Iran!

Har inte kunnat blogga eftersom att internet har legat nere på grund av all demonstration som har skett i Iran den senaste veckan. Destinationen var Iran och nu har jag varit här i 6 dagar. Känns konstigt att vara här när jag har skola men det är på grund av vissa omständigheter som det fick bli att åka i mitten av terminen. Kommer fortsätta vara i Iran/ Tehran i 8 dagar till innan det blir dags att fara tillbaka till kalla Umeå.

Snart ska jag ta och kolla på en film och försöka lägga mig tidigt då jag ska upp runt 7 och fara i väg och få saker fastspända på min kropp. I 48 timmar så kommer jag inte kunna röra mig tror jag men jag kommer försöka blogga.

At sthlm airport


Pga stress imorse så hann jag inte blogga innan jag skulle med flyget till Stockholm.
Just nu är jag på Arlanda och ska checka in. Tell you later :)


Saknar Liza så himla mycket, världens bästa ♥


10e februari 2011

Hej hej :) Blir lite bloggande nu när man är sjuk. Fortfarande hög feber och ont i halsen. Jag börjar snart vänja mig vid att vara sjuk konstigt nog. Ska ta och stoppa i mig någon soppa och bara önska att det släpper.

Hoppas jag är frisk tills imorgon med eftersom att jag ska ta och jobba från 17.00-24.00. Så nu ber jag er mina kära läsare att hålla tummarna att det sker en mirakel och jag blir hel frisk. Idag har jag tänkt spendera med att fixa lite mer smycken till min smyckeskollektion som förhoppningsvis kommer släppas i början av mars.


Feber och plugg

Fick hög feber igår på dagen och det har hållt i sig. Det ända jag har gjort är att ligga hemma och tycka synd om mig själv samt plugga inför alla mina prov. Så kortfattat har jag inte haft något intressant att säga. Nu ska jag ta och stoppa i mig en massa piller och be för att bli frisk. Åker ju om tre dagar vill ju inte vara sjuk då:(


Hair inspiration

För ett tag sedan hittade jag en bild som har inspirerat mig mycket när det kommer till frisyrer. Det ser stort ut men samtidigt så himla perfekt. Den frisyren ska jag lyckas få till den närmaste tiden. Problemet är bara att jag inte vet om jag vågar att klippa mig i lugg igen. Vad tycker ni?


Utekväll

Inlägget kom inte fram igår, detta skrev jag innan jag for ut.


Efter en lång pluggkväll så är det dags att dra och slå klackarna i taket. Hoppas ni också får en underbar kväll.




Sönderbiten laddare

På morgonen när jag vaknade satte jag mig vid datorn för att lägga märke till att min laddare till Apple var sönderbiten. Förbannad och arg försökte jag tejpa ihop den med eltejp men det fanns tyvärr ingen chans att rädda den. Fick ta och ringa Nina och fråga om jag fick låna hennes laddare. Det fick jag och nu är jag hemma igen. Tänkt ta och plugga lite idag och senare får vi se vad som händer.

Måste ta och köpa en laddare så fort som möjligt :(


The real McCoy

Efter 6 timmars hård plugg drog jag mig hemåt. Lade mig i soffan och väckte Elaheh. Vi bestämde oss för att se på någon film och det fick bli The real McCoy. Filmen var ju väldigt gammal men ändå riktig spännande. Film tittandet tog sitt slut och nu är det dags att mysa sig ner i soffan och läsa nya numret av ELLE...

Library time

Kom precis fram till biblan för att plugga inför mina 5 prov jag har nästa vecka. Måste även läsa mycket mer eftersom jag ska åka iväg i två veckor. Som tur är jag inte ensam denna fredagskväll på en biblotek utan har med mig min fina Nina som plugg sällskap. Nu ska vi försöka vara duktiga fram tills 21.00.
Hoppas ni har de lite mer roligt ikväll






Inspiration source

Alla som har följt min blogg ett tag vet ju mitt stora intresse för kläder. Jag älskar att hitta nya stilar och klä mig så som känns rätt. En sak som jag har svårt för är att klä mig som alla andra och försöker därmed klä mig lite annorlunda. Jag har fått höra många kommentarer om hur jag klär mig och även blivit kallad Lady Gaga haha :p En sak som förgyller min vardag är att söka på olika internet sidor och hitta nya inspirationskällor hela tiden med.

Här är en stor inspirationskälla för mig. Alla stilar tilltalar mig på ett eller annat vis. Min favorit stil har tjejen som sitter på en stol. Har letat ihjäl mig för att hitta byxorna som hon bär. Om ni sett något liknande så snälla hjälp mig på traven.

Long time gone but back for good

Jag börjar med att be om ursäkt till mina fina bloggläsare som har fortsatt att läsa fastän jag tagit ledighet i 2 månader. Jag har haft så mycket det senaste att jag inte känt att tiden har räckt till. Jag vet att jag borde ha meddelat i förväg om min paus och jag kan inget mer än att säga att jag är ledsen. Nu är jag tillbaka för att blogga både för att jag älskar det och att jag tycker om er alla som läser.

Jag hoppas ni fortsätter att läsa min blogg och att ni tycker om det jag skriver om. Ni får gärna komma på förslag vad ni tycker jag ska ändra på bland annat? Jag ska ta och byta min header snart så det blir lite nytt och inte gammalt.... Men här får ni lite kort i alla fall om mina blogg fria månader:)


*Fått ett jobb på Wayne´s Coffee där jag jobbar cirka 4 dagar i veckan.
*Börjat bli klar med min smyckes kollektion ni snart kommer höra mycket om.
*Firade jul och nyår hemma då mitt jobb stod i vägen för mina resplaner.
*Shoppat enormt mycket :)
*Festat och umgåtts med nära och kära.
*Fått träffa nya underbara människor.
*Planerat mycket inför min flytt som ni kommer höra närmare om när tiden börjar närma sig..
*Bokat in en resa för nästa lördag.


Det var lite av de jag har gjort men mycket annat skoj har ju hänt. Men från och med imorgon kommer ni få hänga med i allt som kommer hända Pingbackoch som inte händer :) Nu ska jag ta och försöka sova en helt ny dag väntar mig imorgon. Sov så gott ni alla söta därute....

RSS 2.0