Sömnlös

Godmorgon eller vad man ska börja säga:p Jag har försökt sova i flera timmar nu men lyckas desvärre inte. De senaste dagarna har jag varit ganska upptagen med en massa olika saker. Har nyligen fått ett jobb som jag stormtrivs med :) Har även försökt att fixa en blogg där jag kommer fortsätta sälja mina kläder. Dock så har jag inte lyckats så väl, då jag inte vet hur man fixar en blogg design. Någon som är villig och hjälpa till?

Idag är det i alla fall torsdag och bara 5 dagar innan skolan tar sitt slut :D Eftersom att jag har fått ett jobb så blev en resa som jag hade planerat inställd. Men det verkar som om det kommer ordna sig och resan kanske ändå blir av. Julen kommer jag i alla fall att fira i min lägenhet men nyår kanske de blir med min sötis Neda. Jag har i alla fall blivit erbjuden att bo hos henne några dagar i London och fira nyår. Så som det ser ut nu så kommer jag inte jobba den tiden så resan ser ganska ljus ut :D Ska ändå inte vara glad innan jag är säker. Kommer bli säkert om cirka 2 dagar då säger jag till.
Ne nu ska jag faktiskt göra allt för att sova annars kommer jag vara helt död på jobbet imorgon :(
Jag och älsklingen Neda!

Fixar ny blogg

Jag har inte skrivit på dem senaste dagarna på grund av att jag håller på att försöka fixa en ny blogg. Kommer för till fället inte lägga upp mer kläder tills allt är klart. Vill ha min personliga blogg kvar och en annan där jag kommer fortsätta att sälja kläder. Så nu kommer denna blogg från och med idag att bli personligt igen :)

Kommer fortsätta att skriva om allt som jag har gjort innan och mycket mer :)


Unika plagg




Här kommer ännu en färg på dessa underbara skor. Den rosa färgen på svart gör det hela sött och moderiktigt på en och samma gång :)


Pris:
449 kr
Storlek: 38, små 39or
En riktig gullig klänning som ger dig skol flicka känsla över det hela.

Pris: 329 kr
Storlek: S-M


Riktig mysig jacka nu under vintern.

Pris: 449 kr
Storlek: M





Underbar tröj-skjorta modell. Hög krage och söta knappar som gör det oemotståndligt att tacka nej till.

Pris: 329 kr
Storlek: One-Size


Blommorna ger dig sommarkänslan som behövs nu när det är så kallt :)

Pris: 199 kr
Storlek: XS-S
'



En t-shirt där du kan öppna och stänga munnen beroende på ditt humör. Inte många t-shirtar som kan byta utseende :D

Pris: 199 kr
Storlek: One-Size


Maskeradklänning eller utklädnad för lite mer speciella tillfällen. En sak som kan sägas är att alla blickar kommer att vändas mot dig :)


Pris: 399 kr
Storlek: One-Size





Tröjan med färgbollarna. Bollarna är hur söta som helst och ger tröjan looken som krävs. 

Pris: 249 kr
Storlek: One-Size



Snygga vinterskor som håller dig varm om fötterna :)

Pris: 349
Storlek: 39


Riktig mysig och vit som snö tröja till ett bra pris.

Pris: 279
Storlek: One-Size







Lång dag

Måste ta och be om ursäkt att inga nya kläder har kommit upp på bloggen idag. Det har hänt lite saker som har gjort att jag inte har haft någon tid. Nu har allt i alla fall ordnat sig och jag är tillbaka igen :)
Blir jätte glad av alla postiva kommentarer om mina plagg och min blogg. Känns hur bra som helst att så många är intresserade. För alla er som bor i Umeå är det bara att höra av sig, för så småningom kommer jag att ha en Home Party där jag kommer sälja kläder.

Jag kommer förmodlingen också att starta en ny blogg där jag kommer sälja kläderna :) Vill ju ha kvar min personliga blogg. Vill ju kunna skriva om min dagliga liv och en massa andra roliga grejer :D
Så om någon av er är duktig på bloggdesign så är jag riktigt tacksam om ni vill hjälpa till :)

Denna bild togs sist jag var i Göteborg. Hade ju inte träffat mina vänner på över 5 månader så var hur glad som helst :D





RSS 2.0