Home sweet home

Kom hem runt 19.00 men var för trött så jag gick och la mig och vilade en stund. Mässan gick faktiskt bra förutom att det var väldigt lite folk. Men ändå så fick man chansen att träffa trevliga personer. Fick även chansen till att träffa andra underbara företagare.

Det var många som tog min visitkort för att kunna senare veta när min hemsida släpps. Det kommer så småningom, väntar just nu på att det ska bli klart. Kika bara in på bloggen så kommer det komma mer information.
Idag på morgonen innan jag checkade ut från hotellet...
Vid min monter

Frukost

Vaknade för en stund sedan och gick ut till cafédelen för att äta frukost:) Snart börjar mässan igen så måste checka ut från hotellet och gå och vara glad och positiv. Kommer fortsätta att bli en spännande dag idag.

Utbudet från frukosten var tyvärr inte bra:(





Mässa

Kom hem för ett tag sedan till mitt hotellrum efter en lång dag. Ni har ju tyvärr gått miste om massvis med saker som har hänt den senaste tiden. Tänkte berätta lite kort att jag idag har ett företag som heter PearlsByMermaid. Mitt företags affärsidé går ut på att:

tillgodose kvinnors behov av accessoarer med mina egna designade smycken. Jag skapar personliga, unika och kreativa smycken som berättar något om kundens personlighet. Med min produkt vill jag få kvinnan att känna sig vacker och speciell.

Det är lite kortfattat vad mitt företag går ut på. Därför är jag nu i Skellefteå på en företagsmässa.  Mitt mål är att nå ut till kunder och skapa ett intresse för mina smycken. Idag har i alla fall varit väldigt spännande och jag ser fram emot imorgon. Fick väldigt positiva reaktioner som fick mig att tro på att allt arbete har lönat sig. Idag har jag 70 unika modeller av smycken. Mina smycken är helt och hållet ny designade och inte kopierade på något vis. Alla idéer till mina smycken har jag uppfunnit och förhoppningsvis kommer jag fortsätta med det framöver.

Lite bilder från idag:)

Min monter :D






Mina smycken :D



Riktig god cupcake.





Blev en liten sväng ut med andra företagare.



En del av hotellrumet.







Back on track

Hej på mina fina läsare som fortsatt att stanna kvar fastän jag varit borta ett bra tag. Jag har haft mina personliga anledningar till att vara borta. Nu är jag i alla fall tillbaka och det känns skönt. Har så mycket att skriva av mig till er, så jag bara längtar. Nu ska jag fara upp till Skellefteå och ha min egna mässa och det känns riktigt nervöst. Kommer berätta mer om det ikväll när mässan är slut för dagen. Snart kommer bussen så dags att dra iväg:)
Jag just nu:)

My design and work


RSS 2.0