här hos mig. Tycker det ändå är skönt att ha en hemma kväll för sig själv.





Har ni hittat på något roligt?

Kamera fodral

Har jätte svårt för att bestämma mig för vilken kamerafodral jag är sugen på. Vill ju ändå ha en kamerafodral när min kamera kommer. Tänkte se ifall ni vill hjälpa mig att välja? Har lite beslutsångest, ska även kolla lite mer om jag hittar något!

Kameran är beställd

Har precis beställt min kamera, är så glad kommer få hem den nog efter helgen. Ska bli så himla skönt att äntligen har en kamera så jag kan ta bilder :D Den är även svag rosa som min förra kamera så det passar perfekt..







Me love my new camera :)

Valentine´s day

Har precis bokad filmen Valentine´s day och ska hämta den senare idag.. Verkar väldigt bra faktiskt med en massa bra skådespelare ser fram emot den. Hoppas bara den är lika bra som jag har förväntat mig :p



Ska någon av er se den?

Kär i en röst

Berättade ju innan att jag ringde till FBI, men kom inte fram så fick ringa 15 olika delstater. Till sist kom jag fram och jag pratade nog med världens finaste röst haha. Samtidigt som vi pratade började jag föreställa ifall hans röst var lika fin som honom. Visste inte att man kunde bli kär i röster men tydligen så kan man. Han kunde dock inte svara på mina frågor för det var secret men dem skulle höra av sig. Kollade precis på mejlen och det har han gjort och han heter Gavin haha :D Aja ska sluta prata om min förälskelse till en röst men amerikanska är så himla vackert. Idag har jag för mestadels jobbat tyvärr och inte så mycket mer.

Har precis kommit ut från duschen och ska ta och lägga mig mycket att göra imorgon.

Bjuder på en fin bild :P

FBI

Sorry för en ursel uppdatering men har haft väldigt mycket i skolan att göra. Dessa 2 dagar har jag bara nästan pluggat, har även övningskört igår. Ska även beställa en kamera snart så jag kan ta bilder på sakerna jag har köpt och fått för nu har det blivit så dålig med det tyvärr :(

Nu är jag i skolan i alla fall och har precis ringt FBI. Kan nog säga att det var det pinsammaste samtal jag haft på länge men dem var upptagna och bad mig ringa upp om 30 minuter. Jag håller på att göra en utredande projekt om seriemördare i svenskan så behöver lite information om vad FBI anser och tycker. Ska bli väldigt pinsamt att ringa snart igen, inte ofta man ringer till Miami eller rättare sagt FBI haha.

Här är så jag tänkt prata och frågorna jag tänkt ställa kommer säkert dyka upp lite mer frågor när man är väl på gång :)

FBI

Hello my name is Sadaf and I'm calling from Sweden and have a few questions to ask if it is ok? I am doing a project involving serial killers. I am very interested in getting more information about what the FBI thinks about serial killers. I have written down some questions now that I wish to pose.

How do you define a serial killer?

How should they be punished? What do you think about death penalty?

Can they be rehabilitated?

Do you try to think like serial killers in order to catch them?

Is it easier or more difficult to catch a s k compared to other sorts of criminals?

Who is the most notourius serial killer of all time?

Can you say something else about serial killers that you have on your mind?


På jobbet

Haha sitter för första gången på jobbet och inne på datorn samtidigt. Är så himla seg dag och vill bara sluta men fortfarande 2 timmar kvar. Kommer blogga mer när jag kommer hem runt halv 11. Ni får ha de så bra sålänge så hörs vi senare:)

Jag på jobbet nu :)

Hård kväll

Har pluggat nu i flera timmar men känns som jag verkligen inte har kommit framåt, till och med bakåt. Är så sjukt mycket att göra i skolan nu så man får ju rent av sagt panik! Kommer förklara någon annan dag vad jag har gjort. Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och lägga mig direkt efter, ska ju upp om 6 timmar.

Hoppas ni i alla fall ligger och sover gott i era sängar..

Angel och osminkade jag säger godnatt!



Beställning från Göteborg

Igår så hann jag ringa mamma då hon var i stan och beställa lite grejer hon skulle skicka med posten till Umeå.. Göteborg har ju mycket större valmöjlighet så jag hade letat upp lite saker på internet som jag ville ha. Som tur var så sa mamma okej och åkte och köpte det. Imorgon ska hon ta och skicka det med posten är så glad och förväntansfull. Tack så mycket min älskade mamma.

Här är liten smygtitt på två utav grejerna jag kommer få hem!


Pluggdag

Igår var jag ju och handlade en massa nyttiga grejer för första gången, kände mig så enormt stolt över mig själv :) Resten av kvällen spenderades med att se på film och äta naturgodis.. Idag kommer inget speciellt hända förutom att jag ska ha en lång pluggdag. Ska försöka skriva klart 2 uppsatser, plugga matte och skriva klart marknadsföringen. Usch ser inte fram emot dagen..

Vad ska ni hitta på idag då?






Så sliten

Igår var faktiskt en ganska bra dag förutom alla huvudvärkar. Vi skulle ju även dra ut men det blev inte så då kön var enorm så vi drog och käkade kebab :p Jag har ju börjat med en diet men blev ej så jag hade tänkt mig. Idag är jag i alla fall helt och hållet sliten ska i alla fall få mig själv att gå upp och städa "min så himla rena lägenhet". Måste ner till affären också och köpa lite grejer som man behöver ha när man inte har något alls i kylskåpen..

Önskar man kunde vara så här nyttig..

Party night on town

Dålig uppdatering igen men idag har jag varit med L på stan och kollat på kameror och tagit en fika.. Snart kommer jag förhoppningsvis har en ny kamera.

Nu ska jag i alla fall dra och slå klackarna på dansgolvet. Först ska jag på någon förfest hos Karl ska bli väldigt trevlig. Håll tummarna att kvällen blir bra för ser verkligen fram emot det.. Kommer förhoppningsvis träffa på några tjejkompissar senare men vi får se. Berättar allt imorgon ha en underbar fredags kväll!

Några bilder jag tog snabbt nu med webcamen :)







Skål!


Ska jag dra och övningsköra

Min dag har fortsatt vara ganska skitig men det börjar lugna ner sig. Ska i alla fall plugga lite innan jag drar och övningskör. Är ganska trött så ska nog ta och vila lite när jag kommer hem men vi hörs lite senare..

Ser ganska okej ut men det är jag inte..

Hatar Umeå

Är så jävla förbannad just nu! Ramlade fan med 4 gånger på väg till bussen, har ont i hela jävla kroppen. Mina favorit jeans gick i sönder och jag känner bara för att skrika! Detta skulle aldrig hänt i Göteborg där hade dem hällt grus så man inte skulle ramla.. Dagen kunde inte starta värre och nu har jag ingen lust med något.. Trodde aldrig jag skulle bli så här förbannad att jag börjar gråta men JO det gick..

Nu passar nästan den här låten förutom det med kärlek!



Hatar att städa

Har försökt städa nu hur länge som helst men till ingen nytta. Känns som det bara blir mer och mer för varje sec som går. Ibland kan jag rent av säga att det är hemskt att bo själv! Ska ta tag i resten imorgon nu känner jag mig ganska trött och imorgon kommer vara en lång dag. Livet kan vara väldigt svår ibland men man får ta det som det kommer. Ska ta och lägga mig i sängen nu med böckerna som jag fick utav körskolan vill verkligen få körkortet snart tröttnat på bussen.

Förresten såg någon på efterlyst ikväll? Jag fick i alla fall tårar i ögonen så himla hemsk att en sådan sak kan hända :(

Min mat idag känner mig faktiskt enormt duktig att jag för en gång skull ställde mig och lagade riktig mat istället för färdigmat!


Efterlyst

Ska ta och kika nu på efterlyst då Nancys mord är med.. Hon blev mördad några dagar innan jag far till Göteborg några utav mina vänner kände henne :( Jag tror jag har träffat henne innan men kände henne inte.. Tycker mordet på henne är hur sorgligt som helst. Tänker på hennes familj och hennes närmaste måste kännas extremt jobbigt för dem. Jag hoppas verkligen dem hittar mördaren och sätter honom på lås och bom eller till och med ännu värre om det nu ens fanns dödstraff i Sverige på grund av det han gjorde. Hatar Sveriges lagar önskar man kunde bidra med att ändra dem, för dem suger enormt mycket.. Så om ni vet något ge tips så dem hittar henne eller honom! Hoppas det är sista dagen mördaren går på fri fot.




Home sweet home

Nu är jag hemma igen och det känns underbart. Har varit i skolan idag och haft det lite tråkigt :p Efter skolan så drog jag och mötte min kusin för en fika. Känns så bra när vi träffas då det inte är ofta..Vi kom överens om en sak också och det var att prata bara engelska tills nästa vecka. Ifall vi inte lyckas blir vi skyldiga varann 500 kr haha hoppas jag vinner! Nu ska jag i alla fall ha storstädning hemma och plugga en del :)

Hade lite roligt framför web kameran idag :d Fick massa kommentarer att jag gjort något med mitt hår idag men det stämde tyvärr inte..

Miss the summer

Gud vad jag hatar vintern vill bara ha sommar! Vill tillbaka till sommaren 2009 hade det så himla underbart. Varför ska ens vinter finnas? Här är det cirka minus 20 grader varje jävla dag orkar inte mer vill bara ha värme. På vintern har jag verkligen en stor tendens att bli deprimerad :( På sommaren ser man mig bara le och skratta och må bra vill härifrån uppleva den varma vinden mot min kropp. Känna hur vattnet i havet svalkar mig och bara bada och plaska omkring och skratta.. Usch blir bara deprimerad att det är så länge kvar tills det blir sommar igen.. Är det någon mer som känner som jag??

The summer of 2009 was amazing something im never going to forget!
This last picture is for the winter!!!

Really exhausted

De senaste dagarna har jag bara känt mig slapp och utmattad. Känner mig helt tom och kan inte koncentrera mig på någonting och verkligen inte skolan.. Längtar så himla mycket till mars men känns så långt kvar :( Jaja ska sluta gnälla nu men ibland är livet sådan. Ska se på en film nu istället för att plugga känner jag och sedan hoppa pladask i säng..

Bild från sommaren 2008 kolla hur brun jag var vill tillbaka :)

Gifts from my lovely mom 8

En jätte snygg kavaj med underbara färger! Lite 50-60 tal över den tycker jag..

Mina snygga stövlar vet att dem inte ser nya ut men har använt dem nu några gånger!

En fin rosa halsduk hade mössan också men vet ej vart den tagit vägen :(
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Love you so much please don´t fade away

Fick en väldigt dålig nyhet igår och det är att mormor är jätte sjuk. Vet ej hur länge det är kvar men hon har förvärrats drastisk det senaste.. Vill bara fara till Iran och hålla om henne, hon får inte försvinna ifrån mig. Hon betyder enormt mycket för mig och det känns helt sjukt att ens tänka tanken att det kanske inte är så långt kvar.. Mamma ska till henne snart och ta hand om henne så hon blir bättre. Jag och mamma får alltid henne att må bättre så jag hoppas verkligen mamma lyckas.. Ifall det inte blir bättre kommer jag nog förmodligen ta ledigt från skolan och dra till Iran :( Älskar henne så snälla håll tummarna att hon blir bättre hatar detta varför hon?? Hon har lidit tillräckligt mycket i sitt liv när ska det räcka :'(

En bild från sommaren 2008 i Iran
Bild från 2009 på Hooman och Kamrans konsert


Bild från 2008 i Stena Line båten på väg till Danmark

♥ Love you grandma so extremly much! 


Romeo and Juliet

Nu ska det ses film! Har en engelska läxa tills på onsdag och det är att kolla på en av dem absolut vackraste filmerna Romeo and Juliet och prata om deras karaktärer och alla andra i filmen. Blir nog en väldigt enkel läxa då jag älskar filmen och inte har så svårt för engelska.. Det värsta med filmen är att man vill att Leonardo Dicaprio ska vara verklig i ens egna liv :P



Åh så himla skönt för tillfället

Religion provet är avklarad gick inte så värst bra, men känns ändå underbart att vara klar med den.. Men nu är jag hemma igen och ska strax börja plugga inför provet jag har imorgon :( Denna veckan är nog min värsta vecka någonsin..

Me right now! Måste ta och färga håret snart :P



RSS 2.0