Bracelets

En fick jag utav mamma i present och den andra har jag köpt själv. Som ni kanske har sett på bilder så gillar jag smycken och kommer aldrig få nog. Någon dag ska jag visa er hur mycket jag verkligen har. Kan säga det är sjukt mycket!



Tillbaka

Nu har det varit få inlägg, men det har berott på som sagt att jag har varit lite nere. Nu börjar jag i alla fall komma igång så det känns skönt. Men tyvärr så lider jag nu utav huvudvärk tack vare min älskade katt. Hon är i parningstid och har aldrig hört en katt gnälla och jama så länge som hon har gjort nu. Nu har det hållit på över 72 timmar nonstop så det känns inte så kul..

Har ni någon katt som håller på likadant? Ifall ni har vad kan jag göra för att inte bli galen?

Gammal bild

Inte mått bra

Har inte skrivit sedan igår eftersom jag har varit ganska nere. Nu börjar jag må lite bättre men inte helt fullt ut. Det kanske inte blir så många inlägg idag som vanligt men det kommer förbättras när jag mår bättre.

Hoppas ni i alla fall har det bra:)

Jag och älskade mormor


Sallad

Nu har jag varit och handlat lite nyttiga grejer för första gången på väldigt länge. Så det fick bli att göra en räksallad med ingredienserna. Kan för första gången säga att jag lyckades. Har bott ensam ett bra tag nu men har aldrig lyckats göra något riktigt gott,  men det här var faktiskt som att äta ute.

Ser inte så värst gott ut men det var :D Är ni bra på att laga mat?


Poker good or bad?

Nu sitter jag i skolan på min näst sista lektion. Är så himla trött idag så det är inte så kul. Ska i alla fall försöka ta och hänga med nu innan det blir dags att dra hem :)
När det kommer till poker anser jag nog att det är båda bra och dåligt men kunde inte låta bli att köpa det ändå. Man måste ha något att göra när någon besöker än förutom filmer..

Vad tycker ni?

You wanna sleep then do it like a princess

Tycker det är så skönt att ha sådana på mig när jag sover. När man vaknar så mår man så mycket bättre och känner sig fräsch som en prinsessa.

Har ni på er sådana ?

Alex gone

Igår kväll kom Alexandra över för att ha myskväll. Det var bara sjukt mysigt att bara laga god mat och umgås. Kände inte för att alls festa igår. Nu gick hon precis och det är därför jag har haft låg uppdatering. Nu ska det förbättra sig igen:)

Idag ska jag försöka att städa och fixa lite saker här hemma. Plugga måste jag också hinna med då det är så sjukt mycket innan lovet!

Maten blev marinerade kycklingvingar med pasta och sås :)

Shopping in Barcelona 8

Har aldrig faktiskt förstått varför folk älskar Marilyn Monroe. Mamma och en av mina bästa vänner Golnosh är ganska besatta och dem har börjar smitta av sig. Har typ ingenting med henne men tänkte när jag såg den här tavlan varför inte köpa den. Passar väldigt bra till vardagsrummet också så jag är glad över mitt val:)
En liten ram fick åka hem med mig också. Ska skriva ut bilderna från Barcelona snart och någon fin bild ska pryda den här ramen..


Earth hour

Fick en kommentar för en stund sedan om jag ska vara med och släcka ner. Jag bestämde mig faktiskt för att göra det så, nu är det släckt överallt. Det ända jag kommer ha på denna timma är min data så jag kan underhålla mig själv :)  Lite läskigt är inte van att vara vaken och ha släckt. Det är tur att det bara är en timma i alla fall.

Ska någon av er vara med och släcka? Bryr ni er om hur miljön idag påverkas utav våran levnadsstil?


Öl

Dessa ölglas fick jag utav min pappa när han och hans fru var och hälsade på.. Han visste att jag älskar öl och att jag gillar ölglas som man kan hålla i :)
♥ A big thanks to my daddy ♥

Long night

Sorry att jag inte hann skriva igår. Hade så bråttom med att göra iordning mig och dra ut Det var en väldigt trevlig kväll igår hemma hos Suzi. Fick träffa hennes vänner igen och min Alexandra var där också :) Vi dansade och pratade tills klockan slog 05.00. Då bestämde jag och Alex att dra hem till henne och sova. Tyvärr så blev det världens längsta promenad jag någonsin har tagit i mitt liv:p Frös även ihjäl men konstigt nog kom vi hem levande. Vaknade väldigt sent idag och åkte hem. Nu är jag i alla fall hemma och letar efter biljetter till Göteborg!

Hade ni en trevlig kväll?

Inflyttningsfest

Ikväll ska jag dra hem till Suzi som ska ha en inflyttningsfest. Kommer nog bli en trevlig kväll verkar det som. Hon har en dresskod som säger att killar ska ha vita kläder och tjejer svarta. Känns dock att det kommer bli att jag åker hem ganska tidigt. Vi får i alla fall se hur det blir men nu är det dags att börja göra ordning sig.

Suzi och jag för ett tag sedan.


Shopping in Barcelona 7

Kom hem för en stund sedan men har varit så trött. Ska i alla fall försöka vila ett tag men så länge bjuder jag på en utav mina nya favorit myströjor. Buskapet på tröjan stämmer också till hundra procent :)

Core Control

Hi sweethearts!
Innan idag hade jag inte tränat på väldigt länge. Började känna mig allt förutom hälsosam. Har ätit väldigt dåligt det senaste, förutom igår och inte brytt mig särskilt mycket om min hälsa. Nu har jag verkligen bestämt mig att träna 3-4 dagar i veckan. Idag började jag med Core Control som är en väldig bra pass för mage och rumpa. Var hur skönt som helst att svettas och känna sig nöjd.

Tränar ni något speciellt pass på gymet? I så fall vad och varför? :)

Nu ska jag ta och åka hem, vi hörs när jag är hemma. Bild tagen i Barcelona, saknar det så mycket!



Svar på frågestunden


Personligt

Några piercingar/tatueringar?

Öronen, naveln och ena bröstet är de tre ställen jag är piercad på. Jag har en tatuering som består av en sjöjungfru på vaden.


 


Vart har du ditt ursprung?

Ursprungligen kommer jag från Iran men är född i Sverige.

 

 

Favorit intressen?

Var lite svår fråga har ganska många intressen. Men favoriter är nog att resa, skriva dikter, umgås med familj och vänner och hjälpa mina nära och kära när dem än behöver mig.



Vad vill du läsa till/läser du till?

Just nu läser jag i samhällsprogrammet. Senare ska jag läsa juridik i USA.



Vilken skola går du på nu i umeå? och vad tycker du om den?

Jag går på Minervagymnasiet och jag tycker väl den är bra, men lite svårare än alla andra gymnasium kan jag tänka mig. Men om du vill bli något och gillar att plugga och bor i Umeå så välj Minerva.



Var ser du dig sj om tio år?

Om tio år hoppas jag att jag har börjat bli klar med juridiken och fått jobb som åklagare. Förhoppningsvis har jag någon man och barn vid min sida med.



Vart vill du bo förutom Sverige?

Jag kommer förmodligen flytta till USA om 1 och ett halvt år. Så där är var jag kommer bo.



Föddes du med kejsarsnitt eller vanlig förlossning?

Jag är född med kejsarsnitt men navelsträngen hade strypt mig så jag var död när jag föddes men ett mirakel skedde och jag lever:)


Har du några syskon?

Nej enda barnet men min pappas fru har två döttrar, så det blir typ mina äldre styvsystrar.



Vilken är din religion?

Jag är född som muslim men känner mig dock som en ateist.



Vilken är din bästa vän?

Jag har två väldigt nära vänner och det är Liza och Golnosh.




'






Saknar du inte dina vänner från göteborg och vilka är dina närmsta vänner i Umeå? :)

Jag saknar mina vänner från Göteborg varje dag. Känns riktigt tomt utan dem hos mig och vill åka ner hela tiden för att bara se dem igen.

Mina närmaste vänner i Umeå kan jag nog säga är Frida, Therese , L, Martin, Alex, Suzi och självklart min kusin Negin.



Nämn de tre viktigaste egenskaperna som en nära vän till dig ska ha!

Någon som jag kan prata med och, någon som finns där när jag behöver det och någon jag kan lita på till 100%



Nämn de tre viktigaste egenskaperna som en kille ska ha för att få ditt intresse!

Hos en kille faller jag för om han har utstrålning, han ska få mig att le, vara omtänksam och finnas där för mig.


 

Bor du själv eller med någon?

Jag bor tillsammans med min katt :)


Golnosh med min Angel.




Var i Umeå bor du?

Tyvärr så bor jag just nu i Holmsund men söker lägenhet varje dag så jag kan flytta in till stan.



hur många paket röker du per dag? jag försöker sluta... går dåligt. men jag tror jag ska börja snusa, har du funderat på det?

Jag röker cirka 1 paket per dag beroende på vad jag gör tyvärr. Jag har aldrig funderat på att börja snusa då jag personligen anser att det är äckligt att snusa. Jag hoppas i alla fall att du lyckas sluta och inte börja snusa heller.

 


Vilken är är din favorit affär? :D

Jag har faktiskt ingen favorit affär. Min stil är så varierat så jag handlar på dem flesta affärerna. Men att handla utomlands är nog det bästa jag vet.



Finns det något du aldrig skulle kunna göra

Jag skulle nog aldrig kunna såra eller svika någon jag känner. Bryr mig för mycket om folk så skulle aldrig ens komma på tanke.



 

Är håvard din pojkvän?

Nej Håvard är inte min pojkvän men han är just nu än nära vän..



 

Har du någon pojkvän? Hur träffades ni och hur länge har ni varit i ihop?

Just nu träffar jag någon, ni får veta mer vid ett senare tillfälle :)

 

 

Hur kommer det sig att du flyttade till Umeå?

Jag har länge velat flytta och i somras så kände jag att det var nog. Hade fått nog utav alla svek och kände att jag ville komma bort och hitta mig själv igen. Jag lyckades komma in i Minervagymnasiet här i Umeå och fick förstahandskontrakt då tvekade jag inte för en sekund. Tog med alla mina grejer och flyttade. Det är väldigt svårt att bara lämna allt bakom sig och flytta. Det svåraste har nog varit att lämna min mamma :(





 

 

Utseende

Kan du inte lägga upp en video på hur du sminkar dig?

<3

Jag ska försöka sätta ihop en video på hur jag sminkar mig på vardagen och festsmink annars ska jag försöka lägga upp en bildserie på hur jag gör i alla fall:)



Hur lång är du?

Jag är 174 cm



Va é dina bästa modetips? Ja älskar dina kläder. Du é så fin. <3 <3 <3

Min bästa modetips har jag fått förfrågan om några gånger nu. Ska ta ett helt inlägg om det under veckan så kika in så får du se:) Tack för din fina komplimang nu blir jag glad ♥


Tränar du? isf vad?

Jag tränar gym då och då men ska förbättra mig nu och träna minst tre dagar i veckan. På gymet brukar jag gå olika pass och min favorit just nu är väl Punch Out och Core Control. Har även tränat boxning innan och skulle vilja börja igen.

 

 

Bästa träningstips?

Jag vet inte exakt vad du syftar på om det är gym eller mat?, men försök att ta en promenad 30 minuter om dagen så du hinner få upp din puls och svettas lite.

 

 

Ditt bästa skönhetstips?

Tvätta alltid bort sminket på kvällen och låt din hud andas ut under natten och smörj in dig med någon ansiktskräm som är anpassad efter din hud.







Övrigt


Favorit bloggar, både stora o små!

Dem bloggar jag följer är nog Kenzas som är stor. Emmelist som är en vän till mig och Liza läser jag mycket då det är en väldigt nära vän till mig.



När kommer du till GBG?!

Jag ska försöka åka ner till Göteborg nästa vecka förhoppningsvis :)


.

Husdjur?

Jag har just nu bara en katt som heter Angel :) Funderar på att skaffa mig en hund när jag har mer tid.



Favorit måltid? =)

Har väl ingen direkt favorit men allt mamma lagar älskar jag. Hon bodde ha blivit kock finns nog ingen som lagar bättre än henne.



Favoritfärg? :D

Min favorit utav alla måste jag nog säga är turkos.


Om du änns har varit till några andra länder, vilken är din favorit? ((:

Jag har varit i väldigt många länder i mitt liv. Ifall man ska ta charterresa så är nog min favoritland just nu Spanien och storstadsresa är Tehran.



Vem är denna L som du talar om?

L är en kille som jag dejtade ett tag men numera är vi bra vänner.



Hej! är det något jag gillar så är det göteborska! Kan du inte lägga upp ett klipp då du säger massa söta/fina/sexiga saker på göteborska?

Jag ska ta och lägga upp en klipp så småningom. Vi får se om du tycker jag har göteborska för jag tycker dock inte det :)



Vad tycker du om mig/oscar

Jag känner dig inte så svår att svara på :)



Det var svar på alla era frågor hoppas ni är nöjda


Shopping in Barcelona 6

Självklart måste man köpa souvenirer när man är utomlands. Jag köpte dock lite för mycket, men här är en sjukt fin klocka som har La Sagrada Familia på bild. Så det här är nog det som jag är nöjdast med utav mina souvenirer..
Jag låter frågestunden vara uppe till klockan 22.00 har lite grejer att göra så nu får ni mer tid att fråga alla frågor ni är intresserade av att veta. Så ta nu och fråga på för fullt innan det stänger! Skriv gärna på själva inlägget :)

Hårmodell

Kom just på att jag inte la ut bilderna från i söndags då jag var hårmodell för Schwarzkopf. Nu har det ju gått några dagar sen dess och jag hade helt och hållet glömt av det. Det var i alla fall en väldig spännande jobb och göra och man öppnade sina vyer en del :)

Min frisyr som jag fick är inget jag direkt är van vid men är faktiskt väldigt nöjd. Hoppas att jag ännu en gång ska få göra en sådant jobb då det är något helt nytt. Man förändras ju väldigt mycket när man fixar håret och får en annorlunda sminkning. Jag gick ju på Catwalk så jag blev ju både sminkad av en makeup artist och blev klädd i väldigt ovanliga/ fula kläder :p Men skoj var det allt och jag fick lära känna en massa nya människor
I´m all about changes!

Shopping in Barcelona 5

Jag och paraplyer har en deal med varandra och det är att jag ska lyckas slarva bort dem varje gång. Har nog gjort av med över 40 paraplyer i mitt liv utan att skämta. Så jag bestämde mig ännu en gång chansa och köpa en paraply. Denna gång hoppas jag att jag lyckas behålla den eftersom att den är rosa och från Barcelona:D Har faktiskt en paraply till som jag fick utav L i julas. Så nu får vi se hur länge jag lyckas hålla i mina paraplyer :p
Har någon av er samma problem?
Fråga mer frågor ni har 5 timmar på er.
Lite hjälp kan vara,
Hur länge har du bott själv?
Vem saknar du mest?
Och mycket mycket mer:)

Frågestund!

Det senaste tiden har jag fått några förfrågningar på att ha en frågestund. Så tänkte ta och köra en tills klockan 19.00 imorgon. Ni får fråga allt mellan himmel och jord och jag kommer svara så bäst jag kan.

♥ Så ta och fråga på hur mycket ni än vill innan tiden har runnit ut. Nu kör vi igång!

Frågestunden avslutad!

Rosea root +

Fick hem ett paket idag som innehåller Rosea tabletter. Jag beställde dessa tabletter för över 1 månad sedan, så det har inte varit någon direkt bra leveranstid. Får i alla fall hålla tummarna att dem kommer hjälpa till med all stress och sömnproblem jag har.

Är det någon av er som har testat produkten? I sådana fall vad tyckte ni, hjälpte den?

Hängslen

Älskar att se på folk som har kjol med hängslen, så jag bestämde mig att inskaffa mig en också. Tycker det är så snyggt och man kan ha det på många vis.

Found my upcoming tatu

Tänkte ju göra en tatuering på Barcelona resan men det blev tyvärr inte av. Var ju som sagt inte heller hundra procent säker på vad jag skulle göra. Nu har jag i alla fall tänkt och kommit på exakt vad jag ska göra för något. Min nya tatuering kommer bestå utav en egen text som jag har skrivit. Ni kanske inte vet men jag håller väldigt mycket på med musiktexter och dikter. Den här dikten som jag har skrivit har så mycket betydelse för mig så nu är jag verkligen säker på att det kommer bli min nästa.

Åh längtar så mycket tills den dagen kommer:D

Tatueringen kommer börja på nacken och gå längs ryggraden.


Shopping in Barcelona 4

Skinnjacka, skinnjacka och ännu en gång en skit snygg skinn jacka:) Jag blev helt och hållet förälskad i den när jag såg den. Den har lite nitar däruppe och är ganska kort. Så himla vårig och snygg!

Goodiebag from Schwarzkoff

Fick ju lite hårprodukter som tack för att ha ställt upp som hårmodell för Schwarzkopf. Ska börja testa produkterna nu och se vad jag tycker:)

Två stycken hårsprej i olika grader, en shampoo och balsam för färgad hår, en serum och en dust it.

Fick en kommentar idag om en frågestund och ville se om det var några andra som var intresserade att jag ska köra en snart?

Shopping in Barcelona 3

En snygg party väska som har stor plats för alla mina nödvändiga grejer:p

Anlänt till Scandic hotell

Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli min tur att bli fixad. Ska bli väldigt kul och se vad dem ska hitta på. Kommer komma en massa bilder idag så gå in och kolla..

Nu ska jag i alla fall underhålla mig med en bok.


Bild från i fredags ser så smart ut :p

Nyår och hårmodell

I fredags så bestämde jag och Alexandra oss för att gå ut. Det fick bli Rex och jag hade det ganska kul mötte upp Desiree och Lars. Ute på Rex hände det något jag inte hade förväntat mig, en kille kom fram och var intresserad av att jag skulle jobba som hårmodell. Han sa att jag skulle komma på modell utagning på Lördagen. Kvällen blev i alla fall inte så lyckat till sist som jag hade förväntat mig men det funkade.

Igår började det med att jag och Alexandra for till modell utagningen och vi var dem första som fick jobbet :) Det var hur många tjejer som helst där så det kändes hur skönt som helst. Igår var ju även det persiska nyåret. Det firade jag och min kusin med underbar mat och skratt.. På kvällen far vi till hennes vänner och hade det hur kul som helst med massa gott att äta och så blev det musik och spel.

Idag hade vi tid hos frisörerna som skulle change over style :) Det gick hur bra som helst, så hela dagen har vi spenderat där med färgning klippning och en massa prat. Jag fick mycket finare röd färg i håret och sjukt snygg klippning. Klippningen är dock inte klar än och det ska dem fixa innan vi ska på catwalken imorgon. Det kommer bli makeup artister där, vi kommer få kläder, skor och våra hår helt och hållet fixade. Börjar känna redan nu hur spänd jag är då detta kommer hålla på hela dagen imorgon. Vi ska vara där kl 12.00 och förmodligen är det klart runt 22.00. Kommer bli en lång dag och en massa frisörer från runt om i landet ska komma och kolla på oss. Vi ska visa upp våra hår och det nya vår-sommar modet.

Kortfattad har helgen varit underbar!

Kawasaki

Var i stan och kikade lite igår och fick syn på dessa. Kände att jag behövde svarta skor och tyckte dem passade till allt och var snygga. Så det fick bli att öppna plånboken och använda sig utav dem pengarna jag fått utav mamma som julklapp. Vi firar ju jul imorgon men tidig julklapp sitter aldrig fel:)

♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Shopping in Barcelona 2

Idag har jag varit på lite möten och sprungit runt. Var även på stan en snabbis och shoppade lite saker som vanligt. Kan ju tyvärr inte låta bli, vet ej vad problemet är. Vet ni?

I alla fall här är ett par skit söta skor som jag köpte i Barcelona dem är så jag! :)

Babies loves me

Igår var en väldig mysig dag. Träffade Alexandra i stan och shoppade lite. Klockan 19.00 började ju eldfesten mitt i stan och Alexandra valde att följa med. Vi mötte upp min kusin och gick dit. Var väldigt trevligt så som jag hade förväntat mig. Vi åt mat, massa kakor och bullar så gott. Vi dansade även, kollade på fyrverkerier och självklart hoppade vi över elden. På köpet igår fick jag ett barn som inte ville släppa taget om mig och dansade med mig hela kvällen, så himla söt. Fick hans mammas nummer så någon dag kanske man sitter barnvakt :)

Shopping in Barcelona 1

En väldigt söt Disney/ Mimmi t-shirt. Passar perfekt till ett par jeans eller en kjol :)

Eldfesten

Igår så kom jag hem ganska sent då jag var hos H väldigt länge. Det blev ingen julklappshopping som jag hade tänkt mig. Men när jag väl kom hem så var jag så trött och sliten så orkade inte lägga upp bilder.

Men nu är skolan slut för idag. Ska sitta kvar och plugga en stund innan jag ska möta kusinen. Idag är det persiska eldfesten och jag är enormt pigg och glad idag :) Ska bli en väldig rolig dag och hoppa över eld och äta underbar persisk god mat. Eldfesten är en gång varje år innan våran jul och nyår. Den innebär att man ska träffas, hoppa över eld som gör att ditt år kommer bli perfekt och lämna allt som har hänt året innan bakom dig. God mat och musik bjuds alltid också och en rolig sammanträff med en massa människor :D

Jag just nu:)






Första dagen

Nu har jag som vanligt inte skrivit på två dagar men som sagt ska det bli en förändring. Ville ha lite tid för mig själv dessa dagar. Har inte gjort något speciellt faktiskt men har haft lite sällskap hemma och kollat på serier. Det största som har hänt är väl att jag har börjat skriva en bok om mitt liv. Förhoppningsvis kommer det gå bra och vara klar inom något år. Nu är det måndag i alla fall och första dagen i skolan. Har varit här sedan kl halv 9. Två lektioner kvar sedan blir det att dra till stan och kolla på julklappar. På lördag är det ju persisk jul så lite julklappar måste inhandlas. Älskar att jag firar två sorters jul, dubbelt med presenter:D

Nu ska jag försöka hänga med på lektionen, men när jag kommer hem kommer så kommer det bilder på shoppingen från Barcelona. Har en massa bilder på shoppingen innan och presenterna från mamma är kvar också så det kommer ta ett tag:p

Saknar att kunna röka inomhus!


Shopping in Barcelona 1

Blev helt och hållet förälskad i dessa sneakers. Fick gå runt i några affärer innan jag hittade min storlek. Har inte hunnit använda dem ännu men det kommer jag göra väldigt mycket. Det syns inte på bilden men färgen är rosa och blå, inte sådan konstig röd färg som syns på bilden.

Ny kategori

Den nya kategorin kommer vara så att alla kan hitta allt jag var med om i Barcelona. Så det är bara att klicka på Barcelona 2010 nu :)

My last days in Barcelona!

Har inte skrivit på några dagar nu men tänkte njuta utav mina sista dagar så det var mestadels därför jag inte skrev något..

Måndagen!
Vi bestämde oss för att åka med en turistbuss och besöka en massa grejer. Men vi fick otur och tog fel buss så vi besökte saker som vi hade mindre intresse för. Vi tänkte ta nästa buss men det gick tyvärr inte. Kul var det i alla fall att se en stor del utav Barcelona. Blev lite shopping som vanligt också! På kvällen blev det att dra ut och dansa lite granna och ha kul.
style="font-size: 13px;">
I tunnelbanan


Haha vette fan vad jag pekar på




En vacker hus


I bussen


I love Barcelona :D


Palmer

Regn men ändå glad


Hihi


Ute på en bar och dricker min favoritdrink!


Tisdagen!
Dagen började inte så bra, då jag hade ganska ont i huvudet och magen :( Men till slut så blev den bra med en massa shopping och promenad :D

I´m happy :)


Walking on the streets of Barcelona!







Maat :D


Onsdag!
Den här dagen var inte bra för nu skulle vi hem :( Var väldigt ledsen när jag vaknade att jag skulle åka tillbaka till kalla Umeå.. Flyget åkte kl 12.00 så vi hann inte göra någonting den här dagen.

Hotell baren!


Badrummet


Hejdå till våran hotell :(


I taxin på väg till flygplatsen


Så himla vackert


Man ser hur ledsen jag är


Kort ifrån flyget så himla fint!




Nu är jag i alla fall hemma och det känns inte så bra. Vill tillbaka igen rekommenderar Barcelona för er alla. Är så fint och så himla mycket att göra. Det bästa är att människorna är så snälla och varmhjärtade. I WANT TO GO BACK!!!


My day yesterday in Barcelona

Igår så skrev jag ju inget inlägg. Dagen började med att promenera på La Rambla. Shoppade lite men i slutet så tog någon 50 Euro från min jacka! Blev ganska ledsen och dagen blev lite upp och ner. Vi hade ju tänkt gå och besöka lite grejer men så blev det inte.  Vi fick i alla fall uppleva väldigt mycket utav La Rambla och det är bara så vackert! På kvällen gick vi i alla fall och åt på Barcelonas bästa Tapas ställe. Kan faktiskt säga att det var en av de bästa måltiderna man någonsin ätit. Jag var ganska festsugen igår men Håvard mådde väldigt dåligt så efter restaurang besöket blev det att fara hem:(

Idag ska vi i alla fall åka runt hela stan och kolla på alla turistgrejer. Vi ska ta en turistbuss som tar oss runt. Ska bli skit intressant att se alla Gaudis grejer och mycket, mycket mer. För er som har tjatat ska jag även kolla in fotbollstadiumet. Ska ta en massa bilder som jag kommer lägga upp senare så kika in. För att vi inte var ute igår så ska jag ta igen det. Har blivit bjuden på en nattklubb idag så det blir förmodligen det!

Här kommer i alla fall lite bilder från gårdagen.

Nightlife is amazing

Så som det står där uppe var nattlivet än av de bästa jag har varit på. Det var så mycket folk, skratt och dans att ifall man mår dåligt blev man bara glad. Jag rekommenderar helt och hållet att besöka nattklubben RAZZMATTAZZ.

Mojito :D
Det här är för Sverige
Verdana; font-size: small;">
För Barcelona
Människor
'
Haha bjuder på denna

Ett band spelade

I LOVE GAYS

Me and Håvard

My outfit

Nu ska vi dra ner och ropa på en taxi :D Tänkte skriva en sista inlägg för idag.

Här är i alla fall hur jag ser ut :) Now it´s PARTY




Hoppas ni har en bra kväll:)


Shopping in Barcelona

Här kommer två saker jag köpt idag och snart kommer bilder på hur jag kommer se ut ikväll. Vi ska åka om cirka 15 min nattklubbarna öppnar inte förrän 01.00 ändå:) Blir en lång natt ikväll :D

En fin kavaj :)
En jätte söt och kort klänning :p I´m in LOVE!

This is perfection

Allt är verkligen perfekt har fortfarande inte förstått det än, helt jävla sjukt. Idag har vi varit på La Rambla och promenerat på den enorma gågatan. Har aldrig sätt så himla många affärer och grejer i hela mitt liv. Jag är helt förvirrad mina ögon håller på att falla ur. Jag är verkligen kär i den här staden. Har också shoppat en massa idag :D Är så glad, glad och otroligt glad. Det ända jag gör är att le hela tiden. Kan inte sluta jag är helt och hållet bort om öronen förälskad.

Det här är för er tjejer om ni vill ha en jävla massa ögongodis så är det här staden ni ska besöka. Har aldrig sätt så jävla många snygga killar på en och samma dag. Det verkar som någon har suttit några hundra år och målat dem. Ni som säger att det inte finns någon perfekt i utseende då är det här staden ni ska ta och komma till. Har så himla mycket att säga men nu ska jag börja göra ordning mig.

Här kommer några underbara bilder på våran dag!
Gillar ni Rolandinho så var han nog lika duktig, sjukt :D
Me in the crowd!
Lite fast food sitter aldrig fel och det här var faktiskt ovanligt gott
En glass efteråt tackar jag inte nej till :)
På en Tapas ställe med lite gott och en Sangria
Lite av hur det såg ut men att äta det var det bästa!
Deras matbasar
Utanför hotellet med shopping påsarna ska visa bilder sen :) Det från H&M var en sak som dem hade slut på i Umeå men har köpt massa annat :P
Kommer ett inlägg innan vi drar ut :D Puss på er !

OUT, OUT AND OUT

Som ni ser där uppe ska vi dra ut nu.. Vi hörs när jag kommer hem senare.

This is my outfit today:D Skot ska jag ha också.

Hej Sverige

Börjar med att säga att jag inte saknar Sverige :) Vi vaknade för ett tag sen och ska börja göra oss i ordning. Ska snabbt hoppa in i duschen och sen blir det att gå och besöka LA RAMBLA! Är så spänd att se den gågatan som är Barcelona största gågata. Läste även att det är det mest besökta när man åker till Barcelona. Ska bli kul att uppleva den. Vi kanske besöker L´Aquarium de Barcelona idag också. Det är en 80 meter lång undervattenstunnel med 11 000 vattendjur. Det är faktiskt ganska sjukt att dem har lyckats med det. Dagen är lång och den kommer bjuda på mycket skoj.

Ha de bra jag kan lova att jag har det. Vi hörs lite senare.





I´m in love with Barcelona

Hur kan man bo i Sverige undrar jag när man kommer till Barcelona? Ni måste bara åka hit, god mat och drinkar! Ikväll blev det en tidig natt eftersom vi har varit vakna för länge. Det ända jag har att säga ifall ni inte kommer till Barcelona så har ni missat väldigt mycket. Vi besökte även LA SAGRADA FAMILIA och jag kan nog ta och säga att det var en av de sjukaste byggnaderna jag någonsin skådat. Vi ska dit igen och gå på en guide tur. Ifall ni inte besöker det någongång i erat liv så tycker jag faktiskt synd om er:) Måste också säga att våran hotell är väldigt mysig och fin :D

Vill aldrig tillbaka till Sverige! Åk hiiit!

Utanför La SAGRADA FAMILIA


Kolla bara och detta är inte ens 1/8 del


Utanför portarna


Röker inomhus älskar det!


På restaurangen i Barcelona.


Den godaste lasagne jag någonsin ätit

På en liten bar:)


Destination Barcelona

Heeej :D Min destination var Barcelona! Hade tänkt blogga innan jag hoppade på flyget men hann tyvärr inte. Är så GLAAD att vara här och slippa Sverige och kylan.. Det är hur stort och vackert som helst. Vi kom fram till hotellet för 30 minuter sedan. Har varit på väg i 12 timmar nu sammanlagt. Men det hindrar mig inte för att dra ut till centrum. Nu ska vi göra iordning oss och gå och äta och sen var kvällen leder vet jag inte än!

Kommer blogga senare när vi kommer hem. Nu under resan räknar jag med med minst 3 inlägg varje dag. Ni kommer följa min resa i Barcelona och jag kommer visa en massa fina bilder. Så kika in några gånger per dag:)


Innan jag steg på flyget till Stockholm



På Pizza Hut innan flyget kom



I love TAX FREE



Innan flyget kom var vi lite trötta :p


Där var jag glad för att snart vara framme!



Utanför våran hotell :D



Våran hotell :D:D



Jag är så himla glad nu att det inte finns några ord som kan beskriva det :D:D:D!


Mot Stockholm

När som helst ska jag åka in till flygplatsen för att fara till Stockholm. Men det är inte min slut destination. Kommer komma inlägg som säger vart jag ska så oroa er inte.

Gillar att vara lite hemlighetsfull :D



Min dag

Idag hade jag min sista dag i skolan, för nu börjar lovet för mig! Efter skolan blev det att snabbt dra till stan och fixa pengar i forex, gå till banken, träffa L, fixa kameran och shoppa lite. Sedan dess har jag varit hemma och packat och fixat i ordning lägenheten lite. Har ganska mycket kvar men kommer dock inte hinna. Min kusin ska komma och bo hos mig och ta hand om min Angel.

Åh kommer inte kunna sova något :( Imorgon kommer ni få veta vart jag ska!

Jag och Suzi



Angående flytt

Fick en kommentar nyligen om jag ska flytta. Ja, jag ska flytta men inte till den lägenheten som jag var på visning för. Det var småsaker som fick mig att ta det beslutet. Den var väldig stor och fin men gillade dock inte att kylskåpet var så liten och att ICA ligger så långt bort. Men står i kö för några lägenheter just nu, så jag hoppas jag får gå på lägenhetsvisning snart igen.

Snart blir det flytt till 100% klarar inte av att bo kvar!

Pool utanför lägenheten hade inte varit fel:p

Have been sleeping

Somnade nästan precis när jag kom hem. Har bara sovit 1-2 timmar i natt så kände att jag behövde sova ut. Nu ligger jag här med en bok och en kopp te. Ska ta och läsa lite och sedan ska jag försöka packa lite grejer.
Åker ju snart bort från Umeå så packning är viktigt. Åh vad jag längtar bort från den här kylan, usch rekommenderar er att aldrig flytta till Umeå :p


På pizzerian igår. Man ser min nya hårfärg och klippning :) Tyvärr så syns fortfarande utväxten men kommer inte hinna göra någonting åt det. Men själva färgen och klippningen är underbart.


Ser det inte ut som att jag blivit tjockare?

Strumpbyxor

Genomskinliga och svarta strumpbyxor bra att ha.

Böcker

Nyligen har jag börjat älska att läsa böcker. Här är fyra som jag köpte förra veckan. Dem två sista har jag redan läst men vill ha dem ändå. Rekommenderar dem till alla er därute!

Någon som läst dessa två som har någon åsikt?

Lägenhetsvisning

Idag har varit en väldig lång dag. Var först hos frisören och klippte mig. Är skit nöjd i alla fall:) Efter det blev det att ha prov, är så glad att den är avklarad nu.

Har även varit på lägenhetsvisning idag. Lägenheten var på 102 kvadratmeter och det innebär 4 rum och kök. Var skit stor och fin. Ska bestämma mig tills imorgon ifall jag vill ha den eller inte.

Ne nu är jag hos kusinen så vi ska dra och käka på en pizzeria här i närheten. Kommer in lite senare då har jag bilder och sådant att visa:)

Lägenhetsområdet! Nära till både stan, skolan och Universitetet!


Please don´t lie to me

But if it is a emergency then just feel free to lie!

Dance on roses

Livet är inte alltid en dans på rosor. Många vill ha det så men tyvärr är livet en karusell där du inte vet aldrig vad nästa dag för med sig. Jag började förstå det när jag valde att flytta hemifrån och bo på egen hand. Det är inte vad jag hade förväntat mig. Allt som jag hade förväntat mig kom att inte stämma. Enkelt och roligt var det jag trodde men istället så är kan man säga att det istället är svårt. Ensamheten är det värsta, att veta att när man vaknar upp så är det ingen där. Jag börjar dock börja vänja mig fastän jag inte vill. Men vill förklara för er som funderar på att flytta hemifrån och bo själva, tänk efter riktigt! Tro inte att allt kommer bli underbart för så är det inte. Räkningar, laga mat, städa och vara ensam hör till att bo själv så tänk er för. Jag tycker jag var för ung när jag flyttade hemifrån och det var 7 månader sedan nu. Vänta några år om ni är unga, lägenhet kommer ni få men ni vet aldrig hur länge era föräldrar kommer finnas.



Pink is so me

En jätte söt rosa tunika/klänning. Fint på våren och sommaren:) Köpte en i vit också men tyvärr så har den gått i sönder.

A long day

Hej på er alla!

Har suttit i skolan sedan kl 08.30. Har två lektioner innan jag får åka hem. Väl hemma så kommer det inte bli så mycket lugn och ro. Kommer vara full gång med att plugga inför mina två prov som jag har imorgon och på onsdag. Ser i alla fall fram emot att göra dem, så det är avklarad innan man åker bort.

Nu ska jag i alla fall ta och koncentrera mig vi hörs lite senare:)

En gammal bild utanför min gamla skola i Göteborg!


RSS 2.0