Kul dag älskar komplimanger :P Haha

Går till skolan för att prata med dom och säga att jag inte har någon kraft att göra prov eller anstränga mig på grund av allt som pågor i min hjärna det med att jag är orolig för mamma.. De säger att de förstår och att ja ska bara ta tid för mig själv och vila sålänge det behövs så det var skönt att de var så förstående :). Efteråt så åker ja in till stan där jag handlar en underbar papaya strawberry moisturiser efter det så träffar jag T som jag inte träffat sen jag blev tillsammans med mitt ex skönt att bara kunna ses igen och umgås.. Satte oss på ett Cafe och pratade om allt möjligt som har hänt under dessa år väldigt skönt att prata med en sån förstående person.. Fick en massa underbara komplimanger också :D You look gorgeous var en av de komplimangerna :) Vi ska förmodligen ses nu till veckan igen ser fram emot det..
Här kommer några bilder på några presenter som jag fick av min moster det består av massa ansiktsprodukter från Lancome och Dior :D Även en fin juicy läppglans och mascara från Lancome.. Så kommer bilden på min underbara stra
wberry papaya moisturiser.. 


  














Kan man bara fly sitt förflutna?

Ligger vaken och bara tänker kan man verkligen fly sitt förflutna kan man bara lägga allt bakom sig och starta på nytt och glömma allt som hänt innan? Finns det verkligen något enkelt svar på det. Hela dan har mina tankar flugit iväg och tänkt på allt förflutet som hänt.. Kan man bara inte få en minnesförlust och allt ska bara vara raderat från ens minne att allt man gått igenom kan vara ogjort? Önskar det var så för då hade jag tagit första biljett på att glömma allt som hänt.. Vill bara starta på nytt men det verkar så svårt varje liten sekund jag får ledigt går till att minnas allt som hänt.. När ska det ta slut hur ska man komma över något ? Hur ska man komma över något som hänt nyligen? Så mycket frågor men inget svar när ska det finnas svar och inte frågor ? allt är bara frågetecken när finns det bara en punkt och så är det slut med det... Ibland önskar man att det fanns en tidsmaskin som kunde göra så man kunde åka tillbaka i tiden och ändra allt så det inte fanns frågetecken som man aldrig får svar på men tyvärr teknologin har inte kommit så långt om det skulle komma skulle ja göra allt i min makt att få en plats..

Lugn dag

Vaknar kl 5 på dagen sovit hela dan :) Liza kommer över och vi sitter och pratar skickar sms till min J och pratar om att jag ska upp till Karlstad.. Men är jätte orolig för mamma med då hon har åkt in till sjukhuset för att hon hade ont ännu en gång hatar att inte ha någon makt och göra något för henne.. Liza går runt 10 tiden och jag sitter och väntar på mamma ska komma så jag börjar städa hela lägenheten tar mig 6 timmar helt utsliten kl 5 på morgonen tar det slut och jag får mina fruktansvärda huvudvärkar mamma kommer hem runt den tiden ocskå fått sitta i sjukhuset hela dagen men inga svar, ska få en tid snart för att se om det är så att hon har tarmcancer :( Mamma och jag sitter och pratar ett tag kl 7 så  somnar jag för ja ska ändå inte till skolan i morgon har för ont..

Lång lördag:)

Vaknar upp på morgonen en timma innan ja ska åka till Golnosh får panik hoppar in i ducshen och tar på mig min fina klänning och gör ordning mig. Träffar Arezo vid hållplatsen och åker till Backa där lokalen är. Det är jätte kul och vi pratar och dom dansar och dricker får träffa några av Golnosh vänner väldigt snälla människor. Runt 9 tiden åker vi till stan för de ska till nån nattklubb i Valand. Men jag kommer inte in fastän det bara är en månad kvar tills ja fyller 18 synd så ja ringer Anders och han kommer in och vi drar till en nattklubb i Järntorget dansar och lyssnar på reggae och dricker och har kul vinner 400 kr också väldigt kul men super bort allt :P Kl 3 så pratar jag och Jonas vid och vi bestämmer att vi ska träffas vid Valand så han kommer och hämtar upp mig och vi drar för att köra hans kompis hem.. Efter vi kört honom så sitter vi och pratar väldigt länge as skönt eftersom vi inte träffats på ett tag..Och kvällen slutar väldigt bra :P Han kör mig hem vid 5-6 tiden och så kommer ja hem och däckar på direkten..  Här kommer några bilder från den kvällen tyvärr har jag inga bilder på Jonas men kan visa upp en gammal bild på oss:)

Golnosh öppnar presenter



Arezo och Carro :)



Arezo och jag



Glada Golnosh



Frukt på en pinne :P



Arezo och Golnosh glada :P



Hela gänget :)



Ännu en foto av oss



Min fyllekäk :P



Jag och Anders



Jag och Anders spelar sexiga :P



Haha ful bild :P



Jag och Jonas :)

Skön dag helt i min egna värld

Går till skolan, efter det så åker jag in till stan för att köpa presenterna till Golnosh hon fyller 18 år i morgon det blev några fina småsaker hoppas hon tycker om de :) efter de åker ja hem och bara lägger mig i sängen och käkar pizza och kollar avsnitt efter avsnitt på Sex and the city as skönt bara att kolla och sluta tänka på allt som finns runt om kring än måste rensa tankarna lite har mått för dåligt den sista tiden det gör jag nu med men försöker komma  :) Efter det så kommer mamma in i mitt rum och så sätter vi på filmen Taken as bra tyckte jag vad tycker ni? och efter det så sitter vi bara och pratar och så händer det en konstig sak Jonas hör av sig har inte pratat med honom på ett tag men han vill träffas.. Men är för trött och seg idag imorrn blir det kanske lite bättre då ja ska till Golnosh och sen ut på kvällen förmodligen så då kanske man kan träffas och ta en fika eller nått tyckte det var konstigt att han ringde eftersom vi inte snackat på ett tag men men nu ska ja nog ta och se på ännu en film och duscha och göra mig fin för morgondagen nu ska ja lägga upp bilderna på mina nyköpta grejer.. Klänningen ska jag ha i morgon på mig:P Det får ni se bilder på senare :)






















Kan allt bli värre än vad det redan är trodde aldrig det!!!!

Kommer hem från skolan har varit i stan och köpt en underbar klänning lägger upp den och dagboken lite senare när jag mår bättre..Skulle egentligen jobbat på 4-gott men jag var för trött och hade plugg när ja kommer hem så börjar jag och mamma prata om alt möjligt om min flytt m.m efter ett tag så berättar hon varför hon har varit så konstig den sista tiden.. Det hon berättar är att hon varit hos läkaren och de misstänker att hon har tarm cancer hatar allt orkar inte mer hur mycket ska jag få lida hon är det ända jag har i mitt liv utan henne skulle livet vara meningslöst!!! varför ska allt detta hända mig på en och samma gång hur mycket ska en människa egentligen få lida? tycker jag har lidit för mycket det senaste tiden detta var bara för mycket för mig nu att kunna hantera jag älskar min mamma så otroligt mycket jag håller tummarna att det inte kommer vara något men att inte veta är bara så jävla störande snälla ge mig svar och bra svar vill ha min mamma hos mig vill inte förlora det ända jag lever för :'( !!!!






En lång dag..

Började med att gå till skolan hade samhällslektion och geografi under samhällslektionen så hade jag aktuellredovisning så där berättade jag om Dennis Wittbom som är min väns bror som nu är försvunnen i Amsterdam :( Efter det så åkte jag in till stan för jag var så sugen på att shoppa efter allt som hänt för att försöka tänka på någoting annat men det ända jag hittade var en dagbok men det tyckte jag var bra för jag har så mycket att skriva... Bilden på min fina dagbok kommer upp i morgon :) Efter det så försökte jag hitta en tatuering ställe för har funderat nu ett tag att göra en tatuering som består av en snäcka på fotleden..Mitt namn betyder snäcka så det är betydelsefullt för mig att göra den men jag hittade ingen ställe idag så bättre lycka imorgon.. Efter det så åkte jag hem med min älskade mormor väl hemma så kom Liza över för att umgås och titta på Efterlyst inslaget om Dennis hennes bror skulle vara med..Det var väldigt jobbigt att kolla på det och vi grät.. Men det ända man kan göra är att hålla hoppet uppe att han kommer komma hem igen det är vad jag och Liza och hennes familj och alla runt om kring försöker göra.. Efter det så umgicks vi och jag försökte få tag i den tjejen som mitt ex är med och berätta allt men hennes mobil var avstängd får försöka ringa i morgon igen.. Sen så kom Olof hem till mig än vän för att försöka hjälpa mig med att ringa runt till ett antal skolor utomlands för förmodligen så kommer jag flytta snart... Det lät iallafall positivt och vi ska försöka ringa dit i morgon igen och skicka mejl.. Men det som är problemet är att det kommer kosta ganska mycket men dom bekymmerna kommer senare.. Men nu så ligger Olof och sover i min säng och jag ska gå och sova i vardagsrummet men sov så gott alla hörs mer i morgon pussar och kramar...

En hemsk dag!!

Vaknar på morgonen och mår allmänt bra mitt ex har sovit över för att jag mådde dåligt över det som hände igår... Vi kollar på film och allt är bara fint men så händer det en sak han vill inte berätta för sin nuvarande strul att han är hemma hos mig och jag är inte den personen som vill vara gömd så vi börjar bråka, och jag säger om du inte berättar vad du gör med mig så kommer jag berätta personligen berätta till henne att du säger att du tycker om mig att jag är den bästa du haft i många sitationer och att du vill ha en massa saker kvar om mig och du vill fortsätta träffa mig och hålla på med mig men samtidigt som du vill ha henne och det kan inte jag acceptera... Till sist så höll vi på lite och nu har jag bestämmt mig för att berätta allt för henne jag spelade in vad han sa till mig idag och allt har allt han har sagt till mig under tiden han varit med henne.. Efter han hade gått så kom Liza över för att vi skulle få tag i henne men vi lyckades inte så bättre lycka i morgon ska berätta allt.. Men efter ett tag så fick jag reda på att han har varit med två andra tjejer under de 1 och ett halvt åren vi var tillsammans visste redan att han hade strulat med en brud i början men nu fick ja reda på att han har knullat med två brudar så min dag har varit skit är så äcklad och känner mig så dum! som man kan känna sig önskar bara att jag aldrig hade lärt känna honom och att han inte fanns.. Är så besviken kommer aldrig förlåta detta förstår inte hur jag kunde älska dig vill aldrig ha något med dig att göra du kan ta och glömma mig för det är vad ja ska göra... Allt var bara en lögn och jag trodde på den nu finns det inget som han kan göra för att ja ska förlåta honom ingenting hatar detta hatar honom hatar allt han fick mig att utstå HATAR DIG!!! Vill bara dra härrifrån och aldrig se dig mer aldrig höra ifrån dig vill bara att du försvinner för gott !!!!!!!!

Pengar som blivit tagna

Igår så bjöd jag hit några vänner som jag trodde ja kände väl. En av dessa som var hemma hos mig hade jag känt i cirka 10 år dagen började bra och vi satt uppe hela natten och pratade och hade det allmänt trevligt.. På morgonen när jag och D ska till skolan så säger de att de kan köra oss så jag och D börjar ta på oss,, så kommer jag på att jag har glömmt mina pengar så ja springer i mitt rum för att hämta de och Z följer efter mig och D och A går ner till bilen.. Allt verkar helt lugnt och jag och Z och jag beger oss ner för trapporna då säger Z till mig jag har glömmt något hemma hos dig och vi går upp igen han börjar leta och jag går ner till mamma så kommer Z och säger att han inte hittade det så går vi ner mot bilen för vi ska til mc donalds innan men Z säger att han inte mår bra och går hemmåt dagen går snabbt fram och jag åker till en vän för att köpa min Spanien biljett från hans data.. När ja kommer hem ska jag hämta pengar för att gå och köpa ciggaretter och där ser jag att alla mina pengar är borta 4500 kr... Jag blir förvirrad och märker att Z har tatt alla mina pengar så ja ringer mitt ex och ber han komma och mammas kompis kommer som känner en massa folk vi går hem till Z familj och begär att få tillbaka mina pengar till sist så säger hans pappa min son är den största tjvuven och jag vet att han gjorde det var inte ledsen ja ska betala tillbaka på onsdag.. Allt gick ju bra till sist men det känns väldigt jobbigt att en som man trodde var som en bror för en ska ta ens pengar men människor är falska nu för tiden tyvärr :(

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0