My work have started

Mina dagar har spenderats med jobbsökande och åter igen jobbsökande. Hela tiden har jag känt misslyckande men igår till sist lyckades jag. Fick inte jobbet som jag hade sökt men fick ännu bättre jobb genom familjen. Idag var min första dag på jobbet. Har aldrig mått så dåligt eller varit så ledsen i hela mitt liv. Det var helt ofattbart hur vissa människor lider. Imorgon kommer jag börja jobba klockan 10.00. Jag känner redan hur det svider i mitt hjärta att gå dit men jag vill hjälpa. Jag har alltid velat hjälpa folk som har det svårt och nu har jag min chans. Idag så lärde jag vissa engelska och andra saker. Har redan blivit engelska lärare och kommer jobba med massa mer saker. Imorgon ska jag fråga om man får ta bilder så får ni följa med mig på jobbet och se hur det är att inte ha ett normalt liv. Men barnen är underbara hur svårt dem än har det och jag är glad att jag ens fick en sådan möjlighet.

Måste nog ta och berätta att jag var hos tandläkaren igår och undersökte mina tänder. Jag har ju alltid gnällt och ogillat mina tänder. Imorgon har jag tid hos en tandläkare och i 6 månader kommer jag nog inte vela skratta. Imorgon kommer vi påbörja med tandställning så att jag kommer få hel raka tänder. Önskar bara det kunde fixas på en dag för jag hatar tandställning:(

Mina dagar börjat bli mer intressanta för varje dag som går. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig ren och fräsch inför i morgon.

En bild tagen igår innan jag och kusinen åkte till en restaurang.

Darake

Dagen startade segt med en bok. Satt halva dagen och bara läste och försökte att sola och skriva lite dikter. Till sist började jag känna mig väldig trött på att bara sitta och dega. Började att tjata lite att vi skulle ut och övertala mamma och kusinen att hänga med. Till sist så fick jag som jag ville och vi åkte ut till Darake. Darake är en plats vid bergen där man sitter och röker vattenpipa och äter massvis med godsaker. Jag börjar känna mig ganska tjock efter allt jag stoppar i mig varje dag :p Måste tilläga att det är värt att bli lite tjockare när det finns så mycket gott att äta. Fick med lite filmer med från Darake som jag ska ta och kika på nu.

Imorgon ska jag ta bilder på grejer jag har köpt här i Iran.

Denna bild togs en vecka sedan i en tivoli grej lite större än Liseberg :)

Muslim ?

Igår så hade kusinen tagit med sig internet och min data så jag kunde inte skriva. Det hände i alla fall inget speciellt förutom att några vänner kom förbi och rökte vattenpipa och pratade.

Idag när jag vaknade var jag sjukt trött så låg och degade till klockan 18.00. Kände efter ett tag att jag började bli sjukt uttråkad så jag och några till drog på bio. Efter bion var alla hungriga så vi drog och åt på en rolig restaurang. Kom hem för inte så länge sedan. Ska försöka sova snart så jag inte missar dagarna i Iran. Det finns så himla mycket att göra som man inte vill gå miste om.


En bild från igår med min fina slöja. Haha funderar på att bli muslim, eller vad säger ni? !

Two lovely days

Hej på er i Sverige!

Igår kunde jag inte ta och använda internet då intetenet hade slutat fungera. Men nu är jag tillbaks igen :)

Igår så var vi först på en av de finaste platserna i Tehran och kollade på den vackra utsikten och rökte vattenpipa och åt gott. Det var verkligen hur mysigt som helst. Runt klockan 21.00 så kände jag och min kusin och kusins kommande fru att vi inte ville eller orkade att åka hem så vi bestämde oss för att dra på bio. Måste tyvärr erkänna att jag tror filmen vi såg är det sämsta film som någonsin har skapats haha. Efter halva filmen så lämnade vi av Sanaz som är min kusins kommande fru och åkte hem.

Idag vaknade jag hur tidigt som helst. Med det menas klockan 09.00 :p Jag och mamma hade dagen innan bestämt att vi skulle dra till en bazar och en sko och väskparadis. Kan ta och säga att det var så mycket grejer att jag utan att överdriva kan säga att jag var hur förvirrad som helst. Men en massa saker fick jag med mig hem :D Vi kom hem runt 21.00 cirka 10 timmar av att kolla i olika affärer. Just nu har jag så ont i fötterna att jag knappt kan stå på dem. Nu har familjen och några vänner spelat poker och nu är det dags att dra upp och kolla på en film innan man somnar. Två underbara dagar har det varit kan jag säga!

Hoppas ni har haft det underbart också :)






Piercingar

Nu har jag fixat så att jag kan använda min dator ;) Har även hunnit att fixa kamerasladd och fixat så att alla bilder nu finns på datorn.

Idag så har dagen varit lite upp och ner. Det beror nog på att jag bara sov cirka 1 timma under hela natten och dagen. Vaknade runt klockan 06.00 och följde med min moster på några ärenden. Efter det blev det att åka in till en shoppingcenter och kolla runt. Var så trött att jag inte ens kunde kolla på vad som fanns. Så det blev ingen lyckad shoppingdag som jag hade hoppats på. Men fick med mig två pennor hem i alla fall som jag köpte från en liten pojke som var sjuk. Jag klarar verkligen inte av att gå förbi små barn som har det sämre ställt. Om jag hade haft chansen hade jag hjälpt varenda en:( Nu ska jag upp och kolla på någon film innan jag somnar har fullt upp imorgon. Kommer upp en inlägg innan jag far på dagen.

Förresten förra veckan piercade jag både näsan och längst upp i öronen :p



Sov gott och dröm sött!

In Iran

Hej igen:)

Nu har det gatt ett bra tag utan att skriva nagonting. Anledningen bakom det ar att jag hade valdigt mycket att gora dagarna innan jag for till Iran. Nu har jag varit i Iran i cirka 2 veckor och bara njutit. Varit med familj och vanner och inte hittat nagon tid for att skriva. Det kommer bli en stor forandring nar det kommer till att skriva inlagg. Forst och framst ska jag kopa en kamerasladd sa jag kan ladda upp spannande bilder samt fixa sa att jag kan skriva fran min dator. Det kommer nog fixas tills imorgon hoppas jag pa. For er som laser ber jag om ursakt annu en gang. Det kommer bli minst 2 inlagg varje dag!

PS sa ni vet sa ligger vi 2 och en halv timma efter svensk tid. Sa bli inte forvirrade.
Kom precis hem fran en underbar natt och nu ska jag upp till min lagenhet som jag har i 1 och en halv manad for att kolla pa nagon film. Hoppas ni har det bra i Sverige :)

Puss och kram!

RSS 2.0