Over knee socks

På 2 veckor har jag fallit för strumpor som går över knäna. Tycker det både är sexigt, skolaktigt och fint.
Jag har köpt fem par det senaste tiden så nu har jag sju par men det kommer komma fler :)

Vad anser ni om over knee socks?

No school today!

Vaknade upp och var på skit bra humör för att börja packa, men sen har det bara blivit att ligga på soffan och prata med en person :p Ne nu ska jag vara duktig och börja, har ju bara idag på mig att packa ner en hel lägenhet:(

Vad gör ni idag ?

Här är en underbar klänning som jag har inköpt till min gaderob! Så jävla snygg till ett par tights, mina Guess stövlar och en massa rockiga smycken! Kortfattat jag kommer rocka och vara PERFECT!



Varför är det så himla svårt?

Usch, skit och helvete är det ord jag har använt idag. Jag hatar verkligen att packa och hela lägenheten ser ut som katastrof. Som jag har nämnt tidigare så kommer jag att flytta nu på fredag och i mina ögon så har jag inte kommit framåt. Vill ha hjälp får panik nu!! Vet ej var jag ska börja och imorgon måste det se någorlunda ut då det ser ut som att några kommer hit för att hjälpa mig.

Till er unga som flyttar hemifrån har jag en råd var noga med att veta att det är PAIN IN THE ASS!

Tänk er att detta är en ofarlig bild. Ni vill inte ens veta hur det verkligen ser ut :(

Can you resist music

Köpte dem här snygga högtalarna till datan för några dagar sedan. Min Mac dator har väldig dålig ljud så dessa passar perfekt för lite högre och bättre ljudkvalite. Har testat dem och kan säga att jag är nöjdare än vad jag trodde jag skulle bli. Dem finns att köpa på Clas Ohlsson!



Long time no see

Det här är första gången jag har försvunnit så pass länge. Har varit jätte jobbigt det senaste tiden så jag kände att jag behövde vila upp mig ett tag. Men nu är jag back to basic again!

Vad som har hänt under veckan kortfattad!

Lördag
Blev att festa med Alex och Suzi en rolig kväll med en massa dans! Men killarna var nära på att käka upp mig!

Söndag
Vaknar upp hos kusinen men åker senare hemåt!

Måndag. tisdag, onsdag och torsdag.
Händer lite saker men inget speciellt jag vill ta upp men shoppar under dem dagarna som vanligt.

Fredag
Har nationella prov och mår dåligt efteråt. Alex kommer hem till mig för att pigga upp mig och tvingar mig ut :p Väl ute träffar vi på några schyssta personer och börjar umgås och dansa hela kvällen.

Lördag
Blir vi bjudna på grillkväll hos killarna vi träffade dagen innan. Där börjar vi grilla och dricka och ha allmänt trevligt. Jag känner i alla fall att jag vill hem men Alex säger nej och jag följer med henne ut. Som jag hade anat så blev det skit tråkigt och vill hem. Så runt 03.00 får jag och Alex skjuts av en kompis hem till mig.

Söndag
Vaknar vi upp och bara har en sista mysdag med varandra. Alex har bestämt sig för att flytta tillbaka till Västerås dagen efter. Jag är väldigt ledsen då jag har kommit henne sjukt nära.

Måndag
Alex åker och jag åker och depp shoppar med kusinen. Får hem med mig en massa saker får ta och visa det ikväll samt allt annat.

Tisdag
Packar inför mitt flytt på fredag

Idag
Än så länge är jag i skolan men senare blir det att åka hem och packa ordentligt!!

Bilder från förra lördagen!

Saknar dig sjukt mycket babe!!


Me and my darling Suzi


Tre flickor ute och dansar


Utgång med Alexandra

Tills sist övertalade Alexandra mig för att dra ut och festa. Nu sitter jag i alla fall hos min kusin och firat min kompis Elaheh. Vi har varit här sedan 19.00 och nu är det dags att dra ut!
Vi hörs imorgon puss puss

Gifts from my lovely mom 14

En sen godmorgon till er alla. Alexandra kom hit igår kväll och vi lagade mat och kollade på film. Nu har vi fortsatt att kolla på serier och bara myst. Funderar på om det ska bli utgång ikväll för min del eller bara ha en pluggkväll? Usch svårt att bestämma mig.
Det här är grejer för min vattenpipa. Ska ta och användas så fort som möjligt:p

Vad anser ni om vattenpipa?

♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Hello Kitty headphones!

Dessa hörlurar blev jag totalt förälskad i. Innan har jag haft riktig dåliga hörlurar, som man knappt hörde någon musik i. Så blev så himla glad när jag fann dem på teknikmagasinet. Dem gick på 399 kr och jag känner verkligen att dem är värda det priset, både bra ljud och riktig snygga :D

Gifts from my lovely mom 13

Det här är för onda ögat. Det ska hjälpa dig att leva ditt liv utan andra människors avundsjuka.

♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Back again and this time hopefully forever

Ännu en gång får jag ta och be om ursäkt men det har varit så mycket dem senaste dagarna. Som ni flesta vet så bor jag ju själv i en 2a just nu. Men min lägenhet ligger tyvärr inte i stan så jag har sökt lägenhet dessa dagar. I onsdags så fick jag ett samtal om att komma på lägenhetsvisning och jag blev helt såld på den. Lägenheten är på en 3a nära stan och är bara 1 år gammal. Kortfattad så är den nybyggd och hur fräsch som helst. Så jag och min kusin bestämde oss för att ta den och jag sa JA till den! Idag fick jag hem kontraktet och skrev på den och skickade in den till min nya hyresvärd. Om två veckor kommer flytten att ske så exakta datumet är den 30 april. Jag hade verkligen tröttnat på lägenheten jag bor i nu. Det är en fin område men själva lägenheten har inte stor klass. Våran nya lägenhet är däremot helt jävla underbar. Jag är verkligen överlycklig att ha kunnat få den men hyran är dock väldig dyr. Vi kommer i alla fall att klara av det och vi har ju nästan allt som behövs till lägenheten. Jag har ju allt i min 2a redan och hon kommer bara köpa in till sitt rum. Innan jag flyttar kommer jag även att filma min lägenhet som jag bor i nu så ni läsare får se hur det ser ut. Är hur glad som helst nu och snart kommer det att bli dags att packa ner allt som jag har.

Här får ni en bild på hur köket ser ut i min nya lägenhet sålänge. Fler bilder kommer att dyka upp så småningom!




Gifts from my lovely mom 12

Tjenare på er alla därute! Idag har varit en ganska lång dag i skolan och än är den inte slut :( Har suttit och försökt plugga ihjäl mig och det har jag lyckats med. Snart ska jag i alla fall in på min sista lektion. Vi hörs lite senare när jag är hemma :)

Sitter här i en grupprum med mina nya hörlurar visar dem när jag är hemma :)



Här kommer i alla fall lite underkläder som jag fick utav min kära mamma. Underkläder är nog det som tjejer älskar mest. Fick hem en massa snygga string som bara vill användas :D Vad tycker ni om underkläder?

Måste nog ta och säga att detta är mitt favoritpar :)
♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Shopping in Barcelona 9

Idag har det inte alls blivit många inlägg och det beror mest på att jag varit i stan och sedan bara varit seg och legat i soffan. Har inte haft något speciellt att skriva om :p


I alla fall nu har det gått ett tag sedan som jag la upp bilder från shoppingen i Barcelona. Som sagt så köpte jag mycket men har bara inte orkat lägga upp. Nu börjar det igen i alla fall!


Ett par ljusa jeans, dem är långa :p
Fick bli att köpa ett par mörka också. Vet ej varför men alla byxor jag testade satt sjukt bra.

Gifts from my lovely mom 11

Hela tiden får jag presenter från mamma. Dessa grejer fick jag nu nyligen när hon kom hem från Iran. Har fortfarande inte hunnit visa upp alla grejer jag fick i vintras. Ska ta och visa allt nu när jag är hemma i Umeå igen men vi börjar med att visa dem nya grejerna jag fick nyss. Hon är så himla omtänksam att det inte finns ord för att beskriva det.

9 par lös ögonfransar har nu följt med till Umeå. Älskar också att det är olika modeller på dem.

Det här är två par gröna linser :)

♥ A big thanks to my amazing mother ♥

My last days in Gothenburg!

Nu har det tagit tre dagar och jag har inte skrivit något. Anledningen till det är att jag har velat njuta helt utav mina sista dagar hemma.

Fredagen blev nog en av mina bästa dagar i Göteborg. Det började men att jag vaknade bredvid min vackra mamma. Runt klockan 14.00 blev det att skynda sig in till stan för att möta min baby Golnosh. Var hur mysigt som helst att få träffa henne igen faktiskt. Våran träff var dock inte så lång då hon skulle fara till Lund. Då ringde min andra babe Michaela och ville ses en snabbis i stan. Jag skulle ju ändå köpa en present till Liza som vi skulle fira på kvällen så det passade hur bra som helst. Vi gick runt lite och pratade gamla minnen:) Runt 20.00 så var jag hemma igen och min tredje älskling kom över. Det var dags att börja fira henne och jag hade varit och köpt tårta, blåst upp ballonger och städat lite. Fick använda mina sångkunskaper och sjunga lite smått fult också. Efter en massa dricka och skratt så kom Antonius och Jimmy över och körde in oss till stan. Det fick bli att dra till nattklubben Valand där jag och Liza körde all in! Vi blev bjudna på 15 shots var också :p Kvällen avslutades med att vi staplade hem ganska fulla kl 07.00 hahaaha men en underbar kväll var det allt.
Lördag morgon var inte den bästa morgpnen jag har haft kan man lugnt säga. Jag vaknade av att jag var sjukt bakis och hela huvudet var som en tickande bomb. Då ringde Michaela och sa att hon kommer över en snabbis. Hon kom över och min huvudvärk började bli lite bättre men inte fullt ut. Då ringde mamma och bad mig åka in till stan med kusinen och käka. Vi skulle också följa med henne till sjukhuset då hon hade fått inflammation i knäet. Vi åkte först till Sahlgrenska men tyvärr så sa dem att vi skulle åka in till Mölndal. Innan vi åkte dit så bestämde vi oss för att träffa mammas kompis mamma som ligger döende. Det var hur ledsamt som helst att träffa henne då hon inte kan göra något. Cancern har tagit över henne tyvärr:( Till sist så kom vi iväg till Mölndal sjukhus och mamma fick hjälp. Klockan 23.00 var jag hemma och jag och Liza skulle ju ut och festa ännu en dag. Cirka 00.00 så började vi röra oss mot stan och ännu en gång så hamnade vi i Valand. Men på lördagen var det sjukt mer folk men både jag och Liza var ganska sega då vi fortfarande var bakis och full samtidigt :p Men kul var det allt men för många som stötte dem dagarna.

Söndag så var det sista dagen i Göteborg! Vaknade upp väldigt tidigt då jag ville njuta utav min sista dag. Det börjades med att packa och jag kände hur jobbigt det kändes :( Mamma började laga mat och Liza kom över. Runt klockan 14.30 så började jag mamma, kusinen och Liza äta mat. Som vanligt så är mammas mat det bästa jag vet. Efter maten så var det lite stressigt då jag skulle byta en klänning jag hade köpt så vi fick skynda oss in till stan då tåget avgick kl 17.00. När vi sätter oss på tåget märker vi att vi är dubbel bokade och får sitta i korridoren och vänta på vad som kommer hända. Det var sjukt jobbigt men till sist så kom konduktören och vi fick visa biljetterna men tydligen var biljetterna bokade för måndagen. Det roliga var ju att vi sa flera gånger söndag när vi köpte biljetterna. I alla fall kort och gott så fick vi vänta några timmar och trodde vi skulle få hoppa av men till sist fick vi liggplatser men långt ifrån varandra. Men kan lugnt säga skratta gjorde vi allt då vi båda var sjukt trötta :p Vi träffade även några snälla personer på tåget också så det var inte så jobbig resa :)










Just nu så saknar jag mamma och mina vänner sjukt mycket. Är i skolan och försöker koncentrera mig men längtar redan tillbaka tack ni för att ni gjorde min vecka!


PS: bloggningen kommer övergå till minst 3 inlägg per dag :)

Shoppingen i Göteborg 1

En sjukt snygg linne för sådana som mig som älskar döskallar.
Den här kan man använda till allt och det är bara underbart

Dagen

Dagen började med att jag körde lite med Rezas bil. Var faktiskt skit kul då jag aldrig hade kört automat innan. Sedan bytte vi plats och körde mot stan för att kolla runt lite. Fick lite shoppat och vi åt på Pizza Hut som jag bara älskar. När maten var klar gick vi runt lite och på kvällen mötte jag upp Antonius och hans kompis. Kom hem för cirka 1 timma sedan.

Jag och Reza


Min underbara pizza


Sallad till maten


Så klart man ska ha efterrätt


Min söta mamma



Shoppingen i Göteborg

Var ju och shoppade med Liza för någon dag sedan. Det här var i alla fall vad jag fick hem med mig.

En sjukt söt vit klänning.
As snygga tights som jag tänkte använda med klänningen.

A happy day

Igår på kvällen fick vi reda på att min älskade kusin Negin anländer på flygplatsen. Hon hade redan köpt sin biljett utan våran vetskap och var på väg. Jag och mamma åkte till Landvetter och hämtade henne och hade en mysig kväll tillsammans.

Idag så vaknade vi av att min kusins kompis var på väg till Umeå. Han bor i Stockholm men ville besöka oss så han kom hit runt 13.00. Efter att han hade kommit så åkte jag, mamma, kusinen och han till stan och käkade på en av mina favoitställen. Det fick bli entrecote för min del idag. När vi var mätta och belåtna så åkte vi och rökte vattenpipa. Det var ganska länge sedan så det var sjukt gott :p När vi väl var hemma så blev jag snabbt uttråkad och ville ut igen. Runt klockan 23.00 bestämde jag mig för att träffa Shariar för att gå ut och ta en öl tillsammans. Kusinen hängde ockaå på så vi stack till Babar och tog nån öl och sedan fick det bli att sätta sig på en cafe. Jag var sjukt hungrig så kvällen avslutades med nachos för min del.
'

Shoppingdag

Gårdagen var underbar då jag fick tillbringa den med min älskade mami.. Idag blir det något som jag älskar och det är nämligen att shoppa en massa onödigt :p Jag ska möta upp Liza när som helst och åka in mot stan. Idag ska vi också äta på min favoritmatställe i Göteborg..

Vad ska ni göra idag?

Mamma anlänt

Hej jag vet att jag har låg uppdatering men det beror på att jag har så mycket att göra nu när jag är i Göteborg :)
Mamma kom hem idag från Iran så jag och Liza körde och hämtade henne från flygplatsen. Gud vad jag hade saknat henne finns inga ord att beskriva det. Fick en massa fina grejer också som vanligt:) När vi var hemma så åt vi mat som mamma hade hämtat från Iran och jag kan ju bara säga hur underbart gott det var. Vi var både ganska trötta så vi har sovit tills nu. Nu ska jag och mamma i alla fall dra ut och ta en fika tillsammans inne i stan.

Ha de så bra så länge och jag lovar ska svara på era kommentarer lite senare ikväll har bara inte haft någon tid.

Liza kör till landvetter
I landvetter och väntar
Mamma framme :D

Göteborg

Igår blev det som sagt utgång. Vi var först på Charlies Änglar där en vän till mig är dj. Det var hur trevligt som helst faktiskt men sjukt många killar som stirrade ut sina ögon. Runt 02.00 tiden så blev det att bege sig till rockbaren. Var hur många knasiga människor där, men hur som helst så lyckades jag och Liza att ändå ha det kul. Kvällen slutade med mat i magen och Lizas pappa kom och hämtade oss.

På morgonen så väckte Arman mig och sa att vi ska dra och käka pizza:p Vi är både ganska nyttiga så vi tänkte det var det bästa vi kunde ta och äta. Har varit ganska seg idag sedan igår, men en killkompis kom hit och piggade upp mig lite:) Nu stack han precis och jag funderar på att hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ikväll kanske det blir att dra ut igen då några vänner har hört av sig. Får se hur det känns om någon timme :)

Här kommer några bilder från igår :)

Utgång

Nu är Liza och Arman här och förfestar. Vi sitter på min inglasade-balkong och röker vattenpipa, dricker och lyssnar på musik. Hur mysigt som helst faktiskt har saknat det extremt mycket. Snart är det dags att dra ut och röja stan. Har ju inte varit här på ett bra tag så det ska bli kul och se vilka människor man möter på ikväll. Jag lyckas i alla fall alltid att ha kul. Men utan mina två närmaste vänner bredvid mig så hade det kanske inte varit lika kul :) Är glad att jag har dem i mitt liv:)


So far everything seems to be awesome

Idag så var ju Liza här till klockan 15.00 innan hon skulle dra och käka med sin familj. Då ringde en av mina bästa killkompissar Arman och ville ses och käka någonstans. Några min så ringde min andra bästa killkompis Antonius och han ville också hitta på något. Tjugo minuter senare var både hemma hos mig och vi bestämde för att dra och käka pizza:) Pizzerian utanför mig hade stängt så det fick bli att åka några hållplatser. Efter pizzan så drog Arman för att göra en sak och Antonius följde med mig hem. Vi har suttit och snackat och bråkat som vanligt:p Nu så stack han och jag ska börja fixa mig för ikväll :) Ikväll så blir det party!!

Jag och någons söta hund :) 
Den var sjukt god
Jag och Antoniou, Arman ville inte vara med.

Here I am Gothenburg

Nu är jag framme i den lägenheten jag bodde i 12 år. Liza kom och mötte upp mig så söt som hon är :) Det första vi gjorde var att ta en glass i solen. Så skönt att slippa all snö nu ett tag framöver. Nu sitter vi här och pratar och mumsar på godis.


Inte länge kvar

Har inte haft någon täckning på mitt mobila bredband hela kvällen. Vaknade nyss i alla fall och vi var i Västerås. Har inte sovit så bra, men ska försöka ta och sova en stund till. Åh om några timmar kommer Liza och möter upp mig på t-centralen :D

Mat innan jag skulle åka :)
Suddig bild vet ej varför.

Time to move

Nu sitter jag i en fast food i Umeå och väntar på tåget. Varför jag tar tåget denna gång beror på att det inte fanns några som helst flygbiljetter under 3000 kr till Göteborg. Kände inte att jag ville betala 3000 kr för en väg så nu blir det att ta natt tåget till Göteborg. Tåget avgår från Umeå klockan 20.50 och jag är framme i Göteborg klockan 10.50. Det är väldigt länge jag vet men jag kommer ha en sovplats på tåget och förhoppningsvis kommer jag somna tidigt så jag är pigg för lördagen :D

Kommer ha med mig datorn så kommer blogga från tåget lite senare när jag har satt mig ner :)



Packat och klart

Som sagt var det enormt jobbigt att packa för den här resan. Jag kommer ju festa en del och jag hittade knappt något jag skulle ha med mig. Till sist lyckades jag och nu ligger jag helt död i soffan. Ska ta och hoppa in i duschen nu och börja fixa mig.

Om 1 timma är det dags för att åka:D



Pack your bags

Ofta brukar jag älska att packa innan jag reser men idag känns det mer som pina. Är verkligen hur överlycklig som helst för att åka men hittar inget jag vill ha med mig:( Har ju några timmar på mig så får se hur det går. Åh nu måste jag ta tag i allt i lägenheten så allt är städat och rent.

Min kusin kommer ta hand om min lägenhet och min älskade Angel när jag är borta. Kommer bli riktigt jobbigt att åka iväg ifrån henne. Som tur är så kommer jag få se henne varje dag genom Skype. Älskar verkligen att man kan video chatta så himla bra!



Gothenburg here I come

Är så himla glad, nu ska jag äntligen åka tillbaka till Göteborg. Biljetten är köpt nu och jag kan inte sluta tänka på att om 2 dagar så är jag där. Saknar mamma och mina vänner så grovt mycket att det ska bli så himla skönt och bara för att få träffa dem igen. Veckan kommer bli super och känner att jag måste bort från Umeå ett tag igen. Kom ju inte hem för så länge sedan men har tröttnat igen och behöver vara nära mina nära och kära.

Åh på imorgon kväll så åker jag :D:D:D

Jag och mamma sist jag var i Göteborg


Vi festade ihjäl oss får se vad som händer denna gång:p



Bok gör dig smart

Jag har nyligen börjat att älska att läsa böcker. Man lär sig så himla mycket och vidgar på sin ordförråd. Vill ju kunna engelska perfekt så den här boken kan göra mig lite bättre i alla fall :) Vet att det är en gammal bok men har sätt filmen så är lite intressant att läsa boken..

Läser ni bok och i så fall vilken är eran favorit?

Vem har sagt att alkoholister är dumma?

Har varit en extrem lång dag idag. Har varit i skolan och haft prov. Provet gick väldigt bra som tur var, precis sista lektionen innan lovet. Efter skolan stack jag till stan för att kolla men hittade inget speciellt. Innan det blev dags att åka hem åkte jag till Ica maxi och handlade lite små saker. På väg hem mötte jag världens smartaste alkoholist han var sjukt allmänbildad. Vi pratade om allt som man kan prata om. Nu är jag i alla fall hemma och njuter utav att det är LOV.

Vet att vintern när som helst är slut men kunde inte motstå och köpa sista vintergrejen:P

Lite smått och gott som behövs imorgon :)



RSS 2.0