Natti natti

Nu ska jag dra till sängen och läsa lite ur min marknadsförings bok som jag har prov i på onsdag, det kommer vara cirka 150 sidor inget jag ser fram emot.. Ska kanske dra till jobbet i morgon får se hur jag känner. Men nu säger jag godnatt och en glad halloween!
Sov så gott och dröm sött

Lite smått och gott!

På dan var jag ju i stan och shoppade lite småsaker. Det blev en mössa, halsband, armband och 2 porslindockor. Dockorna fick jag från en från jobbet fick 2 för 1 och jag sparar på sådana så jag är skit glad.


Skulpturer

Så sjukt snygga, vill ha!!
Masq Ideo 929 kr


Väggskulptur Afrodite 995 kr


Masq Female 1025 kr







Heej på er alla därute :)

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag. Mina arbetskamrater var ju här igår de blev en del snack och vi hade det skit kul :) Idag på morgonen var jag väldigt stressad så därför hann jag inte skriva några inlägg:( Var och letade efter halloween outfit men nu vet jag vad jag ska vara... Visar i morgon så ni får hålla er lite till :)...
Vad ska ni vara och göra på halloween?

Black and white

Dessa två skulle man inte säga nej till jag älskar när man blandar svart och vitt. Finns att köpa på Topshop.





Stressad

Håller på att städa hela min lägenhet nu sedan ska jag hoppa in i duschen. Idag kommer några från jobbet över berättar senare. Måste hinna dra 15.00 hemmifrån om jag ska hinna till jobbet får se vi ifall ja hinner. Men nu måste jag dra mig vi hörs lite senare..

Puss


Vad är det mest avtändande hos en kille?

Nu har jag tänkt ställa en liten fråga till er. Ni får svara och sedan lägger jag upp det som ni tycker på bloggen. Så säg en sak som är riktigt avtändande hos en kille?

Kommer avslutas på fredag kl 22.00


Halloween har redan börjat

Haha en skit snygg bild på mig som en från jobbet tog på mig efter vi hade slutat..
Tänkte ju nästan köra på detta på halloween får nog många ragg tror jag :D Eller vad säger ni?





Dagens outfit

Idag såg jag ut så här på jobbet :) Haha lite stökigt på köksbordet men men..





Linne från lindex
Tröja från Åhlens
Kjol från utlandet
Tights från Victoria of Sweden
Skärp ?

Nu är jag på bussen

Sorry hann tyvärr inte uppdatera innan jobbet. Fick ta och springa så det blev ingen tid över :(. Men ännu en dag gick det bra sålde mest utav alla så känner mig väldigt stolt. Vad har ni hittat på idag?

Rött

Väska 199 kr


Cardigan 399 kr



Diadem 49.50 kr


Finns att köpa på http://www.lindex.com


Godnatt från mig och Angel


Vaser

Några skit snygga vaser men även väldigt dyra!


Caramba Vas Blå Kosta Boda 1101 kr



Catwalk Vas Kosta Boda 1356 kr



Zoom Vas Blå/Rosa Kosta boda 2461 kr



Mirage Vas Blå/ Bärnsten Kosta boda 2971 kr



Orrefors Imagine Vas Blå 6875 kr






Lim Ed Vas Kosta Boda 32 500 kr



En lång dag

Nu kom jag precis hem från jobbet. Datorns batterier dog så kunde inte skriva på bussen. Jobbet gick bra vi hade utbildning dem första fyra timmarna sedan fick vi börja jobba. Samma sak kommer hända imorgon men skit skönt att man har jobb.  Hur går det för er med jobb delen?


Inga bra bilder alls men men :(










Tröja från Only
Jeans från Kendy
Benvärmare H&M
Halsband och örhängen Ur och Penn
Skärp någon affär i Iran
Armband är ärvt från långt tillbaka

Nu börjar jag jobba

Hinner inte skriva så mycket nu. Har varit och övningskört och det gick underbart. Är ju fan skit duktig :P Men tänka bara säga förlåt att det kommer att bli en dålig uppdatering men börjar prov jobba på jobbet för första gången. Slutar kl 21.00 så kika in lite senare då kommer ja g uppdatera med dagens outfit och massa mer.
Massa pussar och kramar..

Mysstund med SOLO

Var för en liten stund sedan och köpte nya numret av min favorittidning SOLO. Nu ska jag ta och mysa lite i sängen, läsa lite innan jag sätter mig och studerar igen. Läser ni några tidningar?


Some favourites from Mango


 

 

  


Inspirerande Citat

Dessa citat är det som får mig att se framåt i livet. När allt känns skit är dessa underbara texter, det som får mig att få tillbaka leendet. Allt i livet får en mening, så jag hoppas ni tycker desamma. Så nu tänkte jag dela med mig!

The past cannot be changed,
the future is still in your power.


You are never given a wish
without being given the power to make it come true.


Don't let today's disappointments
cast a shadow on tomorrow's dreams.


The only place where dreams are impossible
is in your own mind.


Do not wait for your ship to come in,
get in your boat and row out.


Life is short, break the rules, forgive quickly,
kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably,
and never regret anything that made you smile.
Life isn't about waiting for the storm to pass,
it's about learning to dance in the rain.


All men who have achieved great things
have been great dreamers.

Tidig morgon

Har lov just nu men har ändå gått upp kl 09.00 i morse. Var på möte sedan gick jag och köpte mig en underbar tröja. De hade utförsäljning utanför mig så det passade perfekt. Nu är jag hemma igen men känner mig fortfarande väldigt trött då jag inte kunde somna förän kl 06.00 :( Men ska lägga mig lite till i min sköna dubbelsäng och bara blunda. Sedan blir det dags för en lång dag med plugg.. Ska ju spela att jag är en judiskt kvinna i min berättelse, hoppas jag kan leva mig in i den situationen bara. Vad händer hos er idag då?



Älskar ryggen så himla fint med detaljer..

Funderar på en ny tatuering!

Tatueringar är nog en av de bästa uppfiningarna :P Jag är helt och hållet beroende av det.. Nu sitter jag här och kollar på olika grejer som jag skulle vilja ha tatuerat. Min första tatuering var ju en sjöjungfru och enbart därför min blogg heter så. Sjöjungfru för mig betyder mycket. Ett av de viktigaste är att jag älskar havet så otroligt mycket. Även så finns det snäckor på min tatuering som betyder Sadaf! Så min första och enda tatuering är ju väldigt betydelsefull.



Men nu är ju den största funderingen vilken min nästa ska bli! Jag tror det kommer bli en ängel.. Jag älskar ju änglar som ni kanske har märkt. Den här bilden nedan är helt underbar tycker jag, men ifall jag ska göra den så ska den självklart göras om. Vill ju inte ha en tatuering som någon annan har!



Har ju så många jag vill göra, som betyder något. Ska fortsätta kika vidare lägger upp bilder ifall jag hittar något annat med tiden! Man måste vara 100 % säker ifall man gör en tatuering.


En kvällspromenad

Har varit och gått till affären nu för att köpa lite småsaker. Kändes hur skönt som helst att få lite luft ute i det mörka. Det regnade även lite smått och jag som hatar regn, uppskattade det hur mycket som helst nu!
Vad tycker ni om att gå ut och gå på kvällen?


Gojane

Älskar kläderna som finns att köpa på hemsidan Gojane. Har handlat en gång från dem tidigare. Men problemet är att frakten ligger på mycket men underbara kläder har dem verkligen. Det skickas ifrån Amerika! Här är några grejer jag skulle vilja ha!

    

     

     





Många skratt

Förlåt för dålig uppdatering! Igår blev det storstädning och sedan satt jag bara hemma och tog det lugnt. Runt klockan 21.30 hörde Emmelist av sig som ni kanske hört talas om. Hon frågade ifall jag ville hänga med ut och jag svarade sjävklart ja, eftersom att jag inte varit på krogen sedan jag flyttade hit. Skyndade mig och tog på mig och de var ju första gången jag skulle träffa henne. Första gången fick jag kontakt med henne på hennes blogg. Kan ta och säga att hon är lika rolig som hon är på bloggen! Vi skrattade en massa och runt kl 03.30 var jag hemma igen!




Duscha och storstäda

Nu är det dags för storstädning, ser lite ut som någon har haft krig hemma hos mig haha. Tro mig det är svårt att städa! När jag bodde hos min älskade mamma hade jag svårt att ta hand om mitt rum. Nu har jag en 2:a att ta hand om.. Det är inte lite och toaletten är värst att städa :( Men nu får jag ta tag i det! Efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan gå på en liten promenad med min Angel!
Gillar någon av er att städa?


En sen morgon

Det känns underbart att ha sovit ut i några timmar nu.. Sitter och funderar vad jag ska göra med min lördag! Vad ska ni hitta på?

Puss


Fattigdom

Tänkte visa lite om hur verkligheten verkligen är. Varje dag står vi och gnäller över att vi har för lite kläder, vi har fått en finne, maten i skolan är äcklig, skolan är jobbig och vi har inte råd med det och det. Men i världen över så dör ett barn var 5 sekund då den inte får någon näring. Varje dag önskar dem sig att de skulle kunna bara få en matbit, kunna gå i skolan och massa mer. Men vi som har detta är aldrig riktigt nöjda. Vi kräver bara mer och mer! Jag säger inte att jag inte gör det, men ifall man kollar på dessa siffror så får man skuldkänslor. Hur egoistiska är vi egentligen?
Mitt största dröm är att kunna senare i livet bygga skolor till de fattiga barnen. Vill att alla ska ha en möjlighet att lära sig och bli någonting. Så det jag har att säga är kolla på detta innan du börjar gnälla över någonting.  


Vad är fattigdom?

Fattigdom är hunger. Fattigdom är att vara utan tak över huvudet. Fattigdom är att vara sjuk och inte kunna få vård. Fattigdom är att inte få gå i skolan och att inte kunna läsa. Fattigdom är att förlora ett barn i sjukdom på grund av dåligt vatten. Fattigdom är maktlöshet och avsaknad av frihet.

SKRÄMMANDE SIFFROR:

Verje 5 sekund dör ett barn därför att han är hungrig!

På grund av undernäring så är barndödligheten 8 gånger större i Afrika än i Europa!

Det finns 11 miljoner föräldrarlösa barn i Afrika pga AIDS

800 miljoner människor går till sängs hungriga!

Fattiga familjer spenderar 70 % av sin inkomst på mat,

i USA spenderar en familj 10 %!

SAMTIDIGT SOM:

Världen spenderar över 900 miljarder USD per år på militära utgifter. 
USA står för nästan hälften, Sverige ligger 9:a.

Men det är inte så konstigt när:

1    miljard lever på mindre än en dollar om dagen
2    miljarder har inte tillgång till rent vatten
1    miljard barn kan inte gå i skolan
2.4  miljarder saknar sanitär förnödenheter

 


Nu är första snön här

Dem första snöflingorna kom till Umeå idag, lite mysigt men lite tråkigt att vintern redan är här. Min favorit årstid är ju självklart sommaren. Men nu måste jag börja vänja mig kommer ju snart bli tusen gånger värre, bor ju i Umeå! Vad tycker ni om vintern och snön?




Jobbet är mitt!

Åhh vad glad jag är nu, fick jobbet precis! Måste ha gjort en väldigt bra intryck då det bara har gått en dag sedan jag var på jobbintervju. Börjar på tisdag, men då är det bara att prov jobba så jag lär mig. Det ska bli skit kul, gillar att tjäna mina egna pengar och inte vara beroende utav andra hela tiden. Hihi vill ut ikväll och fira nu fastän jag är trött. Får se ifall det blir utgång ikväll ändå:D

Fan vad sjuka människor kan vara

Här är dem 10 underligaste piercingarna i världen. Vad tycker ni om detta? Allstå jag kan förstå dem att de vill vara annorlunda, men man behöver inte gå så här långt..




















Haha!

Haha en underbar bild på mig från igår, nyduschad och osminkad med en stor baguette med lövbiff och massa sås och ost :D Mitt ena öga ser konstig ut med...



Hemma igen

Åhh vilken lång dag det har varit idag. Arbetsintervjun gick suveränt, de skulle ta och höra av sig i morgon eller på måndag som senast.. Håll tummarna nu för mig att jag lyckas få jobbet.. Efter arbetsintervjun åkte jag och kusinen till Coop Forum, där jag fick det mesta handlat. Men dem hade inte min favorit honung så blev lite besviken då jag nyligen har blivit beroende av det. Även hade jag tänkt köpa 24 pack med Redbull men kände att jag inte klarade att ta med mig det tyvärr. Det får bli nästa gång. Kan ta och säga så här det är inte enkelt att bo själv så snälla ni som funderar på det gör det många gånger. Jag lovar er det är svårt, åka och handla ta hand om en budget m.m.





In till stan

Nu ska jag dra och möta kusinen, hon väntar nu utanför skolan. Börjar bli väldigt nervös då jag ska på jobbintervju kl 16.45. Kusinen ska bara följa med och vara som en stöd. Efter jobbintervjun ska vi dra och storhandla, känns som det inte finns någon mat kvar. Har väldigt mycket kött och sådana grejer men inget till köttet eller andra smågrejer som frukost. Men det ska bli en spännande dag, lite nervöst men att handla mat älskar jag förutom att bära hem det senare :P

Roliga och konstiga skor!

Haha folk har verkligen livlig fantasi! Vilken är eran favorit?
Dessa borde jag älska då jag har gått i boxning :P
Fina färger iallafall, men inget man skulle gå runt i, eller?
Haha så söt en kille som bär upp skon (Naken)
Väldigt praktiska eller vad sägs?
Bra ifall skorna inte ska bli blöta
Haha dessa står högst på min inköpslista :D
Converse som krokodiler, perfekta eller vad sägs?

Roliga t-shirts

Haha hittade några roliga logos, som man kan sätta på t-shirtar finns hur mycket som helst att välja mellan, men tyckte dessa var roliga!

Går att hitta på http://www.funny-tshirts.com











Jobbintervju

Fick nyligen ett samtal som sa att jag ska på jobbintervju imorgon kl 16.45 är så himla glad, det lönade sig till sist. Nu får vi bara hoppas att jag får jobbet oxå! Är skit nervös inför imorgon men det kommer säkerligen ordna sig.

Här är iallafall godispåsen och köpte de nya chipsen från OLW sourcream & bearnaise. Älsklingen var lite intresserad oxå haha.




På bussen

Är på väg hem nu, innan jag går hem så ska jag köpa en massa godis och gotta mig i. Har varit sugen ett bra tag nu känns det som... Vad tycker ni om godis?

Träna nu

På väg till gymet  på min håltimma och bli stor och stark..
Så här ser jag ut idag, suddig bild
Hatt Esprit
Skjorta Asos
Skärp ?
Leggings ?
Benvärmare Lindex
Skor Blink
Väska Prada

Godnatt på alla söta läsare

En hälsning från mig och älsklingen, sov gott och dröm söta drömmar.


Pimp my computer

Det här kallar jag pimp my computer. Tyckte datan såg lite tråkig vitfärgad ut, så gick och köpte lite klistermärken till den. Tycker den blev skit söt, med en massa döskallar och rosa hjärtan. Vad tycker ni?





Min snygga pärlros hårband från Gina Tricot

Hihi

Dagens outfit..



Tröja H&M
Jeans Bik Bok
Örhängen Ur&Penn
Skor Stadium





Sitter i bussen på väg hem

Jag bestämde mig för att ändå åka till skolan och närvara på sista lektionen. Mår mycket bättre nu, men det var inte trevligt i morse.
Efter skolan åkte jag till min körskola var underbart. Fick en massa kommentarer av hur bra jag är för min första gång, duktig, grym du är. Så nu känner jag mig stolt över mig själv :)
Efter att ha kört i cirka 1 och en halv timma gick jag till stan och köpte klistermärken till min fina mac, måste smycka ut den. Även köpte jag hörlurar till min mp3 och ett hårband ur snyggt. Visar upp bilder när jag kommer hem. Men först och främst ska jag ta och leka med min bebis Angel, som jag saknat otroligt mycket.
Puss så länge!

Ingen skola för min del!

Vaknade av att jag hade ont i huvudet och magen. Inte kul så har bara tagit det lugnt. Nu känns det lite bättre iallalfall får se om det kommer gå över helt.. Men måste ändå gå till körskolan idag. Nu ska jag iallafall ta och äta någonting och vila än stund till.. Puss


Idag är det dags för körskolan :)

Åhh har längtad efter det här så himla länge. Ska entligen börja övningsköra med forsbergs körskola idag. Det kommer bli skit underbart, då jag har gått och räknat dagarna..
Nu börjar jag känna att jag håller på att bli stor, egen lägenhet och nu dags för körkortet. Förhoppningsvis kommer jag kunna ta det snart. Då kommer ni se mig med min lilla bil ute på gatorna med ett stort leende på läpparna..

Här är då min drömbil med får nog vänta ett bra tag!


Dagens outfit



Kofta från Victoria Of Sweden
Vanlig vit långarmad tröja från Bik Bok
Jeans från Blend
Halsband ärvt från långt tillbaka
Knähöga skor från Din Sko


Datorväskor

Har hittat sjukt snygga på internet men alla för dyra för mig just nu för tillfället. Har tänkt vänta ett tag tills jag hittar någon jag både faller för och har råd med :) Men här kommer några snyggingar värda att se.


Alla dessa tre finns att hitta på http://www.jtotebags.com 


går på 175 dollar tro det eller ej men det är en laptop väska!



105 dollar


 195 dollar


Dekorations änglar

Tänkte visa lite dekorationer med änglar på, jag har nog alltid älskat änglar sedan jag var liten. Det känns att dem vakar över dig. Anledningen till varför jag är så fascinerad av änglar är nog på grund av att jag har haft en tavla på en ängel som vakar över ett litet barn sen första dagen jag föddes.


















Dessa underbara änglar och många mer underbara grejer går att hitta på http://www.vildaanglar.se/ 


Besviken

Sitter på bussen nu på väg hem. Var ju i stan men hittade ingenting jag fall för, som jag behövde. Men hittade många saker som var onödiga. Men det kommer ordna sig får sitta och leta i internet och se ifall de finns någon snygg dataväska.. Rekommenderar ni någon?

Snart in till stan!

Ska strax dra in till stan och köpa en laptopväska till min nya Apple data. Har ju bara en stor då jag har en annan data som är PC. Men snart ska vi se ifall vi hittar någon fin och helst i rosa. Ska även kolla på lite andra saker:) Håll tummarna att jag hittar något fint..

Min underbara trötta dag!

Vaknade kl 6 på morgonen och var helt trött, då jag la mig klockan 4.30. Så i natt har jag bara sovit i 1 och en halv timma men det kommer jag förhoppningsvis att klara av idag.. Sitter nu i skolan och har religionskunskap.. Efter lektionen blir det nog att möta kusinen och hämta min underbara rosa mp3 som hon har haft ett tag nu.
Så här ser jag ut nu en dagens outfit kommer upp senare.. Men tyckte bilden fick grymma färger!

Kvällspromenad med Angel

Nu har vi varit ute och tagit lite luft, då jag kände att både hon och jag behövde det..
Det var väldigt fint väder därute fastän det är enbart 2 grader därute och att jag precis innan hade tagit en dusch.
Nu är vi iallafall hemma och jag ska upp om 5 timmar. Men känner mig inte alls trött då jag vaknade kl 16.00 idag. Ska försöka plugga lite till på schizofrenin och läsa en bok och sedan sova ett kort tag.

Godnatt på er och hoppas ni får en underbar sömn med en massa fina drömmar♥

Schizofreni

Sitter och skriver en uppsats nu som ska vara på cirka 5 sidor om schizofreni.. Det är ganska intressant tycker jag om att läsa om det då många tror att det betyder att man är olika personligheter, men så är inte fallet. Vet ni något om schizofreni eller vet ni någon som lider av det?

Skulle vara tacksam för svar!

Här är en bild som beskriver en som lider av schizofreni!

True love

Har suttit här hemma i min ensamna lägenhet med min katt och funderat lite. Finns det verkligen äkta kärlek som kommer vara för alltid? Jag har själv varit riktigt kär 3 gånger och alla har ju försvunnit ur mitt liv, de personer jag tänkte att jag skulle spendera mitt liv med, de jag älskade. Jag tror innerst att det är en väldigt liten chans att hitta den man kommer vara med resten av livet när man är ung.. För mig har iallafall kärleken kommit och gått, men jag vill ändå tro på att den rätta finns därute och det är den jag personen jag kommer kalla min true love!
Har ni hittar eran true love? Eller letar ni fortfarande? Jag tror inte man ska leta tror det kommer med tiden, när det känns rätt!








I love Burberry!

Jag är nog Burberry älskaren number one! här kommer några riktiga snygga älsklingar jag inte hade tackat nej till!

              


                     

   
                       

                                                                                                                                                                                                                               


Vad tycker ni om dessa älsklingar? Lite dyra är dem allt :( Men ífall ni har råd så finns dessa underbara grejer att hitta på http://www.burberry.com/

Sovit förlänge!

Vaknade nyss, usch hur kan jag har sovit sålänge! nu blir det lunch istället för frukost :(  Får gå ut och ta en nypa med luft känns det som, då jag tillbringade hela dagen igår med att sitta hemma..

Hörs lite senare puss

Blond igen?

Sitter och funderar på att bli blond igen. Jag tyckte det var skit fint, men det slet ut mitt hår väldigt mycket. Men ändå sitter jag och funderar över det. Får kanske vänta ett tag och se hur det känns.
Jag är en sådan person som tröttnar ganska snabbt att se likadan ut, gillar att göra spontana grejer, färgning är en av de saker jag älskar. Vad tycker ni passar mig mest?

Blonda dagar


Här var jag inte helblond men älskar denna bilden. Kolla bara in min vackra klänning och min underbara bulgari halsband och armband..


Brun hårig



Matlagning

Än av de saker som jag inte har som favorit sysselsättning är att laga mat, men om man är tvungen så måste man. Nu är det ju så att ingen hjälper mig, nu får man ta och göra all mat till sig själv.

Så har de tre senaste dagarnas matlagning sett ut!

Det här är då kebab och ris :P Ser inte så gott ut men det var det..


Lövbiff med ärtor


Ströbakat lax, potatiskroketter och stekta ärtor.


Mormor!

En person jag verkligen älskar är min mormor. Saknar henne så himla mycket, känns så tomt när vi inte ses. 
Hon är en stor del av mitt liv. Önskar hon var här nu. 










Cocoos underbara smycken!

Var med och tävla om de fantastiska smyckerna från Cocoo på Englas blogg. http://englasshowroom.com 




Här är den snygga cupcake halsbandet jag tävlade om..


Godmorgon alla söta läsare!

Nu är jag vaken! Tänkte ta det lugnt en liten stund då jag har väldigt ont i magen.
Glömde ta och berätta igår eftermiddag så var jag och shoppade lite grejer på min håltimma. Även så har jag fått min efterlängtade Mac data. Känns så skönt nu att inte ta med min PC varje dag till skolan.

Skor från skopunkten!




Älskar denna tröja från H&M är så himla sööt!


Söta mystofflor från skopunkten. Älskar vitt och rosa så dessa var perfekta..


Söta Helo Kitty nattlinnen finns att hitta på H&M,


Min fina Apple data



Att lova men inte hålla det!!!

Har lagt märke till att många säger saker de inte kan hålla sig fast vid.
Jag finner detta väldigt störande, då jag är sån som person som lever för att hålla det jag har lovat!!
Jag påverkas mycket av detta, men får försöka att inte bry mig. ¨
Hur känner ni inför detta? Har ni upplevt det? Hur påverkar det er?

Fredag idag:)

Gud vad skönt det är med helg, eller vad tycker ni? Förlåt att jag inte uppdaterat idag men glömde datorn hemma. Fick ju min efterlängtade mac data igår från skolan så tog med mig den till skolan idag. Trodde att jag skulle kunna logga in men nej då hade glömt lösenordet hemma :( Men nu är jag iallafall hemma och det känns underbart.. Vad ska ni hitta på ikväll?

Puss

Halloween är nära!

Har ni börjat fundera över vad ni ska hitta på och ha på er på halloween? Jag har iallfall börjat fundera på vad jag ska ha på mig på mig. Vad jag ska göra är inte säkert än men de kommer bli underbart :) men här har jag hittat lite förslag på kläder till halloween på en väldigt bra sajt. Vilken av dessa tycker ni skulle vara fint på halloween?

Corpse Bride Diana Toluvya 898 kr







ANGEL OF DARKNESS 949 kr







PIRATKLÄNNING 829 kr




PINKY WITCH 798 kr




MISS MAFFIA 649 kr




HEAVENLY ANGEL 1098 kr


Pussy Mouse 429 kr




Alla dessa kan ni hitta på sajten http://www.korsetten.se och mycket, mycket mer.


Ska dra och gymma nu!

Nu har jag entligen skolan slutat. Ska nu dra till gymmet som ligger mitt emot min skola. Även kommer kusinen möta upp mig där :) Så de ska bli kul men vi hörs senare när jag är hemma!

Puss


Provschema

Tänkte ta och visa mitt provschema, det är så mycket och det är inte slut med detta, det kommer komma in fler prov. Även så har jag en inlämingsuppgift och redovisning i Psykologi som ska vara cirka 5 sidor om valfri sjukdom vecka 43. Skolan kan vara jobbig, men får ta tag i det!


Provschema
Läxa  Prov  Inlämning  Presentation  Muntlig redovisning  Övrigt 

 Provschema 

 Vecka   Måndag   Tisdag   Onsdag   Torsdag   Fredag 
v42          
v43          
v44          
v45 RE1201 (I)   FE1204 (P)    
v46          
v47         EN1202 (P)
v48       FE1202 (P)
HI1201 (I)
 
v49          
v50 SH1202 (P)        
v51 ARL1202 (P)   HI1201 (P)    
v52          
(P) Prov (I) Inlämning

Rosa inredning

                     
1. Väggklocka från Åhléns, 125 kr.
2. Kaffemaskin från Isomac, Onoff.com, 4 399 kr.
3. Diskhandskar från Kitsch.se, 79 kr.
4. Kudde från Akvihome.se, 99 kr.
5. Espressobryggare från Lagerhouse, 99 kr.
6. Varnings-klisterlapp från Kitsch.se, 20 kr.
7. Kärlekspiller i ask från Lagerhaus, 9 kr.
8. Diskställ från Kitsch.se, 160 kr.
9. Bricka från Fredflare.com, cirka 210 kr

Ge gärna kommentarer om vad ni tycker om rosa inredning.. Jag som person älskar rosa och mitt sovrum har väldigt mycket inslag av rosa.

Lite bilder på min Angel

Igår så sa jag ju att jag ska lägga upp bilder på min älskade Angel, här kommer dem.











En lång lista om mig

Hittade den här listan på någons blogg.

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Sadaf

Smeknamn:  Sjöjungfru och Daffy

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Broken med Amy Lee och

Beroende av: Min familj, mina vänner, godis, chips och en massa

Vad tror folk om dig?:
Att jag är för snäll, omtänksam, fin personlighet, social och en som alltid ler.

Stämmer det?:
Ja för det mesta. För snäll och omtänksam om allt och alla har jag alltid varit. Även har jag en fin personlighet detta beror på det förra. Är en social tjej älskar att prata. Men en som alltid har ett leende på läpparna stämmer inte till 100% kan som alla ha mina dåliga dar.

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon är det som folk brukar uttala sig mest om. Även mina långa smala ben och mage.

Vad säger du för att imponera på någon?: Är oftast mig själv ifall personen tycker om mig så stannar den annars får den dra.

Brukar du skratta för dig själv?: Såklart vem gör inte det?

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Hej älskling hur är det? Saknar dig så mycket önskar du var här
:( puss

Var bor du?:
Umeå

Trivs du där?: Har ju nyligen flyttat hit, så det är lite svårt i början men håller på att börja trivas.

Äger du några converse:
Nej, men tänkt köpa!

Sprit, cider, vin eller öl: Öl för det mesta.

Brukar du bli för full: Nej brukar hålla mig nu förtiden dricker inte mycket

Vad har du för mobil operatör: Comviq och Telenor

Har du haft sex idag: Haha kan ta och säga nej

Hur svarar du i mobilen: Haha brukar säga så man brukar säga på persiska alo?

Antal timmar sömn inatt:
Ca 5 timmar

Sov du ensam: Nej med katten

Brukar du komma i tid: Om det är något jag ser fram emot så brukar jag lyckas

När mår du bra: När mina nära och kära mår bra

Hur känner du dig nu: Trött och utsliten

Vanligaste färg på dina kläder: Vit och blå

Vad saknar du:
De jag älskar

Favorit dryck på morgonen: Brämhults Apelsinjuice

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Sent

Är du blyg?: Nej

Tror du på kärlek vad första ögonkastet: Ja

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Nu blir det mycket mer då jag bor själv

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Mohammed Ali ♥

Vad längtar du till?: Sol och värme

Hur gammal är du: 18 år fyller 19 den 22 maj

Tycker du om någon just nu: Självklart

Du samlar på: Kläder, väskor, skor och porslindockor

Gröna eller röda äppeln: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma

Vilken tid gick du upp idag: 6

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Är det okej att gråta: Absolut

Har du piercing: Hål i öronen och naveln

Vill du gifta dig: Ja någon dag i Hawaii

Vill du ha barn: Ja i framtiden

Solar du ofta: Vill men ingen sol

Är du bra på att laga mat: Haha nej tyvärr

Är du flygrädd: Ganska

Är du musikalisk?: Ja skriver låttexter

Vad dricker du helst när du är törstig: Morotjuice

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Vad äter du helst när du ser på film: Godis och chips

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Bruna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja ett antal gånger

Hur ofta tränar/motionerar du: 3 gånger i veckan försöker jag med

 


Inrednings tips!

Kom för en stund sen hem från skolan, väldigt lång dag så är ganska utsliten nu. Har precis lagat mat och tänkt äta, plugga, städa även blir det nog en film innan man lägger sig. Men tänkte visa upp det som jag finner som ett av mina roligaste hobbyn, det är då inredning som ni kanske inte visste. Så jag har tänkt visa upp lite bilder på olika inredningstips.

Detta anser jag vara den finaste förvaringen någonsin. Men det negativa är att den är en aning dyr då den ligger på 8500 kr. För er som har råd går den att hitta på http://www.designonline.se





Hittade även 2 söta hängare ena gjord i form av en älva för 99 kr och den andra i form av en apa för 135 kr. Väldigt söta att dekorera med dessa kommer jag förmodligen inhandla för min lägenhet och priset var även ett stort plus i kanten. Här går det att beställa dessa http://www.inreda.com/products_find.asp?cID=71





Måste ta och säga att detta var mitt 100:de inlägg :D

Sov dags

Har suttit och pluggat idag och skickat in min samhällsuppgift om Colombias och Kurdistans konflikter. Nu är jag iallfall klar och skickat uppgiften med mejl till min lärare. Blev precis klar med att kollá på min babe Golnosh som var med på Debatt ikväll skit kul att se you go girl! Hoppas man bara ser dig prata nu på torsdag. Nu ska jag gå och sova gott så jag är pigg inför skolan imorgon.

Sov gott alla här imorgon ska jag lägga upp lite bilder på min älskling Angel så kika in.




Matte lektion

Har tränat klart nu på gymet. känner mig stor och stark.. Nu sitter jag iallafall på mattelektion. Han går igenom en massa invecklade grejer, önskar matte kunde vara lite enklare. En lektion kvar efter lektionen blir det nog raka vägen hem.

Så här ser jag ut nu!



Nu ska jag iväg till gymet!

Nu ska man ta och vara hälsosam, har ju håltimma nu så dags att passa på.
Hörs senare puss


Dålig uppdatering eftersom min laddare till datan brann upp!

Igår blev det en massa plugg så han inte skriva något inlägg. Idag så var det ju skola som vanligt, allt går bra sen näst sista lektionen ska jag ladda datorn då den är urladdad. Sätter in sladden och helt plötsligt så börjar det brinna! Blev helt och hållet chokad så jag har inte haft någon laddare till min dator idag. Efter skolan ringde jag kusinen som ville följa med mig och lämna tillbaka laddaren som jag inhandlade för 3 veckor sen i Media Markt. Så idag har jag bara tillbringat min dag på bussen känns det som då Media Markt ligger cirka 1 timma ifrån där jag bor. Men nu har jag iallafall en laddare så kan börja skriva igen.

Förresten har någon av er upplevt laddare som börjar brinna?


Nya grejer till mitt sovrum!

Vaknade för en stund sedan. Kusinen var ju här igår så vi hade en otrolig mysig dag med film och massa gott.
Hon stack för en stund sedan, samtidigt som hon stack kom en vän till mig som ska hjälpa mig med matten.
För nu är det dags att ta tag i det. Vi hörs lite senare, men här är lite bilder

Har ju inte viljat visat någon inredning som jag har gjort än, men här kommer iallafall hur det ser ut på min nattduksbord. Allt på nattduksbordet är nyligen inköpta.

Ljusfat 25 kr i Indiska
Ljus 6 styck för 39.50 kr Indiska


4 styck ljus på Indiska för 9 kr st.


Rökelsefat med Buddha på för 29.50 Indiska


Väckarklocka på Teknikmagasinet för 179.90 kr. Har den högra i silver.



Så här fick jag det att se ut.
Lampan köpt i Ikea, ljusstakarna är också köpta i Ikea och vasen vet jag inte:(


Lägg gärna kommentarer.

Nyinköpta grejer

Lite fina smycken jag inhandlade i torsdags!

Halsband och 2 par örhängen från Ur & Penn.
Halsbandet hade kostat 129 kr, fick den för 50kr.
Vänstra örhänget hade kostat 69 kr och den högra 59 kr fick båda för den otroliga priset 50 kr




Den vita berlockarbandet köpte jag på Bik Bok för 129 kr.
Väldigt fina motiv på den mina 2 favoriter är jordgubben och I♥NY. Arbandet ska man vira runt 3 gånger runt handleden.



Vad tycker ni?

Godmorgon på er därute

Jag har ju som sagt varit uppe från kl halv 6. Men har bara legat och myst i sängen, även har ja kollat på filmen My life in ruins..Nu ska jag i allafall upp och duscha och käka frukost.
Såg precis att jag hat fått hem mitt Coop medmera kort:D Även en massa information om vaccinet mot svininfluensan vad känner ni inför det?


Bra film rekommenderar att ni ska se den :)







Lägger inte upp min egna då jag inte vill att nummret ska visas hitta denna bild på Google.




Somnade 20.00

Gud jag måste vara utsliten vaknade precis nu halv 6 på morgonen. Tänkte ju göra så mycket igår som att baka, laga mat, plugga och massa annat och jag bara däckade.. Det är därför jag inte har skrivit någonting igår.
Men hur mår ni? Hittade ni på något kul under fredagen?

En stor kram till alla er sömntutor

Sökt jobb idag!

Hej på er alla därute!

Idag har jag faktiskt varit duktig och varit och sökt jobb på många ställen.
Cirka 10 kläderaffärer och en bar, så nu känner jag mig stolt över mig själv.
Har även varit och shoppat like smågrejer kommer in senare och lägger upp bilder:)
Vad har ni gjort idag?

Så här såg jag ut idag :)






Ska ta och plugga matte nu vi hörs senare puss på er alla.


Att städa

Vad tycker ni om att städa? Jag själv har inget stort intresse för det men det känns skönt när det väl är klart..
Men jag har inte ens kommit halvvägs så får ta och skynda mig, så jag kan påbörja med mina naglar..
Får ta en dusch innan också, ska ju gå och söka jobb imorgon igen.

Lång dag idag

Är i skolan nu slutar kl 16.00, har varit en lång dag i skolan idag. Har även varit och tränat på gymet på min håltimme. Känns så skönt när man är klar, ska bli riktig sund. Mitt nya liv har börjat.
Idag skulle jag ju efter skolan dra och söka jobb, men får ta det imorgon istället. Har så mycket att göra idag hem städa, tvätta kläder, laga mat, plugga och sedan fixa naglarna som jag ska lägga upp bilder på senare.

Vad händer hos er idag?


Får fixa naglarna imorgon

Tyvärr så kommer inte naglarna vara klara idag, för er som har väntat. Är för trött just nu och tänkte bara gå och lägga mig. Har hunnit fixa 6 av naglarna men resterande får jag ta och fixa imorgon efter skolan. Så ta och kika in då, för då är dem klara.

Här är min middag bestående av lövbiff, potatis och karljohan sås




Tack även till jek för din fina kommentar.

Nu ska jag gå och nana så en stor kram till er alla och hoppas ni sover gott.


Börja med naglarna!

Var ju som sagt idag och sökte jobb. Efter jag hade inlämnat min CV till en bar så kommer jag på att det är ju den gamla jag lämnar in. Fick lite panik men orkade inte bry mig för det ser nästan exakt ut som min nya.
Var på 5 olika ställen idag och lämnade in, får hoppas dem hör av sig så snarast möjligt.
Ska nog ut imorgon med och lämna in fler CVn men denna gång den nya.

Nu är det dags att påbörja med mina naglar. Fick inte kommentarer som räckte till 10 naglar så får då själv sitta och hitta på. Ska försöka bli klar ikväll i såfall lägger jag upp bilder så kika in lite senare.


Söka jobb

Har nu fått klart mitt CV så idag blir det ut på stan och söka jobb har även skickat in ansökan genom internet.
Nu är det bara att hålla tummarna att jag lyckas att få ett jobb. Snart är lektionen snart slut så snart dags att dra. Berättar senare hur det gick ha en underbar dag sålänge!

Så här ser jag ut nu visar bilderna på min outfit senare.


Minska med cigaretter!

Glömde berätta idag så påbörjade jag med att minska med att röka lika mycket. Röker oftast cirka ett pack cig varje dag, från och med idag ska jag börja röka 10 cig per dag. Detta beslut var väldigt svårt att ta då jag har rökt nu i 7 år. Dagen har varit ganska jobbig då jag har behövt använda hjärnan och tänka på när jag verkligen är i behov av en cig. Men nu är det dags ska verkligen skärpa till mig ifall jag inte vill dö av lugncancer som jag säkert skulle göra. Det är ett svårt steg, att minska så drastiskt men måste spara på pengar då jag nu lever själv och har en tajt budget varje månad. Har oftast rökt för cirka 1400 per månad och detta är inte lite då jag inte har något jobb. Det handlar inte bara om pengarna då jag känner att jag har fått en väldigt dålig kondition bland annat på grund av rökning. Rökning anses som något socialt men det finns så mycket annat socialt man kan göra istället för att hålla en cig i handen. Även så får man riktig dålig andedräkt, tänk er vilken ickerökare vill kyssa någon eller ens vara nära någon som stinker cig? Jag kommer inte på några i allafall.
Men nu har jag bestämt mig ska inte sluta helt än men nu har jag kommit till det stadiet i mitt liv då jag känner nu ska jag verkligen försöka.

Är det någon av er som röker? I såfall hur påverkar det er?
Har ni funderat på att sluta röka? Ni som har slutat röka hur mår ni idag?

Bilder som innehåller cig!

En bild som visar verkligheten!


Hittade just en bild från när jag var 14 år och rökte. Blir bara äcklad av mig själv när jag ser detta!


Inte så gammal bild där jag ännu en gång har cig i handen! Har många, många fler såna bilder men tycker inte det är så fräscha bilder.


Så här ser min askkopp ut idag men det ska inte vara så länge till.


Har så mycket av att berätta om rökning så om det är något ni funderar över så är det bara att fråga!

Här är även en sida som är intressant att läsa om rökning:
http://web4health.info/sv/answers/add-smoking-effect.htm 


Vilka länder vill ni se på mina naglar denna gång?

Nu är det upp till er vilka länder ur Europa ni vill att jag ska ha på mina naglar! Idag var jag och köpte nagellacken blå och gult så nu har ja de flesta färger man kan ha.

Kommentera vilken ni land ni vill se! Imorgon samma tid kommer jag starta med naglarna då vill jag veta vilka ni har valt ut för mig så skynda er!

Kolla in nummer 35 och 41 dessa två färger har jag inhandlat idag!




Saknad

Just nu sitter jag och tänker på gamla tider med vänner och familj. Känner en stor saknad till alla mina vänner och min mamma som jag levde med i 18 år. Nu är jag 14 timmar ifrån alla som jag hade så nära.
Nu kommer alla tänka det var ditt val att flytta från Göteborg upp till Umeå, det var det oxå men trodde inte det skulle kännas så svårt. Nu har jag levt i Umeå i cirka 2 och en halv månad, har börjat vänja mig att bo själv. Men ändå så känns det som att något saknas. Saknar av att vakna upp och höra min mammas röst i rummet brevid, saknar att bara hålla om henne när jag än vill, saknar att ringa mina vänner och fråga ifall de har lust att ta en cig, saknar att de ringer och frågar vill du hitta på något, saknar att lova många att hitta på något och ha glömt att jag har lovat, saknar att bara kunna umgås med mina närmaste. Finns så mycket jag saknar men att bo i Göteborg saknar jag inte. Vill att alla de jag tyckte om ska bo nära Umeå, men det kommer inte hända.

Har ju nya vänner nu i Umeå så det är inte det som är problemet men saknar några av mina gamla där hemma i Göteborg. Får hoppas de kommer att besöka mig här uppe i Umeå snart. 

Här är få bilder på jag och mina närmaste! Ni alla betyder mycket för mig, ni är en del av mitt hjärta.


Gammal bild på mig och min älskade mamma!


Jag och sötnosen Yasaman







Jag och älsklingen Golnosh på hennes student :)


Jag och baby Golnosh provar på hattar// förlåt älskling ifall jag lägger upp denna men tyckte den var så söt!


Baby sorry för denna med men har inte så många bilder på dig och mig :(



Min Golnosh och Yasamans händer!


Jag och min söta Mehri


Jag och min dancing queen Mehri


Jag och Arman min bror :)


Sista kvällen i Göteborg med mina älsklingar

Min älskade Parastoo synd gumman att vi knappt har några bilder tillsammans :'(




Jag och söta Therese


Jag och min tvilling Yasmine




Mina sötnosar


älsklingarna samlade!


Här var dem flesta av de människor som jag aldrig kommer glömma sedan finns det andra med, men hade tyvärr inga bilder ni vet vilka ni är!


Plugg på hög nivå

Idag har jag spenderat hela min dag med att sova. Vaknade upp kl 17.00 och fick panik, måste ju städa och plugga idag. Har lagat mat och bara tagit det lite lugnt så nu tänkte jag börja med pluggandet, först får jag börja läsa marknadsföring. Gud denna dag kommer gå långsamt!


Deppiga dagen blev bra i slutändan

Jag bestämmde mig för att åka till en tjejkompis som skulle ha några vänner över. Det blev att ta och dricka och snacka en massa. Runt 01.20 så gick sista bussen till där jag bor så då fick jag skjuts till busshållplatsen och åkte hem.

Idag så blev det att åka och grilla vid havet med min kusin och en massa andra. God mat och fick lära känna nya trevliga människor. Efter grillningen så åkte jag hem och nu är en vän här, så vi ska titta på film och bara ta det lugnt ikväll.

Här är några bilder från igår och idag!










Pappa har åkt!

Igår efter jag hade skrivit så ringde en klasskamrat till mig. Hon sa att jag måste göra ordning mig och komma för de skulle ha tjejkväll med tjejerna i klassen. Kände att det var lite fel att lämna pappa ensam i några timmar han sista kväll, men han sa åk. Det blev i allafall skit kul. Var bara där i cirka 2 timmar sedan blev det av hemmåt. När jag kom in genom dörren så hade pappa stått och lagat mat till mig. Var väldigt gott och omtänksamt, sedan blev det att kolla lite på tv och somna.

För en halv timma sedan packade pappa sina grejer och far till Trondheim. Vi hade det väldigt bra denna veckan, första gången vi har lyckats hålla sams så här länge.
Nu sitter jag här och känner mig allmänt deppig. Har så mycket plugg och känner att jag inte klarar av något. Har tappat all min tro på att lyckas. Måste börja se ljuset igen, men just nu för tillfället så känns allt svårt.

Ska hoppa in i duschen snart och börja fixa mig. Ska nog ut ikväll men vet ej vad ja ska göra bjuden på bio och gå ut och festa. Får se vilket jag känner för lite senare, just nu känns det som att jag vill bara lägga mig ner med min katt och somna om igen.

Hörs lite senare! '

Körkorttillståndet klar :D

Glömde berätta fick mitt körkorttillstånd igår, så nu får man ta och skynda sig med att börja i en körskola.
Är så himla glad, förhoppningsvis ska jag ha körkortet i början av nästa år.

Idag så var jag hos läkaren då jag hade fått remiss för bröstet. Jag hade ju hittat en knöl för ett tag sen och gjort mammografi. Men de såg att jag inte hade bröstcancer och att det inte var farligt men att den är stor. Så idag så fick ja gå till kirurgmottagningen och så fick en gammal snuskig gubbe röra på mitt bröst, kul eller inte.
Det ända han gjorde var att bara säga att jag får operera mig men det kommer bli ett två centimeter ärr eller så skickar han mig till röntgen för ännu mer tester. Såklart jag valde att gå till röntgen så nu har han skickat ett remiss så får ta och vänta på det.

Efter besöket på sjukhuset så var jag och pappa och käkade på en skit bra resturang som hette Great Eastern de har kina mat, gott kan man lugnt säga. Nu är jag hemma har betalat min hyra nu, så kännner mig lite pank. Nu har jag i allafall tänkt ta och plugga lite och försöka planera vad jag ska göra imorgon. Har två allternativ gå på bio eller festa, får se vilket det blir.

Haha kände för att klättra på mitt hus.


RSS 2.0