My computer have broked

Min Mac dator ar nu pa lagning. Darfor anvander jag kusinens dator som dock inte har dem svenska bokstaverna. Det ar anledningen till varfor jag inte har skrivit nagra inlagg. Imorgon ska jag ga och se om datorn ar redo att bli hamtad. Det kanns valdigt jobbigt att inte ha nagon dator :(

                            Saknar dig min parla kom hem!


Gifts from Nina

Two cute hair flowers and a rose soap from Bulgaria : ) Thanks babe for stuff appreciate it ! flowers , I hope , I can use them on plans we have done before winter ♥




Iran ♥ Shopping blue cute dress

Denna skönhet hittade jag min näst sista dag i Iran. Det första som min tankar tänkte var en skön sommarkväll.
Dem fina detaljerna med ett par snygga vita high heels och en fin liten tunn kofta. Nu är ju tyvärr dem sköna sommar kvällarna över men dem kommer förhoppningsvis inte dröja länge.





Dem fina detaljerna!










Huvudvärkar som inte tar slut!

Hela dagen har jag känt mig dålig. På morgonen startade jag få kraftiga huvudvärkar. Det har pågått ända tills nu. Det känns som det aldrig kommer försvinna. Har bara legat och halvsovit igenom hela dagen. Skolan var ju inte lång då det är första dagarna så det kändes skönt. Nyss var Nina här för att hälsa på mig och prata lite granna :) Nu är jag ensam igen men ska ta och laga lite mat samt kolla på min favoritserie just nu 24! Just nu är jag på säsong 7 så det är inte så mycket kvar.




First day at school

Det var första morgonen jag kan ta och säga på länge där jag vaknade hur pigg som helst. Tog en kopp kaffe och klädde på mig för att åka till skolan. Skolan var dock inte långvarig utan varade bara 30 min. Skyndade mig hem efteråt för att ringa några ärenden. Så är det att vara vuxen :( Ringde ärenden som tog flera timmar och började göra ordning mig så jag kunde ta bussen till stan.

Mötte upp Nina som ville hänga med när jag sökte jobb. Blev att gå till några affärer samt restauranger och barer innan det var dags för att åka hem. Kan ta och säga en liten sak It was love at the first sight today :) Väl hemma så har jag några roliga och spännande planeringar om något jag håller kärt. Kommer berätta om det så snart allt blir fixad. Är i alla fall riktig spänd och glad över att få en sådan upplevelse.




Iran ♥ Shopping Jimmy Choo

Denna fina blomma var något jag inte kunde ta och motstå. Detaljerna är det som gör Jimmy Choo väskan så speciell. En väska som kommer bäras under alla mina speciella tillfällen ♥


Party party

Den här festen i Iran hölls främst för att Bahareh skulle gifta sig veckan efter. Samma dag som festen hölls så hade jag brutit min lilltå så jag ville helst bara stanna hemma. Min mamma verkade dock inte gilla mina planer så hon tvingade med mig utan skor dit. Det var tur att hon gjorde det för kvällen blev en av dem roligaste kvällarna jag hade i Iran.


Försökte få bort smärtan genom att dricka Vodka Redbull

Mina två sötnosar som jag umgicks med en hel del
En hungrig tjej sägs det att det var
Sitter på en vacker kvinna
Försöker pussa älsklingen Atanaz
Här lyckas vi :D
Haha vet inte vad jag håller på med
All alcohol hade börjat påverka mig
Dags att dra på efterfest

Iran ♥ Shopping The key to my heart

Den här romantiska och speciella nyckelring fick jag köpt när jag var och besökte farfar i Mashad. När jag såg den var det kärlek vid första ögonkastet :) Själva hjärtat behöll jag och gav nyckeln till den finaste i världen.



♥Myskväll hos Nina♥

Igår så blev det en riktig mysig kväll med sötnosarna Nina och My. Vi satt och diskuterade och pratade om allt tjejer brukar göra när dem ses. Fick massa goda skratt då vi fann några extrema snyggingar på internet haha :p
Kvällen var i alla fall helt perfekt med mina gullungar. En sådan kväll vill jag ta och göra om så snart som möjligt.


Nina och jag innan jag for på semester till Iran

Fixat mitt CV och sökt jobb

Gårdagen var det ju att ta en mysig fika :) Väl i stan så såg vi blondinbella som hade sin event på Bik Bok. Så vi gick in och där inne fick man med sig en goodiebag hem. Det var faktiskt kul att se hur det var och det var fullpackad med folk. Hemma så hände det inte speciellt mycket förutom att sitta och mysa med ett glas vin och serier.


På Waynes och fikar

Min fina outfit bild :)
Ännu en bild där jag försöker ta och visa outfiten :p

Kusinen tog ett kort på blondinbella

Detta fanns med i goodiebagen.

Idag vaknade jag av att jag måste ta tag i mitt CV. Så det har jag hållit på med under dagen. Det svåra var att kunna skriva ut det men det gick bra till sist. Var i några restauranger och frågade och dem skulle ta och höra av sig.

Så här såg man ut idag då
Imorgon kommer det bli mer jobbsökande samt fixa allt inför skolan på måndag.

Ne nu ska jag ta och börja dra mig ut. Ska träffa älsklingen Nina och ta en promenad och sedan dra hem till henne för att ha en myskväll :)

Fik dags

Ne nu har jag suttit hemma alldeles för länge. Måste ut och få mig lite luft och samtidigt smaska i mig lite fika. Vet ej vilket fik det blir än med det återstår att se. Samtidigt ska jag fira mammas födelsedag (utan henne dock :()

Nu måste jag ta och skynda mig innan bussen kommer men här får ni se två bilder som togs i förrigår när jag var ute och åt lunch.
Underbar kyckling curry pasta hos Sirwans pizzeria i Mariehemcentrum

Iran ♥ Shopping high heels

Skor att dansa i skor att skutta runt i skor att bara älska i. Finns det något bättre än ett par skit snygga skor?

Shoes make me understand that love really exists


♥ Ett stort grattis till världens bästa mamma ♥

Idag blir min älskade mamma 1 år äldre och klokare. Tyvärr kan jag då inte spendera denna fina dag med dig, då du fortfarande är kvar i Iran. Jag önskar dig min vackraste den finaste dagen med en massa skratt och skoj. Jag älskar dig och saknar dig enormt mycket. Du är mitt liv tack för att du finns♥.

Så himla vacker♥

Fixat hemtelefon

Har länge tänkt fixa hemtelefon men det har bara inte blivit av. Idag fick jag helt plötsligt för mig att dra in till stan och fixa en abonnemang. Det fick bli Telias för det kändes säkrast utav alla för stunden. Så från och med måndag så kan ni som vill ha mitt nummer ringa mig hem istället för på mobilen. Samtidigt som jag höll på att fixa nummer och abonnemang så såg jag en trådlös telefon som jag köpte.
Nu är allt i alla fall klart så behövs inte tänka på det mer som tur är :)

Telefonen jag köpte Siemens Gigaset



Iran ♥ Shopping

Från och med nu ska jag ta och visa upp alla grejer som jag handlade från Iran under sommarens gång.

1 röd läpp penna, rosa läpp penna, svart kajal från MAC, Mascara från L`OREAL Paris, puderborste, ögonfransböjare från Maxfactor, läppstift från MODA, röd nagellack, svart nagellack, genomskinlig nagellack och rouge från MODA

Sweden I´m back for now

Hej mina fina läsare!

Jag ber om ursäkt för en sådan lång fördröjning men anledningen var främst att jag ville njuta av mina sista veckor i Iran.

Jag har så mycket att berätta att jag knappt vet vart jag ska ta och starta.
Som ni vet så jobbade jag morgon till eftermiddag varenda dag med mina fina barn. Det var det jag tillbringade mest tid med min vistelse i Iran. Kvällarna bestod oftast utav fester och liknande event. Ännu en bröllop fick jag vara med om och jag kan säga att det var det vackraste bröllop jag har sätt. Ni kommer få höra allt om Iran dag för dag tills jag inte har något mer att säga eller visa :)

Nu börjar jag lite smått med Samiras födelsedagsdag:
Dagen började segt då jag inte hade något som helst lust att göra något. Lite senare på eftermiddagen började jag känna mig bättre då våran hemhjälp frågade om jag ville att hon skulle hänga med ut och shoppa lite smått och gott. Det gick jag då självklart med på och vi bestämde oss för att åka till sko och väskparadiset. Därifrån fick jag med mig 1 par skit snygga skor, så det var jag riktig nöjd med. När vi väl kom hem så började jag fixa mig och sedan beställde jag taxi som skulle köra mig dit. Kvällen blev allt som jag inte hade förväntat mig med massvis av skratt och underbara personer att umgås med.

Jag ser så liten ut :p


Jag och världens sötaste Tara





Mina flickor


Mina flickor och min lillpojke


Åhh jag är stark haha


Födelsedagsbarnets syster :) 


Haha här vet jag faktiskt inte vad som händer 


RSS 2.0