Hello

Hej sitter i skolan nu och försöker plugga inför provet i morgon. Men tror de kommer gå åt helvete då allt försvann från min data igår då den krashade en stund. Efter skolan idag så blir det att jobba till klockan 21.00. Efter jobbet vet jag inte vad som kommer hända en men kommer försöka uppdatera lite senare :)

Saknar att prata med en viss person i telefon du vet vem du är :)

Me today




Oasis

Dessa älsklingar skulle man vilja ha i sin smyckesamling!













I want it I need it

Godmorgon på er nu sitter jag i skolan och har matte lektion. Som vanligt längtar jag att kunna åka hem men nu vill jag hem och plugga inför provet.
kolla så himla snygga ringar vill ha nu!





Dålig uppdatering

Hej på er alla därute! Har inte kunnat uppdatera något från fredags då jag glömde ta med mig laptopen. Glömde även min kamera tyvärr så det har inte blivit några bilder alls :(

Fredagen var ju bio då jag såg New moon och jag kan säga till er alla som inte har sett den att det är dags. Den finns bara ett ord att beskriva den och det är underbar! Längtar att se den igen och att trean ska komma ut. Efter bion tog jag taxi till kusinen och somnade nästan på direkten.

Mina nya naglar :)
Lördagen vaknade jag av att jag skulle jobba mellan 12.45-16.45 inget jag såg fram emot men det gick ganska bra. Sedan åkte jag hem till kusinen då jag skulle ta det lugnt en stund innan jag träffade L. Runt 18.00 mötte jag upp L och vi gick och åt middag på en underbar indisk restaurang vid namn Taj Mahal. Jag rekommenderar den restaurangen till er alla. Efter en god middag gick vi till Waynes coffe och tog en kaffe latte och delade på en frukt smoothie. Satt där en stund och bestämde sedan för att åka hem till honom. Resten av kvällen blev bara myskväll och vi la oss kl 11.00 på morgonen.

Söndagen var det jobb igen men började kl 16.45 som tur var så hann sova 4 timmar hos L. Som sagt när vi är med varandra så sover vi typ aldrig. När jobbet var slut skulle jag fara hem till kusinen men dock så jobbade hon så fick åka till sjukhuset där hon jobbar och göra henne sällskap i två timmar. När hon var klar så åkte vi hem till henne och lagade en massa mat (jag lagade maten:p) sen så somnade jag.


Idag så har jag inte gjort så mycket runt kl 16.00 så åkte jag hem till L då vi skulle umgås ett tag. Fick träffa hans ex kan säga att det var lite pinsamt men som tur var gick hon nästan på direkten annars hade jag väl inte vetat var jag hade tagit vägen:p Satt en stund hos honom och sen blev det av till Mc donalds, då båda var hungriga. Promenarade lite efter maten och kolla på ljus installiationer som dem gjort i Umeå skit grymt. Efter det var det dags att hämta min älskade Angel och åka hem. Nu är jag hemma och tänkt sätta mig och plugga lite :)


New moon here we come

Nu är det dags att dra på den efterlängtade filmen New moon är så himla nervös hur det kommer vara. Ska bli så himla kul filmen kommer vara slut kl 02.00 ska försöka blogga men kommer förmodligen bli i morgon då jag tror jag ska sova hos L i kväll:) Men ni alla söta därute får ha en trevlig kväll det kan jag lova att jag ska ha :D




Home again

Var ute och käkade lunch med kusinen förut, väldigt mysigt blev räksallad till sist:) Sedan blev det att plugga inför provet och det gick ganska bra faktiskt kommer få minst godkänt i alla fall. Efter provet blev det av till gymet gick på core idag där man tränar mage, rumpa, ben och rygg tror jag :) Nu är jag i alla fall hemma och ska börja packa då jag förmodligen inte kommer sova hemma över helgen. Ska ta med mig katten till kusinen så hon får sitta kattvakt :P Ikväll blir det New Moon ser så himla mycket fram emot det så det inte finns ord.. Åh pratade även nyss med världens snyggaste pojke blir så glad när jag får höra hans röst, min lilla son och så blev det lite prat med min farbror:)

Men vi hörs innan jag drar!

Min snyggaste pojk!

Dra och käka

Nu ska jag dra till universitetet och äta lunch med kusinen för orkar verkligen inte äta på skolan idag. Efter lunchen ska jag nog dra och träna 1 timma på gymet innan lektionen börjar. Ska vara nyttig tror jag och äta sallad men vi får se :)

Puss så länge!

Skaffa dejter

genon telefon det nya sättet. Pratade nyss med familjen från Iran och deras vänner och två av dem har två söner de vill att jag ska träffa. De säger att jag är exakt sådan tjej som dem skulle falla för haha. Även har jag fått höra hur snygga, tränade och hur bra jobb dem har. Ganska kul samtal har jag haft med andra sidan jorden. Men familjen sa precis att de ville att jag skulle komma till Iran på jullovet och att de skickar biljett. Men vad ska jag göra av med min katt? Får beslutsångest nu hade varit underbart att komma till min favoritland och hemland. Vintern är nog en av de vackraste årstiderna som finns i Iran så himla ljust och vackert. Åh nu får jag längtan till mitt paradis, till min familj, till allt som finns att göra, varje dag är som en ny start på ett nytt liv. Ska jag åka eller inte? har ju även bjudit pappa hit över julen:)

Men nu ska jag lägga mig inför den stora morgondagen!



Sugen på snoppar och tuttar?

Haha jag blir nästan sugen på att köpa dessa, sjukt grymt att ha på fest :)






Somna på bussar

Åh vaknade av att jag fortfarande satt i bussen när det hade gått en timma. Fick panik och visste inte var jag var men till sist så kom jag fram. Vet inte vad problemet med mig är, somnar på lektioner och på bussar. Måste börja fixa min sömn snart!

This is me today♥

Dagen börjar med

Träningsvärk har så himla ont vaderna och i nacken att jag knappt kan gå eller vrida nacken. I tisdags så tränande jag på gymet och det är nog det som fått mig att ha så himla ont då jag inte hade tränat på länge. Men förhoppningsvis kommer detta gå över snart. Just nu har jag haft historia och det handlade om högmedeltiden och nu ska jag ha svenska. Längtar tills lektionen är slut då jag är väldigt hungrig och det ska vara pannkakor idag :D En av mina favoriträtter.



The dresses you would die for!

Har börjat älska rygglösa klänningar tycker det är så sjukt snyggt att visa en del av ryggen. Vad tycker ni om dessa? im really in LOVE


Snoppvärmare ?

Vad skulle ni säga ifall eran kille gick runt med en Willy warner haha ?







Sjukhuset

Här kommer några snygga bilder av hur jag såg ut på sjukhuset de 3 dagar jag var där! Ser glad ut på bilderna enbart för att min kusin skrattade och skämtade en del.


Igår var det myskväll

Igår drog jag till L och sov över där. Vi hade en myskväll med ett antal filmer. Så jag tappade tidsfattningen och hann inte skriva igår. Men nu sitter jag i skolan och bara längtar tills dagen får sig ett slut. Jag och L sov ju inte så mycket så jag är ganska trött och hungrig. Idag ska jag bara försöka plugga inför provet på fredag och städa lite hemma.

Vi hörs snart igen puss

Prov snart

Har matte prov kl 15.00 och kommer ju inte klara det, men som tur är så hänger ju det inte på detta prov ifall jag lyckas på nationella så har jag ju klarat av kursen. Men ändå så önskar jag att man kanske lyckas med ett G.. Efter provet blir det att åka hem och duscha och göra ordning mig då jag var och gymmade idag, efter ett bra tag :)

Me right now



Solresa?

Gud vad skönt det hade bara varit att bara dra utan att kolla tillbaka. Är så trött på detta väder nu, känner bara för att sova hela tiden. Skulle vara underbart att boka en resa nu bara ifall man hade haft råd. Jag gillar snö men inte att de ska regna hela tiden och bli slask och blask :( Vintern är mysig men sommaren är underbar usch vill bo utomlands, fastän jag flyttade till Umeå nyss. Någon som känner samma?



Mys och pys

Dessa tre söta grejer kan man köpa på Topshop, bra att ha nu när det är fruktansvärt kallt ute.









Snart dags att dra hem

Har varit i skolan hela dagen nu och känns så skönt att åka hem. Det första jag ska göra är att laga mat. Känner att jag är väldigt hungrig ska försöka göra något nyttigt till mat idag. Tänkte jobba idag men känner inte för det så mycket så hellre att ta det lugnt hemma med plugget. Ikväll blir det att plugga järnet då jag har en massa inlämningar och ett prov i morgon. Måste ta igen allt jag missat nu den senaste tiden jag varit sjuk. Hur går det för er med skolan eller jobbet?



Helgen

Sorry men har verkligen inte orkat blogga under helgen men här är en kort sammanfattning av de som har hänt.

Fredagen: åkte jag till sjukhuset var där kl 09.00 men det hände inget förrän kl 14.00 då jag fick göra något som inte var kul kan jag lova. Efter jag var klar med undersökningen var L där och väntade på mig för att se hur jag mådde :) Han gav mig lite gott att äta och sedan åkte han till sin mormor. Var på sjukhuset till klockan 16.00 tills dem till slut släppte iväg mig. Åkte in till stan och köpte lite onödiga men saker man ändå vill ha och hyrde även 3 filmer och godis och chips då L skulle komma över senare på kvällen. Fick åka hem på direkten och storstäda och klockan 23.00 var han här. Vi satt och kollade på film och åt en massa onyttigt och hade det kul.





Lördagen: började med att vi vaknade upp med att han var försenad till jobbet. Han fick ringa in till jobbet och säga att han var försenad och sedan åkte han. Jag satte mig och kolla på ena filmen 17 again innan det var dags att göra ordning sig. Runt kl 20.00 var jag klar och tog bussen in till stan skulle vänta på min kusin till kl 23.00 så då bestämde jag mig att ta taxi till L och vara där tills dem var framme. En stund med prat efter blev det att ringa taxin igen och åka vidare till stan igen. Där mötte jag upp kusinen och hennes vän och Lars som vi skulle ut med. Men tyvärr så kom jag inte in på de stället så Lars drog ändå in och vi drog till TS hade det i alla fall skit kul :D Sedan körde Lars oss hem runt 02.30 :)


Outfit

Hårband från Gina Tricot
Örhängen från Ur och Penn
Halsband som de står Sadaf på persiska från Iran special designad och de andra från Cypern.
Vita armbandet från Bik Bok
Svarta armbandet från H&M
Klänning från Carlings den är den nya som jag köpte
Tights från Rut m.fl den är också ny

Söndagen: vaknade jag av att jag skulle jobba från kl 12.45 till klockan 21.00. Var skit segt på jobbet men klarade de. Har sedan bara varit hemma och tagit en lång och skön dusch och allmänt mysigt. Har även pluggat och nu är det dags att sova 2 timmar massa pussar på er.


Hemma igen

Fan vad lång tid allt tog har varit där sen 3 på dagen igår. Har gjort många tester men måste tillbaka i morgon igen.
De ända dem kunde säga tills idag är att jag har lågt blodtryck. Men i morgon kommer de nog förmodligen bli många tester. Har fått så himla många nålar i mig så börjar känna mig som en knarkare eller något. Är så sliten nu efter 28 timmar på sjukhuset. Måste ta en dusch och städa hemma lite, innan min kusin kommer. Hon ska sova över hos mig i kväll då mina föräldrar är oroliga att något ska hända under natten. Personalen i sjukhuset var oroliga och sa att jag ska ha någon hos mig och komma in så fort jag börjar känna mig värre. Just nu har jag konstiga värk i magen och de har jag inte haft innan och lite yr men förhoppningsvis ordnar det sig.




Så himla hungrig och trött på det här

Har varit på sjukhuset i exakt 24 timmar nu och jag börjar bli less. Sen klockan 12 i går kväll har jag inte ätit och får dropp som mat. Har haft dropp nu hur länge som helst och börjar verkligen känna mig irriterad. De ända dem har gjort sedan morgonen att ta ännu mer blodprov och ingeting mer typ. Är så hungrig kan käka vad som helst.
Vad fan är det med svenska sjukhus att det ska gå så jävla segt vad fan om jag var döende hade jag säkert dött nu. Hoppas kirurgen kommer snart annars tror ja det finns en chans att jag rymmer härifrån.

Inlagd på sjukhus över natten

Förlåt för den dåliga uppdateringen.. Ska nu ligga över natten på sjukhuset för överbevakning. Kan inte förklara vad det är men kan säga att det inte är trevligt. Har gjort hur många tester som helst idag och min blodtryck är låg så känner mig allmänt yr. Fick även 9 nålar inkörda i mig då mina blodkärl inte ville ge i från sig blod så jag är ganska öm, efter ett tag fick jag dropp då de säger att jag är uttorkad i kroppen. För en stund sedan var L här och hälsade på mig och gav mig lite gott och blandat en tidning, cola och choklad så snällt :)
Men nu drog han till jobbet så nu ska jag ligga här själv hela natten eller ja de finns många läkare. Nu sitter jag här och käkar lite mackor och te som jag precis fick från en läkare. Sedan blir det att läsa lite tidning och försöka slappna av i kroppen, har ju mina underbara sjukhus kläder på mig. Har haft en lång dag det här var en liten kortfattning. Men hoppas jag blir bättre för i morgon blir det en massa tester som ska göras.

På sjukhuset

Sitter på sjukhuset just nu mår inte bra och väntar på min tur. Därför har jag inte kunnat skriva innan. Var i skolan en snabbis förut och pluggade inför provet i morgon och hade även utvecklingsamtal. Utvecklingsamtalet gick bra i alla fall som tur var. Ligger högt på nästan alla ämnen fastän jag missat så mycket. Men nu är de bara att sitta och vänta på att de ropar upp mig så fort som möjligt. Men vi hörs lite senare håll tummarna att det inte är någon fara...

Tvättar kläder

Idag har jag ju bara som sagt försökt plugga har inte gått så bra jag hade velat men ganska okej. Håller fortfarande på med pluggandet och tvättar kläder samtidigt. Ska ha hemlig besök kanske på torsdag eller någon dag under denna vecka så vill att det ska se fint ut. Just nu ser de ut som andra världskriget med en massa skit liggandes överallt ska ta tag i det nu. Har så mycket att göra please send somebody to help me..


Laga mat

En av de värsta grejerna som nog finns är att laga mat bara till sig själv. Saknar då man bodde hemma och kom hem efter en lång dag och maten var färdig och du bara satt dig ner och åt. Nu när man bor själv, inträffar inte sådana saker längre. Nu lagar du bara till en person och sitter och käkar upp de själv ingen som säger vad gott ingenting. Kan säga att det inte är kul vill ha mer besök så jag kan uppskatta matlagning mer. För just nu känns det mer som en pina en skoj.

Mammas mat så underbar gott..

Hello Kitty

Dessa skit söta grejerna har kommit in på H&M och man känner att man verkligen vill ha dem. Innan tyckte jag inte om märket så mycket men nu känner man att det är hur sött som helst med rosa och en söt liten katt. Kanske det blev att jag började gilla det när jag skaffade Angel haha. Vad tycker ni är de för barnsligt eller är de fint?


Varmt och sött

Dessa 3 från H&M är helt underbara. Älskar den ben vita, beiga färgerna!

New Moon we are coming to see you

Glömde berätta i fredags gick jag och hämtade ut de efterlängtade biobiljetterna till New Moon. Kommer gå den dagen det är filmpremiär men våran film börjar kl 23.59 konstigt nog.. Men nu har jag biljetterna och det är mindre än 2 veckor kvar. Jag ska gå med en tjej från skolan ska bli skit kul då jag och hon är typ besatta av filmen:D
Ska bli awesome, the countdown has begun!

Vad tycker ni om Twilight och att det nu har kommit ut en till?


Extra matte

Sitter nu på min sista lektion för dagen och det är extra matte. Har väldigt svårt för matte nu förtiden vet ej hur jag ska klara mig. Hur går det för er, är ni duktiga? Efter matten blir det raka vägen hem har så mycket att göra. Har ett prov nu på torsdag i Psykologi och måste sitta och plugga järnet nu tills dess. Ser inte fram emot att plugga nu men vill bli av med det.


Me and my babe Angel

Jag och Angel ligger i sängen nu och ska snart sova. Ska bara läsa lite psykologi först och sen däcka då jag ska upp klockan halv 6 :( Men vi hörs i morgon sov så gott och dröm sött..


Manolo Blahnik

Ifall ni känner igen detta skomärke kan det till stort bero på Sex and the city. Manolo Blahnik tycker jag har få fina skor men dessa två hade man faktiskt inte tackat nej till.



Coola lampor?

Djurälskare kolla hitåt!
För folk som älskar cornflakes :P
Denna blir man både yr och glad med :)

Elgitarr vs trummor?

En sak jag jag alltid viljat är att kunna spela både elgitarr och trummor perfekt. Har alltid funderat på att börja i en skola där man lär sig detta men det har inte hänt :( Får se hur det blir nästa år kanske tar en kurs då och köper någon av dessa skönheter. Vad säger ni elgitarr eller trummor?
Jag älskar både lika mycket då jag älskar rock..

3 nålar

inkörda i bröstet. Som sagt har jag varit på undersökningar innan då jag har en liten knöl inne i bröstet. Innan har jag gjort mammografi idag var det ultra ljud och nålar. Kan ta och säga det är inte kul gjorde fruktansvärt ont. Men dem tror inte det är farligt men jag har en godartad tumör tror dem, nästa vecka får jag svar. Men i vilket fall får jag operera bort det om jag vill men vågar jag?

4 timmars jobb

Det är så himla kallt ute med blött snö på marken och nu är jag på jobbet till klockan 21.00 :( Kommer vara en sjukt seg dag känns det som men lite pengar extra i fickan skadar inte så värst..
Men vi hörs senare bye babes




Alkoholist

Mötte upp en alkoholist nu när jag var och handla i Coop och våran samtal gick till så här haha.
Alkoholist: Eeh eeh eeh hej
Jag: Hej
Alkoholist: Eeh jaa jaa vänta eeh kan jaa fåå en en cig?
Jag: Tar upp en cig ger varsågod
Alkoholist: Eeh taack!
Jag: Mm varsågod
Alkoholist: Duu ee fråån Italien?
Jag: Nej från Iran
Alkoholist: Salam khoobi man baladam (Hej hur mår du ja kan)
Jag: Haha okej hur kan du?
Alkoholist: Eeeh vet inte
Jag: Okej
Alkoholisten: Eeh kan jag berätta en berättelse
Jag: Det är ju inte natt än så jag är inte trött
Alkoholisten: Är de inte?
Jag: Haha nej ha de så bra ska dra
Alkoholisten: Eeeh eeh nej hejdå!

Ut och handla för

jag ska göra pannkakor. Har varit rejält sugen på det ett bra tag nu så nu drar jag en snabbis till affären handla lite småsaker och sedan ska jag städa min lägenhet innan jag ska jobba men vi hörs snart igen many kisses..

Myskväll hemma

I kväll blev det att stanna hemma skulle egentligen dra till min kusin men kände mig för seg, så valde att stanna hemma idag. Har varit precis och duschat så nu ska jag dricka lite te, umgås med min katt och kanske ta och börja plugga, dra ner till Statoil köpa cig :(  och avsluta med en film i sängen. Vad hittar ni på denna lördagskväll?

Min sommar mugg kändes bra idag för att sluta tänkta på vintern..


My biggest dream

Det som jag alltid drömt om är nog Hawaii. Finns det något vackrare ställe än så? Sverige är bara regn och snö hade varit skönt om man hade pengarna att bara dra till detta paradis. Skulle nog dykt mycket och försökt lära mig att surfa och mycket, mycket mer. Nu drömmer jag mig i väg!

http://www.hawaii.com/

Dejt

Sorry för att jag inte skrev igår men det var så här att jag var på dejt, glömde berätta det. Det var väldigt trevligt först gick vi och åt på en kina restaurang och sedan blev det bio med filmen Fame. Efter filmen så var det ett tag tills min buss gick hem så då bestämde vi att åka till honom istället då det var väldigt dåligt väder med regn och snö.
Men det var roligt kan jag säga, skrattade mycket under kvällens gång också.

Billys pizza

Har just varit i stan och uträttat några ärenden. Har även bytt en av mina tights jag köpte igår, då det var en streck på dem :P Nu är jag tillbaka i skolan igen och äter Billys pizza och Coca Cola så himla nyttig på fredagsdagen. Det är ganska kul att dem säljer pizza och piroger och sådant i skolan men så är det:)
But this is my face today :)

Ovanliga sängar!

Några ovanliga men skit snygga sängar, hade inte tackat nej att ha någon av dem här hemma. Vilken hade ni viljat ha? Min favorit är den sista :)

Back home darlings!

Idag var jag ju och letade efter piercing ställe men dem hade bytt plats så jag hann inte fara dit, då jag skulle övningsköra. Körningen gick ju ännu en gång perfekt kanske menad för att köra:P Efteråt stack jag till stan för att shoppa lite grejer. Hittade tre grejer jag verkligen ville ha och det var 2 tights och 1 tröjklänning. Bilder kommer upp förmodligen i morgon så kolla in:) Har även snöat i Umeå idag och varit väldigt kyligt, men det är sådant man måste tyvärr stå ut med..

Piercing

Sitter i skolan nu men ska dra när som helst. Ska först förbi en piercing ställe som heter Lava först..
Vad tror ni att jag ska göra för piercing?

Ljusstakar

Delight Poseidon 399 kr


Delight Athena 399 kr


Hem ljuva hem

Åhh känns så himla skönt att ha stigit in för dörren precis. Man saknar verkligen att komma hem ibland och idag var en sådan dag. Har varit vaken en hel natt, varit i skolan och jobbat. Så nu är det underbart ska tvätta bort sminket, ta på mig mina mysiga sovkläder och laga lite mat. Har ju knappt ätit idag har blivit tyvärr mest cigaretter usch!
Jobbet gick ganska bra idag, sålde mest tror jag så som jag uppfattade det. Vad har ni hittat på idag?

Provet avklarad

Guud vad skönt det känns nu, ingen stress ingenting. Men tror ändå inte det gick bra men får vänta och se. Idag efter skolan ska jag jobba och jag har ju inte sovit något i natt. Vart vaken och försökt plugga så det kommer bli en lång och jobbig dag. Men de får bli en massa koffein vi tar nog Red Bull,
Me right now

Tre alkoholister utanför min dörr

Dem står och ringer nu på kvällen lite konstigt kan man tycka. De ropar även Erik som min granne bredvid mig heter och han öppnar inte. Kanske har hänt någonting då man inte har sätt honom på ett tag. Men inte så himla trevligt att de ska ringa på min dörr nu på natten och även vara fulla och inte kunna röra sig.. Nu känner man verkligen att man helst skulle vilja bo i stan. Men det finns tyvärr inga lägenheter, jag är nöjd med min men inte trevligt med sådant. Haha och glömde berätta för cirka en vecka sen såg jag två av mina grannar helt nakna. Hahah det var ju lite intressant eller inte :P

Black hot or not?

'
Finns att köpa på Topshop

Usch

Nej jag somnade om igen och nu är jag vaken. Jag måste försöka ordna min sömn på något vis :P
Nu ska jag springa ner till affären och köpa mig något gott att äta på, för idag blir det plugg hela dagen.. Har ett stort prov i morgon men tror inte det kommer gå bra:(
Har ni problem med sömnen?
Jag och Frida en arbetskompis

Bloggtorka?

Har faktiskt inte haft någon större lust dessa dagar att skriva. Min humör har varit lite upp och ner så har inte känts bra att sitta och skriva i bloggen. Men från och med i morgon ska jag börja skriva igen..
Är det något speciellt ni gillar att jag skriver om?

Hemma nu

Nu är jag hemma igen hade inte med mig datorn igår och hade ingen tid att gå in på kusinens. På dagen åkte jag till kusinen och gjorde ordning mig och käkade på en pizzeria. Sedan var det att dra till en fest som Emelie hade fixat känd för er som http://emmelist.blogg.se/ kolla in hennes blogg en verkligen underbar tjej. Vi hade det skit trevligt och fick träffa hennes vänner och familj väldigt trevliga människor. Sedan blev det att ta en taxi hem till kusinen var hemma runt 04.00 hos henne. Satt uppe till klockan 09.00 och pratade sedan somnade jag. Kom ju nyss hem så har varit hos kusinen ett bra tag nu och bara tagit det lugnt.
Men har så mycket plugg nu att ta hand om så det inte är sant!

Bilder från igår!


Innan man gjorde ordning sig på pizzerian ofixade versionen.

My outfit är klar hemma hos kusinen





Jag och Emelie ängelen och skolflickan haha vi passar :D

Jag och monstret haha ser inte ut som jag tycker om honom.

Haha bilden säger allt


Jag och söta vampyren Linnea


Linnea, jag och Emelies bränskadade snälla pojk









Sjuk bild :P




Älskar hur jag kollar på denna bild





Haha gulligt





Röka cigarett genom den var grymt haha






RSS 2.0