Gifts from my lovely mom 7

Än är inte presenterna slut massa kvar att komma men vi tar och visar upp dessa älsklingar ikväll! Jag vet fortfarande att bildkvaliteten på alla bilder suger men får en ny kamera snart:)


Skit snygga ögonskuggor i massa olika fina färger. Tyvärr syns inte färgerna så bra här :(
1 svart kanalpenna och en brun..
En rosa och en peach rouge skit snygga nu när sommaren kommer och en puder med blå lös ögonskugga på..

1 röd och rosa läppglans och en söt spegel till..

Självklart måste man ju ha en plats att lägga alla grejerna i så denna är väldig smidig med en spegel inuti :D
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Sagt upp mig

Åhh så lång dag det har varit! Har varit på jobbet hela dagen men kände i slutet att detta är inget jobb för mig så sa upp mig.. Måste i alla fall jobba 10 pass innan jag kan sluta helt så det är ju ganska bra för behöver dem extra pengarna nu till Mars. Kommer berätta när det börjar närma sig vad det handlar om men än så länge är det hemlighet :D Nu ska jag i alla fall plugga ihjäl mig inför provet imorgon och kan lugnt säga att det känns hemsk!!

Cute bild med Desiree på hennes födelsedag förra lördagen!

Hellu

Vet att jag har sugit på att uppdatera men har bara rent av sagt inte haft tid eller ork. Igår så var jag bara hemma då jag somnade väldigt tidigt har varit utmattad ganska mycket det senaste. Idag så var jag och jobbade och sedan mötte jag upp kusinen och drog och käka sedan blev det bio för våran del, vi såg på filmen Precious var väldigt bra faktiskt. Nu är vi hemma hos henne har varit handlat lite gott och jag ska bara sitta och plugga resten av kvällen. Hade gärna dragit ut men tyvärr så måste jag ta skolan före.

Hur har eran helg varit?


Extrem lång dag

Är så himla trött har inte sovit något och har fortfarande inte slutat skolan. Ska dra direkt in till jobbet och känner att jag vill hemsk gärna åka till sängen. Mamma skulle ju även komma idag men hon fick väldigt hög feber och fick inte ta flyget. Känner mig väldigt orolig och saknar henne så jävla mycket :( Såg så himla mycket fram emot att träffa henne men nu får jag vänta ett tag till.. Men ska strax dra till jobbet vi hörs efter jag har slutat och tagit mig hem.

Min dag

När jag vaknade imorse så hade jag fortfarande feber så valde att stanna hemma från skolan idag. Under eftermiddagen gick febern över men förkylningen satt kvar. Valde ändå att åka och övningsköra och det funkade som vanligt bra efter det så blev det jobb. På vägen hem så bestämde jag mig för att inte åka hela vägen med bussen som går runt hela området och valde att hoppa av 4 hålplatser innan. Detta kom att bli mitt största misstag eftersom att jag gick vilse och istället för att sitta i en buss i 20 minuter så fick det bli att promenera i kylan i 1 timma :(. Nu är jag i alla fall hemma och storstädar då jag kommer få besök utav min älskade mamma. Ska även försöka plugga lite också kommer inte sova något inatt så jag kommer upp till skolan imorgon.

Hoppas ni alla fall ligger och drömmer sött vid detta laget.

Sött foto från när Håvard var här


Gifts from my lovely mom 6

Har varit hemma hela tiden idag känns det som och bara slappat. Är fortfarande inte frisk så har inte velat göra så mycket. Nu ska jag i alla fall hoppa in i sängen med en bok och hoppas jag vaknar upp frisk så jag kan dra till skolan. Hatar att missa så mycket jag gör men man har ju tyvärr inte så många valmöjligheter när man är sjuk. Här nedan kommer några presenter från mamma sov så gott allihopa.


3 fina hårband

En extrem bra borste
Några bra åtsittande tofsar fick flera men hittade dem inte :(
Så himla fina
3 till snygga även underbara märken också :D
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Gifts from my lovely mom 5

Behöver inte direkt berätta vad detta är för något för man ser på bilderna. En sak kan jag i alla fall förklara jag hatar lök och detta kommer göra så att jag nu kan ha lök i maten :P
Väldigt vackra temuggar, sån man lägger teet i och mjölk och socker porslin. Haha vet ej vad sådant heter men ni fattar.
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Sjuk

Bloggade inte igår eftersom att jag hade feber under hela dagen. Var en sväng och jobbade, skulle egentligen jobba till 21.00 men orkade inte hålla mig uppe. När ja kom hem så däckade jag på en gång har nu sovit ända sen dess. Har missat några lektioner nu men är fortfarande sjuk så det gör inget. Ska i alla fall dra på sista lektionen för vi ska filma en sak på skolan idag och jag ska vara med. Har faktiskt ingen större kraft i kroppen men ska försöka klara av det.

Älskar denna bilden från i lördags.

Time to go

Igår kom Frida över och de var därför jag inte skrev något vi pratade en massa och kollade på film. Hon sov över här tills idag och det var väldigt mysigt.

Nu ska jag i alla fall dra på Desirees födelsedagsfest och gratta henne. Vi alla ska ha på oss klänning och killarna kavaj ska bli hur skoj som helst. Sen blir det förmodligen utgång också vi får se känns som jag börjar få feber :( Men nu kommer Henrik och hämtar mig så vi kan dra dit tillsammans hur skönt som helst att inte behöva åka buss :)

Stort gratis till Desiree också på sin 27 åriga dag :)

Vi hörs imorgon hoppas ni har en undebar dag..

Some ego pictures :D






Gifts from my lovely mom 4

Så himla snygg färg och något jag kommer använda många gånger (handgjord).
Älskar verkligen denna färgen en vacker godis skål som ser ut som godis :D
Extrema vackra handgjorda glass skålar och handgjord karaff


♥ A big thanks to my amazing mother ♥


Sleep tight

Varit en lång dag idag och jag är väldigt utsliten. Ska bara städa lite och sen hoppa rakt in i sängen. Hörs i morgon sov så gott allihopa.

Haha checka in min städade lägenhet när jag bloggar (tagen i lördags):P



Gifts from my lovely mom 3

En underbar stor svart väska med nitar. Får plats med väldigt mycket rättare sagt praktisk och snygg!


En snygg linne med en fin text Who are I ? Haha
'


Väldigt fin rygg ganska naket men sitter väldigt fint..


♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Dra och fixa

Lite saker innan jag drar och jobbar ikväll, berättar sen vad jag gjorde..



Dags att sova

Är så himla trött vet ej vad det är med mig. Nu ska jag i alla fall krypa in i sängen och ha på hög musik och förhoppningsvis somna. I morgon kommer vara en lång dag.

Tänkte lägga upp en bild på min goda mat jag lagade för första gången på länge. Ser inte så gott ut men det var det :p

Dags att övningsköra

Nu ska jag dra och ha en dubbelpass på körskolan. Ska se ifall man lär sig något nytt idag skulle vara trevligt. Vet ej ifall jag kommer åka direkt hem efter eller om jag ska dra och träffa Johanna får se hur det blir :)

Håret ser orange ut men det är inte de och ser ut som jag inte har någon mun :( men men bjuder på den,,


Gifts from my lovely mom 2

Börjar dagen med mina presenter som jag fått:)

Jätte fin spets bh och trosa
Riktig speciell beige bh med jätte fin rygg
Fin svart-vit bh med underbar rosett :)
En av mina favorit bh med bling bling :p Den har även band..

♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Ny armband från Frida

Tänkte visa upp det fina armbandet Frida gav mig från Gran Canaria, en jätte fin svart-silvrig armband.


Home from work

Nu är man tillbaka från jobbet och allt känns bara piss just nu. Massa plugg och massa annat som pågår i huvvet. Lyssnar på Breaking Benjamin och vill bara för tillfället bara lägga mig i sängen och bara skrika rakt ut. Vet ej vad det är med mig kan inte lista ut det helt. Vet bara att ibland kan allt kännas piss. Ne nu ska jag inte gnälla på bloggen mer ska sitta och svära i ett litet hörn själv..

Bilder från my outfit från i lördags.

Body= Monki
Skärp= Shock
Kjol= Topshop
Tights= Rut m.fl
Skor från I Love Paris skoaffären jag jobbade i
Kuvertväska?
Halsband= Gemini
Klockan var mammas när hon var liten
Armband från Frida som hon köpte i Gran Canaria
Ringar och örhängen från Iran

Dags för jobb

Nu ska jag tyvärr dra och jobba.. Jobbar till kl 21.00 ikväll sedan ska man hem och läsa klart boken och sova tidigt. Kommer göra fler inlägg när jag kommer hem ikväll..


Bye for now

Gifts from my lovely mom 1

Hittade en snygg resväska dagen innan jag åkte till Göteborg och jag var ju behov utav det så det var bara bättre att den var rosa :P




Snygg väska men väldig svår att matcha med något..


♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Some never get old and they get deleted for life

Är så himla glad över mitt beslut. Har ett stort problem och det är att lita så himla mycket på folk och tro det bästa om dem men har alltid fel.. Så nu har jag bestämt att aldrig ens ta någons ord på allvar. Det mesta brukar vara skitsnack och lögner. Men det finns ett fåtal personer som jag är glad att ha i mitt liv som aldrig skulle vara sådana.


Nu ska jag ta mig till sängen har ett prov imorgon känns verkligen som den kommer gå bra (or not) från och med imorgon ska jag satsa som aldrig innan..



Presenter från Norge

Sist men inte minst innan jag lägger mig hade Håvard ju två underbara presenter till mig och kan säga att jag blev väldigt glad.

Så nyttig jag känner mig, men en bra present :P


Älskar ju ljus och doft så detta var verkligen något jag gillade ♥

Breaking Benjamin- Diary of Jane


Gifts from my lovely mom

Nu ska jag börja visa alla presenter jag har fått den sista tiden. Kommer ta ett bra tag men självklart ska jag visa allt till det sista!


Snygga lösnaglar med modell och en utan då jag älskar att göra mina egna naglar..

Detta var verkligen något jag inte hade förväntat mig men är så himla lycklig, nu har jag nästan alla färger som går att ha..
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Once again a schoolday

På morgonen åkte Håvard hem till Bergen känns konstigt att komma hem nu och han inte är där, hatar att vänja mig :( Nu är jag i alla fall i skolan och sitter på sista lektionen innan min långa håltimma. Ska dra ner och käka något är extrem hungrig.

Har ju sagt nu ett tag att jag ska lägga upp bilderna utav alla de presenter jag fick av mamma idag börjar jag smått visa lite saker. Som sagt kommer bilderna inte vara i bästa kvalitet men så kan det vara tyvärr tills jag får en kamera.

Just nu!


Tacos kväll

För en liten stund sedan så var vi och handlade taco ingredienser, filmer och lite andra grejer. Nu har vi lagat maten och ätit det och det var underbart.. Jag som egentligen suger på att laga mat lyckades :)

Det vi köpte :)
Klart :D

Wonderful day

Igår så var vi ute och åt på min favorit indiska restaurang, som vanligt så var maten underbar. Ifall man hade haft råd hade jag ätit där hur ofta som helst. Istället för bowling blev det biljard istället och självklart så vann jag :D Det blev 3-2 till mig och jag känner mig så stolt. Efter en lång stund med biljard blev det att dra till en pub och ta några öl. Det var hur mysigt som helst bara sitta och prata och ta öl. Sist men inte minst så drog vi till en nattklubb och dansade extremt mycket och drack en massa gott. Träffade på många man kände också och det var hur trevligt som helst. Dansade med en kille också som tyckte jag var en underbar dansare man blir så glad av att höra sånt.

Vi tog en massa bilder med Håvards kamera men han har glömt sladden så kan tyvärr bara bjuda på en bild tills han skickar bilderna om två dagar.



Nu är vi bara hemma och tänkt dra ner till affären och köpa taco grejer och kanske lite filmer och bara ha en mysdag då båda är väldigt utslitna sen igår då man la sig klockan 07.00. Lite bakis kan man ju också säga att man är :P



Hur hade ni det igår?


Dags att dra

Nu ska vi dra ut och käka middag sedan blir det bowling tror jag. Efteråt blir det att dra ut och festa ska bli en underbar dag som sagt. Bloggar när jag kommer hem och visar outfit bild.

Hoppas ni har en bra dag :)

Why can I never stop to shop?

Vissa är beroende av spel eller sprit, här kommer jag och är shoppingberoende och cigarettberoende när ska det ta en stopp. Har ett problem kan inte sluta köpa hur mycket grejer än jag har tycker jag inte att det är tillräckligt.

Hur är det för er? Vad är ni beroende av?

Snygga shorts till värmen!
Satt så tajt men så himla snyggt!
Så fint med spets

Nu är han här

Vi hade så mycket att prata om igår så jag kände inte för att blogga. Vi somnade även väldigt tidigt då båda var utslitna. Det är i alla fall skit kul att ha honom här och nu ska vi börja planera våran dag som förhoppningsvis kommer bli underbar :)


Bjuder på en extremt snygg morgonbild (or not) hahah


Dags att dra till flygplatsen

Har varit i designhögskolan ända tills nu. Vi ska marknadsföra en produkt så vi har nu fått lyssna på vad den innebär. Berättar lite senare vad det handlar om. Men nu ska jag ännu en gång dra till Umeås flygplats, men denna gång ska jag hämta upp en av världens underbaraste killar Håvard. Det ska bli så himla underbart att ha honom hos mig över helgen. Han har flugit ända ifrån Bergen för att träffa mig. Vi hörs när vi är hemma, får se ifall vi åker hem raka vägen eller om vi ska dra och käka middag..



Handlat smågrejer tills imorgon

Var i affären innan dem stängde och handlade lite smått och gott. Man måste ju ha lite saker när man ska få gäst från Norge imorgon. Nu är det i alla fall inte länge kvar innan det är städat, är så himla glad. Nu ska jag i alla fall springa ner till tvättstugan och kasta in sista tvätten, dammsuga hela lägenheten fastän man inte får och hoppa raka vägen in i duschen.


My ghoststory (läs det)

Okej detta kommer låta helt knäppt men innan jag åkte till Göteborg var jag med om en sak som bara inte kan hända ifall det inte är en spöke som hemsöker mig.. En kompis sover hos mig och jag ligger kvar och sover när hon drar och stänger dörren.
Men tydligen hade hon inte slått igen den tillräckligt hårt.
Jag vaknar och som vanligt så går jag till min toalett men toalett dörren är låst.
Det värsta är då att man kan inte låsa toalettdörren på något vis ifall man inte är inuti den. Jag får panik ska gå mot ytterdörren ser att det är konstiga fläckar på min matta. Får mer panik och rör mig mot dörren men den är olåst. Springer upp till mina grannar ingen öppnar. Då kommer det in två damer in i min trappuppgång och jag börjar förklara och dem blir oroliga och ber mig ringa polisen. Ringer polisen och berättar exakt som det är och dem säger att dem på direkten ska skicka dit poliser. Efter cirka en kvart av oro dyker 4 polismän upp. De börjar knacka på badrumsdörren men ingen hörs därifrån. De går även runt mitt hus och kollar ifall de ser någon som hoppat ut genom fönstret i badrummet men inga spår. Till sist säger den ena polismannen att han får bryta upp dörren (han gjorde exakt som man gör i film:P ) Han öppnar den men det är helt tomt:S Polisen blir helt och hållet chokade samma som mig. För som sagt det går inte att låsa toalettdörren på något vis utanför och vad var det för fläckar. Ingen hade heller försökt öppna toalettfönstret. Jag frågar efter förklaring och polisen vänder sig om och säger detta är omöjligt verkligen ett mysterium, har aldrig varit med om något liknande. Vi alla står där som fån! Men jag vet hur löjligt det än låter att det måste ha varit en spöke som hemsökt min lägenhet. Finns ju för fan ingen annan förklaring till detta. Ska börja leta upp ifall någon har dött i den lägenheten som är tillbaka igen och skräms. Har aldrig trott så mycket på spöken men tro mig jag tror på dem mer än någonsin dem finns!!!! Kan säga att jag från och med nu kommer vara ganska vettskrämd när jag är tillbaka i Umeå kan jag visa min uppbrutna dörr..


Vad tro ni mina kära läsare finns det en spöke som hemsöker mig? Berätta gärna vad ni tycker och tror vill gärna höra..





Intresserad av träd

då finner ni denna säng som har blivit inspirerad utav träd. Ganska intressant att någon har uppfunnit detta.



Up late

Vaknade så sent idag tyvärr blev det inte som jag hade förväntat mig. Livet måste ju ändå fortsätta. Nu ska jag dra ner till tvättstugan och kasta i lite kläder så som de ser ut nu kommer jag tvätta tills jag slocknar. Idag är det en hel städdag, pluggdag och ska även dra ner till affären och handla en massa gott. Imorgon är det en stor dag för mig kommer ju få besök från Norge :D

En snygg bild från nyår med min halsband jag fick i julklapp från kusinen :D



Nu är jag lite självgod but I love my eyes


Svårt att somna

Har ännu en gång lyckats få tillbaka mitt sömnproblem. Detta kommer ju tyvärr påverka mig som vanligt då jag inte kommer vara lika klar i huvvet. Känns ganska jobbigt men får se hur det blir funderar på att uppsöka en läkare för råd. Ska ju upp om 4 timmar så imorgon kommer tyvärr inte vara min dag.. Men ska ändå gå och lägga mig i sängen nu och försöka göra mitt bästa. Vi hörs i alla fall på morgonen hoppas jag bara vaknar..

Hoppas ni redan ligger i era sängar och sover gott.


Min shopping från igår

Var ju lite deprimerad igår så shopping var det som fick mig att bli lite gladare. Så är det väl för alla, eller äter ni choklad och godis istället?

Bildkvaliten på alla bilder kommer vara lågt ett tag. Detta beror på att min kamera för tillfället inte funkar.










Schoolday

Sitter i skolan och försöker läsa klart en engelskbok. Har bokrecension på måndag och jag är bara halvvägs på boken. Blir till att plugga mycket innan fredag. Nu ska jag i alla fall läsa klart, så hörs lite senare då kommer bilder på saker jag köpte igår så kika gärna in.

Rekommenderar denna bok till er alla.

Home in Umeå again

Slut på resan till Göteborg kan man ju tyvärr säga. Hade underbara 11 dagar och njöt fullt ut. Nu är man tillbaka i vardagen igen och allt känns för tillfället jobbigt. Lördagen var ju min sista dag och partynatt i Göteborg dagen spenderade jag med världens underbaraste och det är ju mamma och träffade även min älskade pappa och vi alla gick och käkade lunch/middag på en av mina favorit persiska restauranger var väldigt mysig dag sedan blev det att åka hem och fixa sig och köra på stort med Liza. Hade en underbar sista kväll och dansade ihjäl mina fötter. Kändes bara jobbigt att det var sista gången på länge jag skulle träffa mamma och Liza och mina andra vänner. Men som sagt var det underbart att komma hem till det stället man har levt i under 12 år. På söndagsmorgonen blev det att skynda sig till tåget då jag var hur nära som helst med att missa den. Hade med mig över 60 kilo bagage som innebär 1 stor resväska en ganska stor, andra väskor, dataväska och katten. Tågresan var nog en av de värsta sakerna någon kan vara med om rent ut sagt helvete. Sista gången kan jag lugnt säga att det var aldrig mer 12 timmar och 3 byten och även så hände det något med tåget så fick ta dem sista 4 timmarna med buss, usch!!! Som tur var när jag var framme kom Lars och hämtade mig och körde hem mig till min (stökiga lägenhet) han fyllde även år och kände mig dum att jag inte visste något ännu en gång grattis :) Fick vara med om en liten läskig händelse också precis när vi steg av bilen så var det en ung man i övre lägenheten som vinkade till mig som jag aldrig sätt innan i mörkret och det kan man ju säga skrämde mig mycket fortfarande rädd.

Jag och Liza hemma hos min mamma sista kvällen hade även min nyköpta tröja på mig :)
We are partying
Det inträffade även en annan sak som gjorde mig upprörd när jag kom hem jag hade glömt min data i bussen. När man har rest så långt så finns det tyvärr inga hjärnceller kvar. Som tur var så hade dem hittat den så jag fick åka ganska långt idag och hämta den. Min underbara Frida hängde med så det var tur det annars hade jag varit helt lost. Fick även en jätte fin armband i present utav henne som hon hade köpt när hon hade varit i Gran Canaria blev så glad att hon tänkte på mig. Resten av min dag har jag spenderat med att övningsköra, shoppa lite kläder, varit i skolan och bara varit hemma och kollat på tv.

Om ni undrar vad det blev för någon piercing så blev det detta :D Gjorde svinont men nu har jag det och jag är sjukt nöjd.. Ps inte min bröst hittade på google


Detta blev en väldigt långt inlägg men från och med nu så ska jag skriva flera gånger per dag. Ska skärpa mig rejält vet att det har varit väldigt långt och kanske långsamt det senaste. Har ju även lovat visa massa bilder till er utav grejerna jag har fått och resten av min års resume. Ska fixa allt detta så fort jag kan men imorgon kommer några bilder på det jag har fått och även det jag har köpt det senaste.

Going out

Igår hade jag planerat att dra ut med Parastoo och några till kompissar och vi kom ut men det blev inte som jag hade förväntat mig. Tyvärr så var hennes ex där och hon var på dåligt humör så jag blev på dåligt humör. Så kvällen slutade ganska dåligt då hon stack och jag stack till en kompis och kollade på film.

Nu ska jag i alla fall dra ut hemifrån snart och göra en sak som jag velat göra väldigt länge. Ska bli spännande samtidigt är jag livrädd. Vet ej vem som ska följa med mig än men det får vi se :P Efter jag är klar blir det nog att dra på restaurang med mamma och sedan möta upp pappa har en lång dag framför mig idag men kommer nog hinna göra någon mer inlägg när jag kommer hem..

Gissa vad jag ska göra?

My days

Måndag var jag ju som sagt och shoppade men hittade nästan ingenting. Sedan var jag och mamma och käkade middag på min favoritrestaurang och sen blev det att åka hem. På kvällen kom Antonio och hämtade mig och vi drog till Greenwich cafe och han hade med sin kompis, så vi satt där och pratade lite sedan körde de hem mig och jag somnade.



Tisdag började med att Liza och jag åkte till backa plan och shoppade lite och käkade på paprika som vanligt :p sedan kom L och hämtade mig och vi drog till en cafeteria och satt och pratade lite med en till kompis. Hade ju även blivit bjuden på födelsedagsfest så drog till en krog som heter Vasastan satt där och drack lite och hade det väldigt trevligt med min älskling Yassi sedan kom L och hämtade mig vi pratade lite och sedan körde han hem mig.



Onsdag kom min babe Golnosh hem till mig och vi pratade en massa och skrattade en del. Sedan kom en annan kompis över och vi alla tre satt och pratade sedan drog dem och L kom hem och hämtade mig och vi åkte till honom och pratade en del innan han körde hem mig.



Igår var jag med mamma till kvällen innan jag mötte upp min andra babe Parastoo och vi skulle ju egentligen vara ensamna men så blev det tyvärr inte vi drog till hennes ex. Där blev det lite jobbigt med en massa prat och tjafs mellan dem. Men hon fattar tyvärr inte att han är dålig för henne men men sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem.



Idag vaknade jag tyvärr väldigt sent hade ju bestämt med Liza att vi skulle ses tidigt men så blev det inte. Men vi 15.00 kom hon och hämtade mig med bilen och vi drog till backa plan köpte en resväska och hårfärg vi drog även och käkade på Paprika, fick bli en ost och skinka panini denna gången. Efter det åkte vi till centralstationen och köpte min biljett hem till Umeå. Är dyrt att åka hem men så är det tyvärr. Nu är vi här hemma hos mig och färgar mitt hår :D





Dags att dra och shoppa

Håll tummarna att jag hittar något som jag vill ha :) För Umeå har inget :P



Uppdatering om alla mina dagar som har gått!

Kan ju börja säga att jag har haft väldigt mycket att göra så har inte haft tid att blogga. Senare ikväll kommer resten av min årsresume också:) Ni kommer även få höra en spökhistoria och några bilder på vad jag har fått utav min älskade mamma:) Har tyvärr inte blivit så många bilder på nyår då jag inte hade kamera med mig men tog några med mobilen så kommer lägga upp dem när jag är hemma i Umeå igen. Nu har jag i alla fall en kamera som jag har fått låna från Armans mamma så kommer bli mer foton nu :)

Nyårsafton
Jag och mamma drog till hennes kompis som hade en stor fest i hennes restaurang var hur trevligt som helst med en massa dans och skratt. Var underbart att fira 00.00 slaget med mamma för första gången på länge. Runt klockan 02.00 så bestämde jag mig för att dra och träffa en vän som hela tiden ville att jag skulle komma ut. Blev att dra till en nyligen nyöppnad klubb vid namn Parken. Ännu en gång blev det väldigt mycket dans och skratt och massa konstiga killar som raggade haha ganska kul. Kom hem igen på morgonen och somnade på direkten.



Nyårsdagen
Denna dag kan man nog säga var den värsta dagen att starta nya året med. Hade råkat stoppa in min hand i ögat så kunde inte se var röd i hela ögat och så fort jag öppnade ögat lite så föll tårarna som in i helvete. Hade ont hela dagen vid kl 01.00 bestämde vi oss för att åka till akuten för att se vad problemet var. Läkaren sa att jag måste ta bedövning i ögat och en till grej för infektion. Hela natten gick ut på att jag led utav värk.

2/1-2010
Dagen startade med att jag och mammsen drog in till stan för att kolla på lite kläder. Hade på mig solglasögon då jag inte tålde solljus och folk kollade lite men det var bara kul :P Shoppade lite presenter till mamma och åkte sedan hem. Jag och Liza hade ju bestämt att vi skulle dra ut och dansa på kvällen. Så fick bli att hoppa in i duschen och göra ordning sig. Hade ju fortfarant i ögat och kunde inte sminka mig på ena så fick bli att jag fixade en frisyr som skulle täcka ögat. Runt 19.30 dök Liza upp hemma hos min mamma och vi började dricka. Arman hörde också av sig och ville följa med oss ut så vi mötte upp honom i stan och rörde oss vidare till Parken. Kön var enorm men efter cirka en timma av att frysa så kom vi in. Blev väldigt mycket dans och skoj den kvällen också. Men träffade dock på lite människor man inte ville träffa på och folk undrade varför jag hade hår i ögat haha. En kille drog bort håret från ansiktet på dansgolvet men sa bara att jag ändå är snygg :P Efter en skit trevlig kväll kom Lizas pappa och hämtade oss och vi drog hemmåt. Pratade i tel med L ett bra tag innan jag somnade.





Igår
Vaknade upp att mamma väckte mig och sa att vi skulle dra till Arman och hans mamma för lunch. Vi drog dit och käkade en massa god persiskt mat och snackade en hel del. Sedan skulle ju mamma och Armans mamma dra ut så jag bestämde mig för att träffa min älskling Yassi. Drog hem till hennes killkompis och kollade på några filmer och myste var även några där som jag kände så det var hur trevligt som helst. Hade tänkt sova över där men hade ju nycklarna hem så fick åka till stan och möta mamma och ta taxi hem. Mamma hade köpt världens godaste räkmacka också så fick bli att äta och kolla på film och somna.





Nu
Vaknade för ett tag sen och ska hoppa in i duschen och fixa mig. Blir förmodligen att dra med Liza till stan och shoppa lite. Senare ikväll vet jag faktiskt inte om det är några som har hört av sig och vill ses, men får se senare hur det blir.. Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen vi hörs innan jag åker puss på er alla.

RSS 2.0