Köp unika plagg

En sammanfattning av hur mina unika plagg ser ut. Varje dag kommer nya plagg, så skynda på innan din favorit tar slut.

För större bilder och mer information skrolla neråt :)







En grå-vit söt liten klänning som bara väntar på att bli köpt. Materialet är perfekt och bekvämt att använda :)

Storlek:
One-Size
Pris:
279 kr










En beige fin kofta som har riktigt snygga knappar och design. Om ni letar efter något som sticker ut från mängden och värmer er nu under den kalla vintern så har ni funnit rätt.

Storlek:
S-M
Pris:
399 kr









När du redan är på gång, kan du satsa till dessa snygga skor som både går att använda till koftan samt klänningen.
Skorna är både vattentäta och snygga att ha på sig till nästan allt :)

Storlek: 38, små 39
Pris: 449 kr






Eftersom att jag precis har börjat så är alla plagg inklusive frakt så inga extra kostnader att lägga ut. Plaggen säljs genom att ni överför pengar på mitt konto. Om ni beställer innan kl 18.00 så skickar jag ut varorna samma dag annars skickas dem dagen efter :) Så skriv din adress, postnummer, ort och namn och efternamn så skickar jag mitt konto nummer. Så skynda och ta chansen att se strålande ut.


Köp snygga plagg

Två söta hoodies som man bara längtar att ta på sig. Har just nu en i varje färg så skynda på innan dem tar slut!

Storlek: One-Size
Pris: 249 kr styck
Denna underbara röda spetsklänning passar perfekt till den nuvarande årstiden. Kan användas på juldagen eller andra speciella dagar du vill synas extra.

Pris: 349
Storlek: S



En jacka du kommer stråla i, en jacka där vintern känns varm. Riktig mysig jacka till ett fantastisk pris.


Storlek: S-M
Pris: 499 kr








Storlek: XS-S
Pris: 349 kr
Den lilla perfekta klänningen, med en skärp som bara gör det hela oemotståndligt :)







Eftersom att jag precis har börjat så är alla plagg inklusive frakt så inga extra kostnader att lägga ut. Plaggen säljs genom att ni överför pengar på mitt konto. Om ni beställer innan kl 18.00 så skickar jag ut varorna samma dag annars skickas dem dagen efter :) Så skriv din adress, postnummer, ort och namn och efternamn så skickar jag mitt konto nummer. Så skynda och ta chansen att se strålande ut.



En till lyric är klar

För er som har läst länge, har ni nog sätt att jag skriver musik och dikter. Förra veckan så påbörjade jag med en låt och nu är den helt klar. Kan nog säga att det är en av dem bästa texterna jag någonsin har skrivit.
Det är någon kraft i den som är svår att sätta ord på. Jag är i alla fall nöjd och hoppas på att jag en dag kommer vakna upp och inte vara rädd för att satsa. Jag har skrivit i över 7 år men har fortfarande inte vågat sända in något. Mina låtar är ju personliga så det känns som att ge bort en del av sig själv.


Vi får se hur det går men har får ni en del av refrängen.

When I saw you my heart screamed yes, yes, yes, yes.

My mind knew what to come next.

My heart won and here i’m standing in the rain crying to be saved.



Resväskor för katter

Har tagit en liten paus från bokläsandet och kollar på en snygg resväska till älsklingen.
Har hittat ganska många jag är intresserade av men dem transporteras inte från USA :( Lite otur att dem snygga grejerna inte finns att få tag i, i Sverige. Ska ta och forsätta kika vidare och hoppas något dyker upp :)
Här är några jag skulle vilja ha men går inte att få.

Lördag kväll med bok?

Planerna för ikväll var ju först och främst att en hel gäng skulle dra och bowla på kvällen. Tyvärr så blev dem planerna inställda och nu sitter jag nog med en av världens hemskaste böcker på en lördag kväll. Jag ska i alla fall inte ta och gnälla för det finns saker som är värre. Eller värre bok tror jag faktiskt inte finns. Tyvärr så är boken som sömnpiller så varannan sida du läser blir du sömnig utav.

Hoppas ni därute har det lite mer trevligt än mig som känner mig sömnig hela tiden.


Här är den omtalade favoritboken :p

På UNI denna gång med älsklingen Nina

Har försökt ladda upp inlägg sedan igår men det har inte funkat :( Har någon av er upplevt samma sak?


En liten kort sammanfattning om min dag igår:


Pluggade till klockan 21.00 på en fredag kan med stolthet säga att jag har förändrats :)
Efter plugget var det dags att göra iordning sig för att dra på födelsedagsfest. Blev att mingla runt lite med nya människor. Alla var från Holland så engelska hela natten lång. Var hemma runt 03.00 och somnade på direkten.
Första gången jag går ut sedan min farfar dog. Känns fortfarande overkligt men försöker hålla mig stark. Var ändå skönt att ta sig ut igår och tänka på andra saker förutom plugg och farfar. Lite skratt behövdes efter dessa tuffa veckor.



En låt som jag lyssnade på hela tiden dem första dagarna innan beskedet kom. Då hade jag fortfarande hopp kvar.



Nu sitter jag i alla fall på UNI med Nina och hoppas på att min affärsplan ska bli klart inom dem kommande timmarna:)

På UNI

Sitter just nu i ett rum som kallas Silent Room på universitetet. Har så himla mycket att fixa så tyckte det var en bra idé att komma hit istället för att sitta hemma. Ska ta och försöka skriva klart dem resterande 9 sidorna idag på mitt affärsplan. Låter ganska omöjligt men försöka kan man ju alltid göra. Åh längtar bara tills detta är klart så man kan sluta stressa så mycket. Mest längtar jag dock till Juli och det kommer ni få veta varför om någon månad :D

Bild från resan till Mashhad. Varmt och skönt var det där och nu fryser man röven av sig :(



My grandfathers funeral

Som ni såg innan jag slutade skriva så låg min älskade farfar på sjukhuset :( På måndagen kl 17.00 kom samtalet som jag fruktat för, han var död. Allt bara svartnade och jag hamnade i chock. Det är främsta anledningen att jag inte skrivit. På onsdagen så ringde pappa och sa att han bokat biljett till Iran för mig och att vi kommer fara på fredagen från Göteborg. Tog ledigt från skolan och for dagen efter till Göteborg innan flyget skulle fara på fredagen.

Väl framme i Iran var det omöjligt för mig att förstå att det verkligen har skett. Dagen efter vi var framme var den stora tillställningen som man har i Iran. 350 personer kom för att säga farväl till min älskade farfar. Det var riktigt hemskt att uppleva. Jag är i alla fall glad att jag fick chansen att åka till Iran och kunna säga det jag ville säga framför graven. Fick även möjligheten att träffa pappas fastrar och kusiner som är helt underbara. Under min vecka i Iran så var dem en fantastisk stöd för mig. Hade inte klarat mig heller om pappa inte hade varit med :)


Fast än jag åkte till Iran under en vecka har jag fortfarande inte förstått att han inte lever längre. Det kommer dröja ett bra tag innan man har verkligen förstår att det har skett. Han var för ung och jag hade så många planer för oss. Nu är det tyvärr så att det har inträffat och jag får försöka på bästa sätt att gå vidare.
Kommer alltid älska dig och vet att du alltid kommer finnas hos mig.



På flyget med pappa till Mashhad
Mellanlandning i Istanbul

Tillställningen som hölls som minne för min farfar

På kyrkogården med pappa :( En av mina hemskaste dagar!

Jag och min pappas kusin barn (rättare sagt mitt barn, blev kallad mamma under hela vistelsen)
På en persisk restaurang:)



Gifts from Liza ♥

Jag har ju inte träffat Liza sedan i april månad. Så hon kunde ju tyvärr inte fira min födelsedag med mig:( Hon hade i alla fall köpt några underbara presenter som jag fick nu i efterhand under min vistelse i Göteborg.

Här kommer alllt jag fick från min babe!









♥ A big thanks to my Liza

Beverly Hills 90210

Senaste veckorna har jag fått ett stort beroende av Beverly Hills 90210. Har nog sätt alla avsnitt innan, men jag kan inte få nog. Varje kväll innan jag lägger mig är att jag som tvungen att se ett avsnitt. Låter som ett stort problem eller hur? Ne nu ska jag ta och lägga mig i sängen och titta på en eller flera episoder innan jag blir sömnig. När man är ledsen, så känns det så underbart att bara titta på något och slappna av: (


Finns det några fler Beverly Hills galningar som känner på samma sätt?





Ikea shopping!

Har ju varit som sagt med pappa i Trondheim och shoppat lite saker till lägenheten. Köpte en lampa med, men den går tyvärr inte att visa innan jag har hängt upp den i lägenheten.


A new mobile

För cirka 1 månad sedan så var det ju någon som lyckades ta min mobil ur min kavajficka samtidigt som jag hade den på mig. Under en hel plågsam vecka levde jag utan mobil och telefonnummer. Varje morgon som jag vaknade ville jag kolla ifall jag hade fått några sms under natten men det var ju omöjligt. Efter en veckas plåga så köpte jag mig en mobil och det fick bli en Samsung. Mobilen fungerar utmärkt och ett bra pris hade den för den kvaliten.




Headphones

Mina gamla Hello Kitty hörlurar slutade ju fungera så som dem skulle, så det fick bli att köpa ett par nya. Den här gången fick det bli från Skull Candy. Tyvärr är jag inte så nöjd över ljudkvalitetet så som jag var på mina förra. Nu finns det ingenting att göra åt saken, jag får ta och nöja mig. En positiv sak är ju att dem i alla fall ett fint utseende.







Gifts from mommy ♥

Söta mamma köper ju alltid presenter när hon kommer från resor. Denna gång hade hon köpt ett snyggt linne samt 2 mascaror.








♥ A big thanks to my amazing mother ♥

Back to Umeå

Efter en veckas ledighet i Göteborg samt Trondheim for jag tillbaka till mitt hem i Umeå. Veckan har varit bra men dem sista tre dagarna har det bara funnits sorg och gråt hos oss. Ville inte lämna pappa, men tyvärr så har jag skola jag måste gå på. Kommer vara väldig jobbigt framöver tills vi får direkta svar från sjukhuset farfar ligger i. Just nu känns allt så himla orättvist men tyvärr så består livet av nedgångar. Vill bara att ni som läser håller tummarna att det sker ett mirakel för min älskade farfar.

Kom fram till Umeå kl. 21.00 efter 12 timmars resa. Nina och hennes mamma kom och hämta upp mig. Hoppas ni har haft en bra dag i alla fall :)

Jag och pappa för ett 1 år sedan.


Tårar och sorg, snälla lämna mig inte!

Igår natt kom ett samtal som jag trodde log långt bort i tiden. Ett samtal som förändrade allt och fick mig och mina närmaste att hamna i chock! Tårarna bara föll när vi fick reda på att min älskade farfar hade fått ett hjärtattack. Eftersom han inte fick tillgång till någon syre så försvann 30% av hans hjärnkapacitet. Nu ligger han i koma och kan inte andas av sig själv och på grund av det så ligger han i respirator. Hans hjärta fungerar inte av sig själv och läkarna säger att chansen att han kommer överleva inte är stor.

Jag kommer aldrig någonsin att ha chansen att säga att jag älskar honom, kommer aldrig kunna säga farväl:( Allt  bara snurrar och alla tårar är borta. Jag hatar allt, snälla lämna oss inte det är för tidigt :(:( Det finns så mycket mer jag vill säga dig så mycket mer. Du skulle ju alltid finnas här varför skulle detta hända? Du är fortfarande inte gammal, du har så mycket kvar i livet! Snälla öppna dina ögon ge mig ett mirakel!

Läkarna säger att det inte finns någon chans men jag vill bara inte tro på det :'( Det får inte vara så, DET FÅR BARA INTE!!!!!!!!

Älskar dig min fina, älskade, underbara farfar kom tillbaka till mig!

Kommer aldrig glömma den dagen vi åt lunch tillsammans för sista gången :(



Dina kramar dina pussar snälla vakna upp!






En spännande vecka

Denna vecka har varit underbar och fantastisk. Här får ni se kortfattad vad som har skett!

I torsdags far jag ju ner till Göteborg för att träffa mamma, pappa och vänner. Pappa hämtade mig från flygplatsen och lämnade mig hos mamma. Var väldigt trevligt att träffa pappa som jag inte hade träffat på ett halvår och mamma som jag inte hade träffat på 3 månader.


Fredagen började med en mysig lunch med Liza och mamma på min favorit nudel ställe. Blev några ärenden innan Antonious hämtade upp oss och körde hem. Efter en avslappnad dag blev det förfest med Liza och möta upp Arman för utgång. Var en helt underbar kväll som jag inte har upplevt på väldigt länge. Skönt att komma bort från Umeå, men en sak saknades och det var Nina. Ändå så hade jag en perfekt utgång med mina underbara vänner.




Kvällens outfit!



Efter 6 månader blev det att träffa Arman :)



Ingen aning vad dem gör men alla verkar ha kul :P



Verkar som något intressant händer haha



Tydligen så gillar dem att dra ner mig haha


En underbar kväll tar sitt slut!


Lördagen (Haloween dagen) bestod utav att umgås med mamma på dagen för att senare träffa E för fika. Satt
och pratade om allt från himmel och jord för att senare möta upp Yasaman för haloween utgång. Söta Jassi hade köpt mig likadana haloween kläder som hennes, så vi fick bli tvillingar. Kvällen bestod utav väldigt mycket dans och många som ville ha en bild med oss.  Mamma dök också upp på stället vi var för att fira med mig. Kortfattat kan man beskriva kvällen som något man aldrig kommer glömma. 



Jag och tvillingen Yasaman, behöver någon hjälp? :P



Någon tjej som ville ta kort med oss :)



Haha någon okänd skrämmande person :P



Dags för tequila shottar



Botten upp :D





Söndagen var bara en lugn mysig dag. Började med att äta lunch med pappa och hjälpa honom med att packa sina sista saker. Kvällen blev en mysig biodag med mammsen.




Måndagen bestod av lunch med mamma och mysig dag på stan följd av att träffa min bebis Michaela.

Tisdagen så var det att säga farväl till härliga dagar i Göteborg med underbara personer i mitt liv för att åka med pappa till Trondheim. Under 10 timmar så satt vi en bil på väg hem till pappa så dagen bestod av inget annat än en lång bilresa.



Igår var jag bara med pappa och min styvmorsa på Ikea för att handla lite småsaker till min lägenhet. Sedan far vi till min styvmormor som hade underbara bullar som jag åt upp med glädje. Var väldigt trevligt att
träffa henne efter cirka 1 år. Väl hemma så lagade pappä en av mina favoritmåltider till mig :)




Idag så har jag och pappa haft en mysig dag på stan. Vi var ute efter presenter till min styvsysters nyfödda barn och hennes andra barn Emilie. Till sist fann jag två fina presenter som vi köpte innan min styvmor Randi kom och hämtade mig för att åka till hennes dotter :) Där fick jag träffa lillen Sander och sötnosen Emilie. Fick hålla Sander och det var helt underbart. Vi fikade ett tag innan det blev dags att åka hem och äta middag. Nu har pappa och Randi lagt sig och jag ska bara kolla på någon serie innan jag går och lägger mig för en ny dag.



RSS 2.0