Finally i'm leaving for Gothenburg

I am so happy i'm going to see my mom and dad again and my sweethearts. Going to be a awesome weekend that I hopefully never will forget. At sunday I will leave with my daddy to Norway, Trondheim :D


Happy, Happy and Happy :D My plane leaves 19.40 from Umea :D

My computer is still broken that's why I'm writing from my cousins.

Tills min data blir lagat


Här är en bild som jag älskar



Någon har snott min mobil och min data är sönder

Jag vet ej när jag kommer kunna blogga igen eftersom att jag inte har någon data eller mobil. Mår skit just nu allt känns bara hemskt. Men jag kommer tillbaka så fort min data har fixat sig i alla fall. När de gäller mobil vet jag inte hur jag ska kunna ha råd att köpa en ny:(

Hoppas ni har de bra i alla fall så hörs vi när allt ordnat sig. Trevlig helg!

Snart dags för förfest

Vilken minut som helst kommer det ringa på dörren. Hoppas på att kvällen blir awsome som jag tänkt mig. Ute på Corona idag kör dem på rosa tema. Har på mig en rosa linne från Zara. Första dagen den blir invigd :)


Nu är dem framme dags att dra mer bilder kommer imorgon, denna får ni nöja er med nu :)

En av dem skönaste duscharna på länge

Varje gång jag vaknar upp hos någon vän eller liknande så känner jag mig alltid så smutsig och ofräsch. Har aldrig förstått vad det beror på men samma sec jag vaknar vill jag gömma mig för omvärlden.
Ganska komiskt ändå att min kropp reagerar så som den gör. På vägen hem ville jag bara ha en het burka på mig så ingen skulle se mig. Men tyvärr så hade inte Nina burka hemma fan. Fick i alla fall låna hennes halsduk och gömma mig under den :D

De första som i alla fall hände var att jag hoppade rakt in i duschen och passade på att rengöra hela toaletten och allt annat. Ikväll kommer några vänner över runt 8 på förfest :)

Dansa verkar vara aktuellt ikväll:D Måste bara först ta av mig min fina muslim handduk från huvudet och hoppa upp från sängen :p


Angel is my life

Godmorgon eller godeftermiddag :)
Har sovit över hos Nina så snart är det dags att dra mig hemmåt och ta en skön och lång dusch. Hörs lite senare puss.


Men innan jag drar så ska ni få höra lite om min Angel. När jag menar att hon är mitt liv stämmer det till 100 procent. Jag kan inte ens tänka mig den dagen då hon inte kommer somna i min famn. Eller den dagen jag inte kommer känna hennes mjuka päls och hennes vackraste ögon kolla in i mina. Hennes lukt är perfekt allt med henne är perfekt och så som hon heter är hon verkligen än Ängel. Men inte vilken ängel som helst utan mammas vackraste Ängel:)




Film time me Ninis

Nu har vi pluggat en bra stund så dags att bara dra till Nina och mysa med en film.
Börjar ju inte förän kl 13.00 imorgon så det passar bra :) Hoppas på att det blir en bra film med chips och bullar :D

Hörs imorgon sov så gott alla ni som läser :)



Dags att dra till Uni

Snart är det dags att röra sig mot UNI och plugga me Nina och Elaheh :)  Blir massa kaffe och plugg med 2 sötnosar. Min nya beroende har faktiskt blivit kaffe, trodde aldrig det skulle hända men nu har det inträffat :)

Åh kan inte sluta tänka på hur mycket jag längtar till Göteborg. Saknar mammsen, Liza och vänner så fruktansvärt mycket. Förhoppningsvis så åker jag och S dit under dem närmaste veckorna :D S ska bara kolla upp lastbilar som vi kan åka ner med, för behöver ta med mig lite grejer från Göteborg :)



Some jewellery

S körde hem mig nyss från Jysk. Dåliga nyheten för mig är att byrån som jag hade längtat till inte var så som jag hade tänkt mig. Så kom hem tomhänt. Ska snart göra mig redo för att möta upp Nina. Måste bara vila en stund och äta något innan jag far till UNI :)



Här är i alla fall lite fina smycken samt än diadem som jag köpte för ett tag sedan :)







Snart så blir de en sväng till Jysk

Hej på er!

Sitter hemma med en riktig migrän anfall och väntar på att S ska dyka upp och rädda mig :)
Vi ska ta och ta en liten tripp me bilen till JYSK för att köpa en byrå jag velat ha!
Äntlingen så ska den ta plats i min lägenhet. Har så mycket som inte har får plats, så i den kan vi få plats me grejerna vi har.

Ne nu är S utanför så dags att dra!


Dags att hoppa in i min sköna säng

Ne nu känner jag att det är dags att sova så man är fräsh och pigg imorgon. Har mycket på schemat imorgon så man vill ju inte se ut som en vandrande död person.

Lite utav mina planer för imorgon:

Skolan
Träffa S
Träna så jag ramlar ihop
Plugga både me Nina och sedan Uni med Elaheh på kvällen
Storstädning
Ringa runt till olika jobb

En fin bild me mig och söta Ana togs för 2 veckor sedan.



Ne nu ska jag ta och komma tillbaka!!

Nu har jag faktiskt varit borta ett riktigt bra tag, så nu är det dags att ta sig upp igen.
Vet inte ens var jag ska ta och starta!

Har börjat på universitetet :D Är riktig glad och stortrivs bland alla. Känns väldigt annorlunda jämfört med gymnasiet som jag går i samtidigt, men har lyckats ta mig in väldigt bra. Det är nog en av dem största nyheterna!

Har även börjat ta tag i träningen och börja plugga som aldrig förr. Innan så tog det mig år att ens ta tag i saker men har lärt mig att det aldrig lönar sig. Så under dem här månaderna har jag försökt bli klar innan det ska vara klart.

Åh det är så mycket som har hänt men kommer ta det dag för dag :) Kommer även fortsätta visa upp grejer och saker jag gjorde i Iran, samt under dem här 2 månaderna som har farit iväg.


Im glad to be back and from now i´m going to stay!!



RSS 2.0