En lite sen födelsedag inlägg

Hej på er alla!

Nu är man tillbaka igen, har bara haft så mycket att ta hand om och göra!

Födelsedagen:

Det var en underbar dag faktiskt fastän många inte kunde närvara. Några sötnosar kom och vi drack och åt tårta. Det var hur mysigt som helst faktiskt och fick fina presenter också :) På kvällen så blev det utgång för att fira mig och vi tog en taxi in till stan. Alla valde att inte följa med ut men jag hade mina fyra närmsta med mig så det kändes skönt. Blev att dra till en nattklubb som heter Invito och dansa klackarna av sig. Väldigt mycket dans och skoj var det och jag var väldigt nöjd när kvällen närmade sin slut. Vi stack och åt mat och sedan kom en kompis kompis och hämtade oss och körde oss hem. Nina valde att sova över och så kom även en gemensam kompis till oss två också. Kvällen avslutades konstig nog att prata om dåliga förhållanden. Kortfattad så var det en underbar kväll!

Min underbara klänning som har fraktats ändra ifrån USA!






































Tack ni som kom betyder mycket! Var min första födelsedag från det hem jag har bott i nästan hela mitt liv så jag behövde er.

Resterande dagar har det bara nästan varit plugg och leta efter flygbiljetter. Är så mycket dem sista dagarna så inget roligt att höra om :p

Fyller år idag!

Har inte bloggat alls idag kom jag på. Idag har det varit skola och sedan hem och vila en stund. Det var min sista dag som 18 årig så jag ville bara främst ta det lugnt. Men jag hade lovat min söta Nina att åka hem till henne på middag. Var hur mysigt som helst och underbar god mat hon och My hade lagat. Satt och åt en massa, så nu håller jag på att svullna upp. Det var i alla fall värt det och ännu en gång tack gumman. Väl hemma var det bara 20 min innan jag fyllde 19 så dem minuterna umgicks jag med min fina kusin. Vi öppnade en flaska vin och tog oss ett glas på mina sista minuter :p

Nu är jag i alla fall 19 år och imorgon så firar vi! Föddes klockan 00.10 så det var inte många timmar sedan jag kom ut från mammas mage.

Ett stort tack till mamma för att du har varit en sådan stor stöd.

Det var Tacos men jag glömde ta kort på resten!














Grill och gym

När kusinen kom hem tvingade hon med mig till en sjö här bredvid våran lägenhet. Hon ville att jag skulle vara med en stund innan jag drar till gymet och grilla.
Det var faktiskt sjukt mysigt då vädret var underbart.
Efter grillningen bar det av till gymet med Nina. Tror faktiskt jag inte har svettats så här mycket på åratals! Kände i alla fall en väldig skön känsla i kroppen när vi var klara. För att ta i lite extra så blev det att ta cyckeln hem. Nu är klockan ganska sent och har tagit en dusch och känner mig ren och fräsch. Dags att hoppa i sängen och drömma sött i någon timma.

My aunt have talent

Nu har man legat i balkongen och segat ett bra tag. Idag är det sjukligt varmt så det har bara varit underbart att slappa efter skolan. Ska ta och städa i lägenheten lite nu sen ikväll blir det gym.




Min moster har varit väldig talangfull sedan hon var liten. Hon älskar att sy och måla bland annat. Jag önskade mig något väldigt speciellt av henne och eftersom att hon vet att jag älskar djur så målade hon dessa fina målningarna på tallrikar. Det är helt sjukligt hur hon lyckas men talang kan man säga lugnt att hon har.
A big thanks to my auntie Sudabeh

Plugg och åter plugg

Idag har jag verkligen inte gjort någonting annat förutom att plugga. Vet det låter skit tråkigt men har ingenting att berätta förutom om första och andra världskriget. Om ni är intresserade så fråga bara på :p Måste fortsätta ända in tills morgonen då jag har prov kl 08.30. Får hålla tummarna att jag lyckas att hålla mig vaken.

En vacker bild på min vackra mamma när hon var i Umeå sist!




Min önskelista

På lördag är ju det min födelsedag så tänkte passa på och önska mig lite :p Jag har alltid skrivit en önskelista sedan jag kan minnas. Det har blivit som en vana jag gillar att följa. Här är önskelistan för detta året!



1. Bil


2. Resa



3. Tandblekning



4. Guld



5. Snygga underkläder



6. Snygga kläder, väskor och smink



7. Pengar



8. Hemma bio system



9. Playstation 3 med spel



10. Skrivare till datan

11. Elgitarr



12. En liten mini bärbardata




13. Blue-ray spelare




Now I like to start cooking

Nu är skolan slut för dagen. För en liten stund sedan fick jag reda på att jag ska ha 4 prov nästa vecka! Kommer bli väldigt stressigt och jobbigt men vad ska man göra. Får ta och bita i det sura äpplet och vara tyst :p

Ni som har följt min blogg ett tag känner förmodligen till att jag inte gillar att laga mat. Men för att kunna få det att bli roligare så köpte vi detta settet. Det är så himla somrigt och sött att man känner för att ställa sig vid ugnen på direkten. Nu kommer jag att njuta av att laga mat helt plötsligt:)

Hjärtan som dem hänger på fick också hänga med hem:)

You wanna make me drunk?

Här kommer alkoholen vi fick i inflyttnings present.

Inspelning av reklamfilm

Idag har varit en lång dag! Jag och Nina var och filmade en reklamfilm för marknadsföringen. Det var ganska kul men Nina blev nog sur på mig till sist :p Jag ville radera och ta om filmen hela tiden haha. Annars hade vi det roligt och gjorde klar det mesta som vi skulle bli klara med.
Bilden som vi ska använda oss utav till reklamfilmen!

Jag var även duktig och gjorde väldig god mat till mig och kusinen idag! Måste ge mig själv beröm att jag har blivit lite utav en hemmafru :p


Maten blev ungsbakad kyckling gott gott!
Självklart ska maten ätas ute i balkongen när det är bra väder!

Flowers make you happy

Dem tre första blommorna och blomkrukorna har jag köpt. Jag tyckte lägenheten måste få lite färg i sig. Det är även sjukt mysigt med blommor anser jag. Vad tycker ni?
Denna fina blomma och blomkruka fick vi utav Sirvan.
Denna älsklingen med rosor fick jag utav min babe Nina. Är helt kär i krukan det ser så himla gammaldags och fin ut. Passar perfekt till våran lägenhet.

Headache

Har lidit utav migrän ett tag nu. Oftast brukar det komma och gå men har aldrig varit med om något liknande. Känner att mitt huvud kommer sprängas i delar. Vet ej vad det beror på men orkar knappt stå på benen vill bara falla. Känner ni igen er ? Vad ska jag göra har tagit hur många tabletter som helst hjälper inte...

Så ligger jag i sängen just nu!
Här är en bild på mig och Angel som jag gillar väldigt mycket. Togs någon dag sedan!

One cup for me one cup for you

För några dagar sedan var jag och kusinen och tog en mysig promenad i stan. Då fick vi syn på dessa fina muggar på Gallerix. Båda kollade på varandra och sa samtidigt, dessa ska vi ha. Ena muggen passar så himla perfekt också, då det står i´m not in love. Det stämmer in på både mig och min kusin så det var ett bra köp att göra.

Gifts from Sirvan

Förra veckan var en vän till familjen här och hälsade på. Han gav oss en tidig inflyttnings present. Det var då pengar som han ville att vi skulle köpa grejer vi behöver för. Det hade vi verkligen inte förväntat oss så vi blev hur glada som helst. Utav pengarna köpte vi dessa nedanstående prylarna!

En liten söt glaslampa som passar perfekt över fönstret i köket.
En hand mixer så vi kan visa att vi kan baka :P
En juice press som vi har använt flitig sedan vi fick den :)
Sist men inte minst en grilltång. Vi har börjat uppskatta att grilla så det passar perfekt!
Ett stort tack till Sirvan för dina presenter :)

Fredagen och inflyttningsfesten

Fredagen var ju jag som sagt ute och partade med älsklingen Nina! Var en sjuk natt med lite för mycket att dricka kanske, men ändå väldig rolig. Vi var ute med några utav hennes vänner som senare följde med mig och Nina till mig och vi satt och pratade tills dem åkte.

I love this pic!


Försöker bitas haha



Igår på morgonen kan jag dock inte säga att jag mådde super. Vaknade av att jag hade ont i hela kroppen och ont i huvudet och magen som satan. Jag och kusinen var sjukt nära att ställa in men vi klarade av det ändå och bad alla inbjudna komma.

Kvällen startade ganska segt då jag fortfarande mådde dåligt men det blev ändå ganska lyckat. Den ända problemet var nog att det är stor skillnad mellan min kusins vänner och mina, så det blev lite missförstånd. Vi har inte alls samma vänskapskretsar och är väldigt olika i tänkandet men så kan det vara fastän vi är kusiner. Det som är tur dock att vi både förstår varandra men hennes vänner är ganska speciella så dem förstod inte att vi skojar och har kul. Men men till sist så stack vi ut på krogen och det var ganska kul. Tack för alla som kom igår och var hos mig! Tack även för presenterna vi fick blev ganska mycket sprit men folk kanske tycker jag är alkoholist :p Haha men så kan det vara i alla fall nästa helg kör vi all in och jag ska vara på bättre humör. Då är det min födelsedag så då ska det firas :)

En av mina nya klänningar från USA som jag älskar sjukt mycket :)
Försökte öppna flaskan men gick inte bra behövdes fler än 1 person.
Min fina balkong.
Så söta tack för att ni kom :)
Jag och gummsan Johanna
Jag och babe Suzi
Min vackraste kusin Negin
Världens snällaste Sirvan
Jag och Saba älskar hans kinder!
Love my laugh!
Det här var kortfattad om dessa dar :D

Utgång med söta Nina

Nu har hon färgat klart mitt hår och vi är klara för en skön utekväll. Känner mig faktiskt snyggare tack vare Nina nu. är inte van vid brunt hår men kommer börja vänja mig. Förhoppningsvis kommer denna kväll bli underbar och första utekvällen med Nina. Vi har inte känt varandra länge men det känns som våran kemi stämmer ihop så det känns skönt. Ne nu ska jag sluta babbla och ta på mig och åka iväg ha en underbar kväll :D
Vad tycker ni om min nya hårfärg????

Color my hair!

Nu har jag tröttnat på att vara rödhårig och nu skymtar det även orange. Nu ska Nina färga mitt hår och få mig att bli brunhårig så länge. I sommar kommer det bli ljusbrunt med en massvis med ljusa slingor men tills dess får jag hålla mig till mörk brunt. Måste se normal ut imorgon till min inflyttningsfest kläder räcker inte alltid :p Hoppas hon kommer snart för idag är det mycket på gång :)

Jag i rött hårfärg!
Jag i brunt!
Vilket passar bäst? :)

The sun is shining

Åh vad skönt sommaren har kommit! Har varit på en liten fin sommarpromenad med kusinen och Angel. Nu sitter jag på balkongen med bikini och njuter utav det fina vädret. Snart kommer även Nina hit och ska färga mitt hår. Vi ska även komma på något roligt att hitta på till senare. Vill alltid att det ska vara så här fint väder :D

Min babe hann även hitta sig en vän :)


A gift and a lovely accessoar

Godmorgon på er fina därute! Jag är helt pigg och redo för en underbar dag :d

Innan mamma kom till Umeå och åkte hem så hann jag hitta en fin t-shirt för henne. Jag älskar att shoppa och ännu roligare är det att köpa grejer för sina nära och kära. Budskapet på den stämmer också till 100%. Det är äkta kärlek mellan mig och min fina mamma.

Väl i stan var jag ju också tvungen att satsa på en denna fina lilla hår accessoar. Billig var den med så två flugor i en smäll :D



Hemmakvällar med film

Hej och hå ni som är vakna!  Jag ligger vaken och har skrivit klart lite dikter. Dem har senaste dagarna har det varit sjukt mycket prov men är glad att dem är över för tillfället. Fick veta att jag har fått MVG på speaking i engelskan och andra grejer så jag är överlycklig. Igår var ju sista dagen i skolan då det är någon röd dag :p. Sedan igår har jag och kusinen hyrt en massvis med filmer och degat ner oss i soffan. Har varit underbart skönt kan jag lova. Fick även hem en massvis med kläder som jag har beställt som ni kommer se en efter en :D

Såg en kommentar från en tjej som heter Stina som frågade om alla får komma på min inflyttningsfest. Svaret på det är att du får först kanske berätta lite om dig själv först innan du kommer. Så det inte blir konstig stämning med dem andra :) Men det är alltid kul om någon läsare vill komma. Så skriv gärna en till kommentar så berättar jag mer om inflyttningsfesten :)


Detta är en liten fin nyckelhus detalj som jag fall för. Nu kommer jag och kusinen veta var våra nycklar hänger. Jag är sjukt bra på att tappa bort så det passar perfekt!

Maxfactor

Sitter nu i skolan och hänger med i Religionen :p Snart är det dags för sista lektionen. Ska sedan in till stan med mamma och vara med henne innan hon far ikväll :( Har vant mig vid henne nu så jag kommer sakna henne enormt:(

Här är en av dem bästa mascarorna jag någonsin köpt som jag ville rekommendera. Får era ögonfransar att se fylligare och längre ut.

En lugn helg

Som ni flesta vet så älskar jag att festa men eftersom att min kära mamma är på besök har jag lagt klackarna åt sidan. Har vart en underbar helg med mys och skoj. Snart ska jag hoppa in i duschen får runt 21.00 får vi besök från en nära vän. PS jag är helt kär i lägenheten så himla vackert det har blivit!!


Har extremt många jackor eller vad man kallar det men kan tyvärr aldrig få nog. Tyckte denna skulle passa så himla bra in i min nya lägenhet :p

Wonderful

Nu är jag hemma efter en lång dag med ärenden. Har varit också och tvättat lite kläder så nu väntar jag bara på att det ska torka. Är överdrivet trött just nu så det blir att lägga sig i sängen och vila en stund.

Så länge tänkte jag visa denna lilla rosa, söta kjol som jag köpte för ett tag sen. Kommer användas flitigt nu i sommar!

Flyttat :D

Nu är det klart nu bor jag inte kvar i den fula lägenheten längre. Jag är så överlycklig, nu börjar allt komma i ordning. Har inte skrivit på grund av att det har varit väldigt stressigt dem senaste dagarna. Nu kommer det bli som vanligt nu när lägenheten är min:) Snart kommer en inflyttningsfest att ske också så ni som vill komma är välkomna den 15:e Maj. Bilder på lägenheten kommer komma efter inflyttningsfesten då det ska vara än överraskning!
Ni kommer i alla fall att älska lägenheten för det gör jag :D

Nu ska jag försöka att hänga med på resten av lektionen. Efter skolan blir det att dra till miljökontoret och hyresgästföreningen berättar om det senare..

Lite bilder från packningen :(

RSS 2.0